לשרי - ../images/Emo141.gif
א. בעקבות פנייתך אלי - מצהירה
- : לא אוסיף עוד מילה
ב. בואי ניזהר שתינו - כדברייך - ברותחים ובצוננים גם-יחד, ו- שתמיד - !!! נשכון ביחד - שתינו - זו בצד זו, ומוטב - זו ביחד עם זו - עם
מנדולינה ב-
ו- תזרח לנו ה-
- על זמנים חדשים = אחרים
ג. שרי - חבל שלא פנית אלי למייל - בתיבת ההודעות כאן - איני מציצה - פשוט - מכיוון שאנשים כותבים לי למייל - העיין שלי - כלל לא "הולכת" אל תיבת המסרים כאן. הפעם - היתה לי הודעה במייל - על כך - שיש הודעה עבורי - ממך - בתיבת המסרים כאן - ואז מצאתי - הכל. חבל מאוד - שלא ידעתי על כך קודם ! ד. שרי - 1. הייתי משוכנעת - ששריק - הוא שם החיבה שלך - גם בחיי יום-יום
2. כמובן - רצונך = כבודך. ואם "יחליק" לי - אשמח באם תאירי את עיניי
ה. חושבת אני - שיהייה זה נכון - שתכתבי כאן - על דפי הפורום - כי עניתי לך על אותה הודעה חשובה שלך - ובאריכות !!! - בכל תשומת-הלב הראוייה !!! זאת - לבל יישארו חברינו בתחושה - כי אכן - כפי שכתבת - לא עניתי לך כלל. קורה גם שאני מפספסת - ואיני עונה = "מה אני - אני רק בן-אדם.........." - תשישומיאלגי קשות..... ו - אני מבקשת - סליחה !!! - מכל מי שלא עניתי לו , מכל !!! מי שפספסתי - הן בפורומים, הן במייל. ו- שרי- יספיק גם - אם רק תצייני - כי אכן כדברי - עניתי לך במלוא תשומת-מלב. ו- האמת היא - שכלל לא ידעתי - במה את מאשימה אותי בעניין זה - לכן לא מחיתי על כך - כי זכרוני .... ובהחלט ייתכן שלא עניתי - זה קורה - ולא יכולתי להבין למה היה הדבר כה חשוב בעינייך - אך - עתה - משציינת בפני - ההודעה הספציפית - ברור לי למה הדבר היה לך מהותי. ו. באשר להצעתך - תודה. ברגע שאהייה מסוגלת לכך - אף שהדבר קשה לי - אעשה זאת. פשוט - משום שכך ביקשת. שתזרח עלינו -
נעימה וחמימה יום יום - ויהייה לנו - רך, חמים ונעים ב-
א. בעקבות פנייתך אלי - מצהירה