לשפץ את חלונות 11, כך שייראה כחלונות 10

exprexs

Member
היי לכולם-
האמת היא שאני לא שואל שאלה, אלא זו מן הזמנה לאחרים לשרשר לכאן תגובות שמציעות לאחרים איך לשפץ את חלונות 11, כך שייראה כחלונות 10.
אז אני אתחיל...
כל אחד אחר רשאי לשרשר ולהוסיף משהו משלו.

תפריט התחל -
אפשרות אחת, היא להתקין תוכנה בשם StartAllBack. התוכנה מאפשרת התקנה של תפריט התחל בדומה לזה של חלונות 10. יתכן שהתוכנה בתשלום. ( לא ניסיתי ).
ידוע לי על OPEN SHELL, שהיא חינמית ותואמת לחלונות 11.

ביטול הממשק עם הפינות העגולות.
קרא כאן

תוכנת טוויקים, לטוויקים שונים
ultimate-windows-tweaker

הסרת תמיכה באפליקציות של אנדרואיד
מסתבר שזה אפשרי להסיר תמיכה באנדרואיד למי שלא מעוניין בזה.
זה בעצם די מהיר ופשוט.
קרא את המאמר הבא-

שונות -
מצאתי כאן סרטון לכל מיני שיפוצים שונים לחלונות 11.
כן שמתי לב לכך שהבחור בסרטון מפרט לגבי פקודות CMD שונות, כך שאלו האחרונות תערוכנה את עורך הרישום.
זה בהחלט יכול לסייע למי שלא מסתדר עם עורך הרישום, או שלא רוצה להיכנס לעורך הרישום.
בין יתר הטוויקים, החזרת חלון הקבצים לזה של חלונות 10 ( מסתבר שזו תכונה מובנית ונסתרת שם ).

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
היי לכולם-
האמת היא שאני לא שואל שאלה, אלא זו מן הזמנה לאחרים לשרשר לכאן תגובות שמציעות לאחרים איך לשפץ את חלונות 11, כך שייראה כחלונות 10.
אז אני אתחיל...
כל אחד אחר רשאי לשרשר ולהוסיף משהו משלו.

תפריט התחל -
אפשרות אחת, היא להתקין תוכנה בשם StartAllBack. התוכנה מאפשרת התקנה של תפריט התחל בדומה לזה של חלונות 10. יתכן שהתוכנה בתשלום. ( לא ניסיתי ).
ידוע לי על OPEN SHELL, שהיא חינמית ותואמת לחלונות 11.

ביטול הממשק עם הפינות העגולות.
קרא כאן

תוכנת טוויקים, לטוויקים שונים
ultimate-windows-tweaker
אם היה אפשר ש 11 ו- 10 ו-8 היו נראים כמו XP זה היה הכי טוב.

כי מאחרי XP הגרפיקה של מערכת ההפעלה הלכה למקום לא טוב.

exprexs

Member
גם אני חושב כמוך.
אני עדיין לא התקנתי את חלונות 11, אבל מתעניין ככה... הרי בסופו של דבר, חלונות 10 תגיע אל מועד התפוגה שלה בעוד כ 3 שנים.
עד שכבר התרגלתי לחלונות 10, אני חושב שיהיה לי קשה להסתגל למע' חדשה כשמזיזים לי כל מיני אייקונים וסרגלים.
נראה לי גם שהתמיכה באפליקציות של אנדרואיד, מיותרת.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
גם אני חושב כמוך.
אני עדיין לא התקנתי את חלונות 11, אבל מתעניין ככה... הרי בסופו של דבר, חלונות 10 תגיע אל מועד התפוגה שלה בעוד כ 3 שנים.
עד שכבר התרגלתי לחלונות 10, אני חושב שיהיה לי קשה להסתגל למע' חדשה כשמזיזים לי כל מיני אייקונים וסרגלים.
נראה לי גם שהתמיכה באפליקציות של אנדרואיד, מיותרת.
ממתי תאריך תפוגה של מערכת הפעלה משנה משהו?

exprexs

Member
זה משנה מפני שאז גם אין עדכונים, אין תמיכה של חברות צד שלישי לרבות יצרני מחשב. זה בעיה...
אני גם לא רציתי להתקין חלונות 10 בזמנו. זה היה מן אילוץ כי קניתי מחשב חדש ולא היה אפשרי להתקין עליו חלונות 7.
ניסיתי להסתדר עם לינוקס, אבל גיליתי שזה דורש הסתגלות הרבה יותר גדולה לעומת חלונות 10.
אז נראה לי שכבר עדיף להתקין ווינדוז גם אם זה לא תמיד הכי נוח להסתגלות ביחס לממשק.

בינתיים יש שמועות על חלונות 12.
זה קצת משעשע.
נראה לי הכי טוב להמציא מע' הפעלה עם ממשק עקבי ורק לשפר אותה מבחינה טכנית פנימית ( בדומה ל OSX של אפל ).
חבל שבמיקרוסופט הם לא נצמדים לממשק מסוים.

קבצים מצורפים

• 23.jpg
    23.jpg
    KB 9.6 · צפיות: 1
נערך לאחרונה ב:
למעלה