לשרופת תשוקות

לשרופת תשוקות

התכוונתי שתשלחי לי במסנגר או בהודעה פרטית,ולא בפורום כדי שהמנהלים לא יגידו שזה לא חוקי ושנית ההורים שלי לא מוכנים לקנות לי אז את יודעת אני לא מחליטה עליהם ומצד שני אני מתה על דימונדז אז פליז תעזרי וגם אתם אנשים תעזרו לי פליז וחוץ מזה הוא בטח יצא קראתי באתר שלהן שהוא יצא באוקטובר ואוקטובר כבר היה כמו ששמתם לב

../images/Emo4.gif

אני לא יודעת מה להגיד לך... הדיסק עדיין לא יצא זה כבר מזמן בוטל מה שהיה, באוקטובר אם אני לא טועה... ומצד שני גם כשיהיה לי את הדיסק אני סיכוי שאני אשלח את השירים למישהו.... תחשבי שאם את היית מפורסמת את לא היית רוצה שיעבירו את השירים שלך ואת בעצם לא מקבלת מזה כלום כי זה בעצם לא חוקי. בקשר להורים שלך גם אין לי מה להגיד את אף פעם לא קנית דיסק מקורי
תאמיני לי שדיימנדז שוות את הכסף הזה ואני בטוחה שתהני מהדיסק כשתדעי שהוא מקורי ויפה חוצמזה את מקבלת שם גם חוברת:p
תבקשי מההורים שלך את הדיסק במתנה או משהו... וזהו מקווה שיכולתי לעזור במשהו:)

יאלהההה מה את לא מבינה?!

לא שולחים לך וזהו!! איך את רוצה שנשלח לך עם לנו אין?! תחכי בסבלנות לדיסק כמו שאנחנו מחכים מאמיי ויותר ממך!! ולמה את חשה שישלחוו לך!?!? איפה את חיה???

מותק אם חשבת על צריבהה אז.......

תזהרי לפני שאני אצרוב את האמ אמא שלך!!!!!! עלק חושבת ניתן לך לצרוב תדיסק שלהן! טפו עלייך!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה את חושבת שאני אתן לך את השירים? כדי שאת תצרבי? ולמה את חושבת שאני אתן לך לצרוב? רגע רגע.. אתם מריחים משו?!! איזה ריח מסריח!! דפנה או איך שלא קוראים לך, טינפת לנו ת'פורום! תחזרי לחרייה תעשי טובה לאנושות

Britney Boy

New member
חחחחחחחח יואו תרגעוו

תצננו קצת עניינים מסכנה הילדהה פסדר אל שלחו לה ואל כלום ..היא מתחרטת שנכנסה לפה נראה לי חחחחחח

ayala 13

New member
אמממ חמודה ככה...

לצרוב זה לא חוקי
זה כמו לגנוב-תיקון-זה לגנוב
את אוהבת את הדיימונדז אז למה את לא בפורום
והדיסק עוד לא יצא... ותיזהרי לצרוב את הדיסק

למעלה