לשפחות שבפורום מי שמעוניינת להתנסות בחוויה של שליטה מוזמנת להשאיר הודעה
א אדון קשוח New member 22/4/01 #1 לשפחות שבפורום מי שמעוניינת להתנסות בחוויה של שליטה מוזמנת להשאיר הודעה
א אדון קשוח New member 22/4/01 #3 פרטים נוספים לשרוני אם החוויה לא מוכרת לך זה גרוע מאוד. הכוונה ביחסי שליטה היא, לעשות הכל תוך שליטה מוחלטת וגם הנאה הדדית. פרטים נוספים לא בפורום. תשאירי לי הודעה באימייל אם את רצינית
פרטים נוספים לשרוני אם החוויה לא מוכרת לך זה גרוע מאוד. הכוונה ביחסי שליטה היא, לעשות הכל תוך שליטה מוחלטת וגם הנאה הדדית. פרטים נוספים לא בפורום. תשאירי לי הודעה באימייל אם את רצינית
א אחות סקסית במדים.... New member 22/4/01 #4 עוד משהו... השליטה באה ממך או המצד שלי...?? אתה אוהב לשלוט או שאתה אוהב ששולטים בך? נ.ב יש לי בעיה עם האיי מיל אז אני במספר איי סי קיו: 81322795 שלך שרוני
עוד משהו... השליטה באה ממך או המצד שלי...?? אתה אוהב לשלוט או שאתה אוהב ששולטים בך? נ.ב יש לי בעיה עם האיי מיל אז אני במספר איי סי קיו: 81322795 שלך שרוני
א אדון קשוח New member 22/4/01 #5 שמי הוא ``אדון קשוח`` איך עלה בדעתך הספק הזה? הרי כתבתי ששמי הוא ``אדון קשוח`` ואת יודעת מה , קשוח מאוד מאוד.
שמי הוא ``אדון קשוח`` איך עלה בדעתך הספק הזה? הרי כתבתי ששמי הוא ``אדון קשוח`` ואת יודעת מה , קשוח מאוד מאוד.
א אחות סקסית במדים.... New member 22/4/01 #7 אתה רוצה שאני יהיה שלך...? אני אוהבת גברים קשוחים שלוקחים את הפיקוד במיטה... זה הכי מטריף אותי..... אתה רוצה שאני יהיה שלך אז תוכיח את עצמך...! שלך תמיד... שרוני
אתה רוצה שאני יהיה שלך...? אני אוהבת גברים קשוחים שלוקחים את הפיקוד במיטה... זה הכי מטריף אותי..... אתה רוצה שאני יהיה שלך אז תוכיח את עצמך...! שלך תמיד... שרוני
א אדון קשוח New member 22/4/01 #8 שרוני, את רצינית? אם את רצינית ר-צ-י-נ-י-ת, תשאירי לי הודעה באימייל ואני אוכיח לך מה זה קשיחות במיטה... שלך לנצח... משה
שרוני, את רצינית? אם את רצינית ר-צ-י-נ-י-ת, תשאירי לי הודעה באימייל ואני אוכיח לך מה זה קשיחות במיטה... שלך לנצח... משה
א אחות סקסית במדים.... New member 22/4/01 #9 חמוד יש לי בעיה באיי סי קיו...! אם יש לך איי סי קיו אז תיכנס אליי: 81322795 מקווה שתדע לשלוט עליי..... שלך שרוני
חמוד יש לי בעיה באיי סי קיו...! אם יש לך איי סי קיו אז תיכנס אליי: 81322795 מקווה שתדע לשלוט עליי..... שלך שרוני
א אחות סקסית במדים.... New member 22/4/01 #11 אה ועוד משהו אני לא שפחה של אף אחד...!!! אני רק אוהבת לענג גבר במיטה.... שרוני
א אדון קשוח New member 22/4/01 #12 משהוא למשהוא הנוסף שרוני. צר לי שאת כבר לו חותמת ב``שלך לעד``. שנית זו בדיוק השאלה עד כמה את מוכנה ללכת ב``לענג גבר במיטה``. עדין שלך משה
משהוא למשהוא הנוסף שרוני. צר לי שאת כבר לו חותמת ב``שלך לעד``. שנית זו בדיוק השאלה עד כמה את מוכנה ללכת ב``לענג גבר במיטה``. עדין שלך משה
א אחות סקסית במדים.... New member 22/4/01 #13 למה צר לך...? השאלה היא עד כמה אתה רוצה שאני ילך רחוק.....? תגיד לי מה אתה אוהב שאישה עושה לך במיטה.. ואני ינסה להגשים את זה... שרוני
למה צר לך...? השאלה היא עד כמה אתה רוצה שאני ילך רחוק.....? תגיד לי מה אתה אוהב שאישה עושה לך במיטה.. ואני ינסה להגשים את זה... שרוני
א אדון קשוח New member 22/4/01 #14 הכי רחוק שאפשר כל התנוחות כל הפינוקים כל הגמירות שבעולם הכל בכל מכל כל. עדין עדין שלך...