לשרי מ-יונית

Vonda

New member
לשרי מ-יונית

היי, מה כל כך היית מותשת מימני ביום שבת בערב , שנרדמת אתמול מוקדם? ,איזה כיף לי, לא ידעתי שיש לי כזאת השפעה עלייך...... חחחחחחחח , ישששששששששששששששששששש אני סתם צוחקת, יודעת שהיתה לך אתמול וועדה ובטח באת מאוחר הביתה. בכל אופן, מקווה שהכל בסדר אצלך. תזכירי לי שיש לי משהו - תיקון לומר לך, בקשר ל- 19 לאוגוסט. ביי חביבתי יונית

שרי42

New member
יוניתי

אני מבקשת..... מה את כבר לוקחת לעצמך קרדיטים הא? איזה מותשת ממך? .....לא זוכרת שאני מדברת עם המראה? מראה, מראה שעל הקיר ....חחחחחחחחחחחחחחחח אכן יום עמוס לעייפה ואני בעוונותי הוכרעתי. אבל הנה אני שוב.... בכוחות מחודשים תכף נכנסת לצט..... לא יכולה בלי להציץ בבית הקפה.... תמיד אני מגלה דברים חדשים

Vonda

New member
שרי``לה - מראתי.......

שרי``לה איזו הודעה כיפית השארת לי. מתה על הראש שלך (כמה פעמים כבר אמרתי לך את זה....... (20?) ) בכל אופן חיכיתי לך עד 23.15 בערך, השארתי לך הודעה אצל אפרת. בטוחה שהיא מסרה לך. אבל התגעגתי........ מה שיש לי לומר לך זה שהצלחת להפעיל אצלי במוח כמה תאים אפורים, אם את מבינה למה אני מתכוונת. ואם לא אסביר לך כבר כשנדבר........... :) אם יש לך אימייל , כיתבי לי אותו. מעדיפה לדבר איתך דרך האימייל כי לכאן בעצם כל אחד יכול להכנס. היום אני מתחילה ללמוד אחר-הצהריים עד 20.00 קורס אקסאל. מקווה שיהיה לי הכוח להכנס לצאט בערב. הרי מחר יום חופשי.......... אז מראה שלי, ביי בינתיים. יונית.

Vonda

New member
שרי``לה

היי שרוש, בטח את אומרת , יו איזה נודניקית. לא אבל ממש לא. שכחתי לומר לך קודם במסר הקודם, משהו חשוב. תודה לך שקראת לי יוניתי. יש לי כמה שמות חיבה:יוניתוש, יוניונ, אבל יוניתי הכי חביב עלי. ככה אמא שלי קראה לי. וככה קוראים לי עד היום במשפחה, לכן שוב , כרגיל , חיממת את ליבי. איך אוכל להחזיר לך??? מה שמשונה הוא , שאחרי שדיברנו ביום שבת , חשבתי לעצמי שאין לי שם חיבה שבו אני יכולה לקרוא לך, כי שרי זה כבר שם חיבה לשרה. אבל אחשוב על משהו. מקווה שיהיה מקובל עלייך. עשיתי עכשיו לוטו, 20 מיליון השבוע. אודי אמר שהוא מעדיף שלא נזכה, כי הוא יודע שיהיו לנו חילוקי דעות בקשר לחלוקת הכסף....... רואה איזה בעיות יש לנו? בכל אופן, אם אזכה, לא תצטרכי ועדות ולא בטיח, הכל יהיה מסודר וטוב. אז ביי בינתיים חביבתי. יונית.

שרי42

New member
יוניתי

אנחנו חייבות להפסיק ולהפגש כך.......:)))))) שבוע עמוס לעייפה שגורם לי בשעה שאת השארת את הודעתך הראשונה להניח את הראש על הכר בסלון ולהתמרח ו...כמובן להרדם ולפקוח את עיני בשעת חצות. מצטערת שאנחנו מתפספסות.... מקוה שתזכי בלוטו...... ועד ש.... ד``ש לבנות ולאודי - שיסע בזהירות ויחזור הביתה בשלום

Vonda

New member
למראה שלי

היי, בוקר טוב. נכון השארתי לך הודעה באימייל ואני מעדיפה זאת, אבל יודעת שאת מעדיפה לקפוץ לפה. בכל אופן מקווה שהכל בסדר אצלך. והכי חשוב שסידרת מה שהיית צריכה לסדר כבר מזמן........ יום חופשי שלי אבל עמוס מאד. הורים של אודי באים אחר-הצהריים. רצו בשישי אבל אמרתי להם שליאה באה כנראה ביום שישי, אז אמרו שעדיף שנהיה איתם בשישי. בערב אני הולכת עם צביה (תתרגלי לשם הזה, חברה טובה ויקרה שלי) לסרט במסגרת סינמטק בבית-גבריאל. תנוחי לך, יקרה שלי ושיהיה לך יום טוב ולא עמוס מידי. ביי חביבתי, יונית.

Vonda

New member
למראה שלי - 2

היי חביבתי, לסרט לא יצאנו בסוף. צביה``לה אחרי לילה (היא אחות בבית-חולים) ולא הספיקה לאגור כוחות ולישון. הורים של אודי נסעו וליאה בסוף לא באה, כי יירד גשם וככה לא נוכל לנסוע לטייל כמו שתיכננו ובעלה לא מרגיש טוב (נדבק מאודי!!??). ככה שהורים של אודי יכלו לבוא בשישי אבל זהו הם כבר היו. אני אכנס יותר מאוחר לצאט לראות אם את כן נכנסת בסוף. אם לא אלך לישון עם ספר טוב. מקווה שאחיך בא לראות מה עם המחשב שלך. והכי מקווה שיש לך תור לרופא. אז אם לא נדבר שיהיה לך מחר יום טוב וקל ואל תהרגי את עצמך בבקשה. להתראות מתוקה (מתה על השיר של נורית גלרון: להתראות מתוק) יונית.

למעלה