לקרין משרון
למען אני לא יודעת אם לענות לך כמו שאמרתי אני חברה טובה של שרון ואני לא קונה את זה ואני אישית כשקראתי את מה שקראתי נפגעתי כי אני יודעת עד כמה שרוניטה שלנו משקיעה את הנשמה ואני יודעת עד כמה היא עושה זאת לא עבור עצמה אלא עבור כולנו ולגבייך או לגבי "החברה שלך" למען האמת אין לי מושג מה עומד מאחורי זה אני מודה בכך זה אינטרנט כל אחד זכותו להגיד את דעתו אבל אני רק מקווה עבור מי שזה לא יהיה שיבוא יום והוא ילמד שעם גישה כזאת הוא לא ישיג כלום בחיים היום מדובר בדש מRBD ומחר במשהו אחר כולי מקווה שאם מאחורי זה באמת מסתתר מעריץ אמיתי של RBD הוא ילמד כמו שהלהקה שלנו לימדה אותנו להיאבק על חלומנו לשאוף להשיגם גם אם קשה ולא תאמיני לי עם כל הקשרים שבעולם אם לשרון לא הייתה הגישה הנכונה כמו שיש לה תאמיני לי שום דבר היא לא הייתה משיגה אבל שרוניטה שלנו אני חייבת להגיד שהיא בן אדם מדהים שעושה המון עבורנו נכון גם עבור עצמה מותר לה אחרי הכל קשה לה עם זה שהחברה הכי טובה שלה נהרגה אז בגלל זה לקנא באמת איזה מכוער מהצד שלך או של החברה שלך אני כבר לא יודעת עם מי אני מדברת לחשוב ככה נכון לקנא הכי חשוב אבל חשבת פעם לחשוב רגע אולי גם אני יכולה לעשות משהו למען החלומות שלי אולי אני יכולה למצוא איזשהי דרך כדי להגשימם תחשבי על זה מי שלא תהיי מי יתן ועם כל מה שאמרתי תלמדי לחשוב שאפשר גם אחרת שלא צריך לקנא באחר אלא לחשוב מה אני יכול לעשות לטובת העינין הלוואי שתלמדי להיות בן אדם טוב יותר ופחות סכיזופוני שיהיה לך כל טוב בחיים שרון