היי לכולם-
האמת היא שאני לא שואל שאלה, אלא זו מן הזמנה לאחרים לשרשר לכאן תגובות שמציעות לאחרים איך לשפץ את חלונות 11, כך שייראה כחלונות 10.
אז אני אתחיל...
כל אחד אחר רשאי לשרשר ולהוסיף משהו משלו.
תפריט התחל -
אפשרות אחת, היא להתקין תוכנה בשם StartAllBack. התוכנה מאפשרת התקנה של תפריט התחל בדומה לזה של חלונות 10. יתכן שהתוכנה בתשלום. ( לא ניסיתי ).
ידוע לי על OPEN SHELL, שהיא חינמית ותואמת לחלונות 11.
ביטול הממשק עם הפינות העגולות.
קרא כאן
תוכנת טוויקים, לטוויקים שונים
ultimate-windows-tweaker
הסרת תמיכה באפליקציות של אנדרואיד
מסתבר שזה אפשרי להסיר תמיכה באנדרואיד למי שלא מעוניין בזה.
זה בעצם די מהיר ופשוט.
קרא את המאמר הבא-
שונות -
מצאתי כאן סרטון לכל מיני שיפוצים שונים לחלונות 11.
כן שמתי לב לכך שהבחור בסרטון מפרט לגבי פקודות CMD שונות, כך שאלו האחרונות תערוכנה את עורך הרישום.
זה בהחלט יכול לסייע למי שלא מסתדר עם עורך הרישום, או שלא רוצה להיכנס לעורך הרישום.
בין יתר הטוויקים, החזרת חלון הקבצים לזה של חלונות 10 ( מסתבר שזו תכונה מובנית ונסתרת שם ).
האמת היא שאני לא שואל שאלה, אלא זו מן הזמנה לאחרים לשרשר לכאן תגובות שמציעות לאחרים איך לשפץ את חלונות 11, כך שייראה כחלונות 10.
אז אני אתחיל...
כל אחד אחר רשאי לשרשר ולהוסיף משהו משלו.
תפריט התחל -
אפשרות אחת, היא להתקין תוכנה בשם StartAllBack. התוכנה מאפשרת התקנה של תפריט התחל בדומה לזה של חלונות 10. יתכן שהתוכנה בתשלום. ( לא ניסיתי ).
ידוע לי על OPEN SHELL, שהיא חינמית ותואמת לחלונות 11.
ביטול הממשק עם הפינות העגולות.
קרא כאן
How to Disable Rounded Corners in Windows 11?
Rounded corners are not for you? Check out our detailed guide on how to disable rounded corners on Windows 11 in just a few easy methods.
appuals.com
תוכנת טוויקים, לטוויקים שונים
ultimate-windows-tweaker
Ultimate Windows Tweaker 5 for Windows 11
Download latest version of Ultimate Windows Tweaker 5.1 for Windows 11 - Judged as the best free tweaking software to tweak & customize Windows!
www.thewindowsclub.com
הסרת תמיכה באפליקציות של אנדרואיד
מסתבר שזה אפשרי להסיר תמיכה באנדרואיד למי שלא מעוניין בזה.
זה בעצם די מהיר ופשוט.
קרא את המאמר הבא-
How to Uninstall Windows Subsystem for Android in Windows 11
Here is how to uninstall Windows Subsystem for Android on Windows 11 if you find no use for it. This feature allows users to run Android applications on
winaero.com
שונות -
מצאתי כאן סרטון לכל מיני שיפוצים שונים לחלונות 11.
כן שמתי לב לכך שהבחור בסרטון מפרט לגבי פקודות CMD שונות, כך שאלו האחרונות תערוכנה את עורך הרישום.
זה בהחלט יכול לסייע למי שלא מסתדר עם עורך הרישום, או שלא רוצה להיכנס לעורך הרישום.
בין יתר הטוויקים, החזרת חלון הקבצים לזה של חלונות 10 ( מסתבר שזו תכונה מובנית ונסתרת שם ).
נערך לאחרונה ב: