לשרי גלסמן

איריסשפ

New member
לשרי גלסמן

לשרי שלום בעקבות ההודעה שלך לאורית גם אני מבקשת , אם ניתן, לקבל את הםעילויות של מירי בן אויר ואיריס רוזנטל על הקבוצות הדואל שלי הוא [email protected] ושאלה נוספת: בזמנו הזכרת שם של ספר שיש בו התייחסות לנושא של אפס לחלק לאפס וכיצד ללמד זאת אודה לך אם תוכלי לחזור על שם הספר ובאיזו הוצאה הוא יצא אני מחפשת גם חומר על חשיבה פרופורציונית לבית הספר היסודי האם תוכלי להמליץ לי על משהו ? המון תודה מראש איריסשפ

לאיריס שפ

א. שלחתי לך. ב. היבטים פסיכולוגיים בהוראת המתמטיקה/מכון מופ"ת כתבו: דינה תירוש, אביבה ברש, פסחה צמיר, רונית קליין. ספר מעולה, לפניו ראה אור ספר נוסף של אותן כותבות: מתמטיקה, מחקר והוראה/מכון מופ"ת. גם מעולה. לדעתי לא ניתן לרכוש אותם כבר דרך מופת אלא דרך הוצאת מעלות או הוצאה אחרת, אני לא זוכרת. יש גם מספר חוברות נוספות שהצוות הזה כתב שיצאו בהוצאות רמות: סדרת יבול, אותן רכשתי דרך הוצאת רמות.הסדרה כוללת 3 סוגים של יחידות הוראהף יחידות העוסקות במבנה הדעת המתמטי, במערכות מספרים ובקשר של המתמטיקה עם המדעים; יחידות העוסקות בהיבטים פסיכולוגיים של הוראת המתמטיקה; יחידות העוסקות בנושאים הנלמדים בבית הספר היסודי בתחום לימודי החשבון. לא כל החוברות ראו אור, אבל אני מאוד ממליצה עליהן. בכל מקרה אני מצרפת פרטים על מכון מופת לבירורים: ת"ד 48538 ת"א מיקוד 61484 טל-6901406-03, פקס- 6901449-03 E-mail: [email protected] www.mofet.macam98.ac.il לגבי חשיבה פרופורציונית, באיזה הקשר את צריכה את זה לביה"ס היסודי. בהקשר ליחס? תפרטי קצת יותר ואני אנסה לעזור לך. ביי

ayly

New member
יחס ופרופורציה

איריס שלום שמעתי השבוע שבקרוב מאוד עומד לצאת מאגר של משימות בנושא יחס ופרופורציה בצורה אינטואיטבית אחת המחברות היא ג´ין אלברט התנסנו במספ´ פעילויות והן מענינות ושונות אם לא דחוף כדאי להמתין.אילי

למעלה