לשריתתתתתת דחוף שרית אני צריכה אותך דחוף והפלאפון שלך סגור!!!דברי איתי
נ נטעלי4 New member 25/11/04 #1 לשריתתתתתת דחוף שרית אני צריכה אותך דחוף והפלאפון שלך סגור!!!דברי איתי
ש שלמונזה New member 25/11/04 #5 שלחתי לך מסר בעניין ../images/Emo168.gif אני מקווה שאת יודעת לקרוא מסרים [אין לי את המייל שלך] ומקווה לראות אותך היום
שלחתי לך מסר בעניין ../images/Emo168.gif אני מקווה שאת יודעת לקרוא מסרים [אין לי את המייל שלך] ומקווה לראות אותך היום
ו ולנטינו לוי New member 25/11/04 #3 נ"ש../images/Emo124.gifחברה לא לשכוח להביא מצלמו מצלמות להיום בערב אני אנסה להביא את הדיגיטלית שלי, אבל היא ממש גרועה...
נ"ש../images/Emo124.gifחברה לא לשכוח להביא מצלמו מצלמות להיום בערב אני אנסה להביא את הדיגיטלית שלי, אבל היא ממש גרועה...
ש שלמונזה New member 25/11/04 #6 חמוד שלי ../images/Emo168.gif מניסיון לא תוכל לצלם כלום בזמן השידור עצמו, רק לפני ואחרי עם גלי... [במידה שזאת היתה הכוונה]
חמוד שלי ../images/Emo168.gif מניסיון לא תוכל לצלם כלום בזמן השידור עצמו, רק לפני ואחרי עם גלי... [במידה שזאת היתה הכוונה]
ו ולנטינו לוי New member 25/11/04 #7 כמובן שזאת היתה הכוונה../images/Emo13.gif בטח שלא לצלם בזמן השידור עצמו לא חייבים לצלם רק את גלי, יהיו עוד מפורסמים
כמובן שזאת היתה הכוונה../images/Emo13.gif בטח שלא לצלם בזמן השידור עצמו לא חייבים לצלם רק את גלי, יהיו עוד מפורסמים
ו ולנטינו לוי New member 25/11/04 #10 לא יודע, אבל לפי מה שהבנתי, היא תראיין אנשים שהשתתפו בעבר בפסטיבל