לשפוך קצת מהלב...

s h i r r

New member
לשפוך קצת מהלב...

מאז שהתחלתי להבין מה קורה איתי דברים קיבלו צורה עם אנשים שאני יוצאת איתם. התחלתי גם להיות עם נשים, שזה חידוש (מדהים) בשבילי, אבל זה רק היפוך של מה שיש לי עם גברים כל החיים. עם גברים אני נוטה להיות נשית במראה, וגברית בהתנהגות. הם לא מקבלים את הצד הגברי שלי לרוב. עם נשים אני נוטה להיות גברית במראה ונשית בהתנהגות, והן לא ממש מקבלות את הנשיות שלי. בכל מקרה יש פה אלמנט הומוסקסואלי כי עם גברים אני מרגישה גבר ועם נשים אישה. איך שאני מתלבשת לידם וכו' זה רק כדי לאזן את ההתנהגות או לרצות אותם... ואני מרגישה שבכל מקרה רק חלק ממני בא לידי ביטוי, שאין בן אדם שיוכל לקבל את זה שאני גם וגם. וככה גם הכל מזוייף, הנשיות שלי לא אמיתית אם אין מקום גם לגבריות, וההיפך. יוצא שאני מנסה כמה שיותר להיות חסרת מגדר באיך שאני נראית ומתנהגת, ואני שונאת את זה, אני שונאת את עצמי ככה. נמאס לי כבר להיות לבד.

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את מזכירה לי מישהו, אבל למישהו הזה יש מקלדת משלה והוא תכתוב על עצמו, אם תרצה. אני לא מדבר מידיעה, אני פשוט מנסה לחשוב: יכול להיות שאת צריכה קודם להכיר מישהוי, ורק אחר כך לאהוב. שזה יבוא מתוך ההיכרות שלו/ה איתך. זה מן הסתם מצריך הרבה סבלנות. אני מאמין שהאהובותים האלה קיימים, וצריך רק למצוא אותן. הפורום הזה על כותביו המופלאות, הוא הוכחה. יעזור לך אם אני אגיד שגם סטרייטים חד-מגדרים גנטיים, שלכאורה אין להם בעיות כאלה, מחזיקים חלק מעצמם בבטן בהתחלה של קשר, בכוונה או לא בכוונה, ורק אחר כך מגיע הזמן להיכרות המלאה? שאני מכיר כמה בחורות סטרייטיות ש"לא היו רוצות להיות עם גברים שהן נמשכות אליהן" (בסגנון עדות האחים מרקס). יעזור לך אם אגיד שגם חברותים זה משהו, ושלא לכולם יש בנת זוג? אני מנסה לספר את זה לעצמי כבר ארבע שנים, ולא מאמין לזה. אז חיבוק ענק לבינתיים.

s h i r r

New member
יש לי חברים

שמקבלים אותי כמו שאני, ואפילו ההורים מקבלים אותי... הבעיה היא רק עם בני זוג. לא היה לי בן זוג שנתיים, רק יצאתי פה ושם עד שראיתי שלא מקבלים אותי וחתכתי (או שהתגריתי עד שחתכו ממני..). זה לא שאני חודש בלי זוגיות ומקטרת על הבדידות שלי : ) תודה אורי מותק
.

ליטל ו

New member
אוי,

מוכר, מוכר, ופיכסה. *חיבוק* אישית אני נוטה, אי לכך, להיות עם אנשים שפתוחים מהרגיל, או שזה לא ממש אישיו לגביהם, ו/או שהם עצמם איפשהו בין לבין (או משהו כזה). וכן, הם נדירים יותר, ועוד שאני גם רוצה לחבב אותם כבני אדם... ;) אבל יש לי אותי, וחברים, ואנשים שאוהבים אותי... אז מה לעשות, ולא סוף העולם, שלא תהיה בהכרח כל יום זוגיות (אבל אני מדברת בזה רק על עצמי. אני מתכוונת - זה הפתרון שלי, והוא WIP, תהליכי :) ).

s h i r r

New member
../images/Emo140.gif

אין לי מה להגיד. חוץ מזה שהייתי נורא רוצה לפגוש אתכם.

ליטל ו

New member
אם זה כשיש אוטובוסים,אפשר מבחינתי:)

אפשר גם אצלי, אם אתם רוצים.

אורי 0

New member
מתן דיבר על להיפגש בסוכות

אבל זה עד מחר, לא נראה לי שנצליח להתארגן...

ליטל ו

New member
אני אשמח - אפשר גם וגם.

האמת שסוכות כבר הולך ונגמר, ומתן אמר שהוא יהיה באיזור רק עד יום רביעי, חוששני. ולא שזה קשור, אבל *רגע של שוויץ* - אני מבשלת הערב ארוחה חגיגית למשפחה והצלחתי לעשות אותה על טהרת הטבעונות וגם תוך התחשבות באיסורי-האוכל הנרחבים של כל אחד מהנוכחים! :)

אויש, זה מהמם!

מה הכנת? ואני באמת ובתמים אתפנה רק בעוד שבועיים וכבר מזמן לא נפגשנו אז אני אשמח.

אורי 0

New member
זבסדר

אם מתן לא יצרח תוך 24 שעות, נראה לי שרק לקבוע יום שעה וכו' ייקח שבועיים. ותשמור על עצמך.

ליטל ו

New member
תודה דארלינ' :)

עוד לא הכנתי, זה הערב. ו - מרק גזר מתוק, תפוחי אדמה בשמנת צמחית/טופו/תנור עם בצל (עוד יש חילוקי דעות), איזשהו מאכל אטריות וכרוב הונגרי (כן, זה טעים), סלט חסה ועגבניות, עוגת תפוחים וקינמון ויין מטובל ינימבניימי :) ניסיתי למשוך לכיוון ברוקולי, אבל אמרו לי להפסיק עם זה :) וקישוטים של עלי שלכת ונרות. ולא היה לי שמץ ספק בכנותך :) עוד שבועיים זה בסדר גמור מבחינתי, וגם אני אשמח להפגש :)

ליטל ו

New member
*מושכת כתפיים* :)

זה בעוד המון זמן, אז אני עוד לא יכולה להיות בטוחה שאוכל, אבל עקרונית בשמחה :)

נשמע ממש טעים.

גם לי הייתה ארוחת חג היום, ואמא שלי הכינה לי כל מיני דברים לאכול, איכשהו יצא שהיה יותר אוכל טבעוני על השולחן מאוכל לא טבעוני, והוא היה הרבה יותר טעים ממש שהיה להם. נה! (טופו עם כרישה ובטטות, פירה, סלט, תירס עם צ'ילי).

ליטל ו

New member
תודה :)

אנשים עשו yummy noises ואכלו, במפתיע, את הכל, ואמא שלי נורא נהנתה וקפצצה (זה היה יום ההולדת שלה) אז אני מרוצה :) נשמע טעים! ואכן נה! הה להם! ;) אנחנו צריכים פעם לעשות טבעוני הפורום התאחדו ולהכין ביחד ארוחה :)

למעלה