לשרי

נטע20111

New member
לשרי

את צודקת בדבריך ! אבל אני טוענת שגם אילו איתן וחבריו היו "מרימים קול צעקה" מאומה לא היה משתנה ! הכל קבוע מראש ע" י ההפקה. כמו כן , כל המשתתפים חתומים על חוזה שסוגר עליהם מכל כיוון. לפני שנה שמעתי ראיון שערכו עם איש הפקה של ריאליטי אחר מערוץ אחר, והוא הסביר ( מה שהפתיע אותי מאד) שבריאליטי , לאחר שלב בחירת המתמודדים הסופי , מתגבש קונספט ע"י ההפקה ולהם ברור מראש איך תתפתח " העלילה" גם חלק עיקרי של המשימות - מתוכנננות כבר בהתחלה. להפקה יש מראש "תסריט" שבו התחלה - אמצע -סוף בעוד , שהצופים סבורים שהכל ספונטני ומציאות כדי לקדם את העלילה לפי הציפיות של ההפקה , באופן סמוי ומניפולטיבי מכוונים את המתמודדים , אם באמצעות משימות , אם באמצעות הפסיכולוגים ( שלהם משקל רציני בבחישה : מקצועיותם מאפשרת להם להבין כיצד כל אחד יפעל - הם לא רק על תקן של עוזרים נפשיים ) כלומר - בריאליטי אין הרבה ספונטניות , יש הרבה תכנון והכתבה . כאן עולה שאלה - למה מבקשים לסמס ! "עובדים עלינו" ! ב-24/7 מה שחורה לי כל כך ,שההפקה עשתה מניפולציה אכזרית על איתן ,ובעקיפין על דניאל : איתן ידע , ואף אמר בסוף , שידע שיגיע רווק שני - הוא לא ציפה לגב. גב - להבדיל ממנו ,בא אחרי הישרדות , עם אהדה והכרה ורייטינג עד השמים. כמו כן , השתדלות מלאכותית ומוקצנת שהאחד יהיה " כאנטיתזה" לשני. כמו שחור-לבן. לאחר ששברו את רוחו של איתן , גב היה היפוכו : הוכוון לשיר, לרקוד, לעניין בפוטבול , להפגין יחס אבירי וג'נטלמני לקרן ואיתן , שנשחק נפשית ( מהבנת המתרחש ומהסגירות בבית) נסגר עוד ועוד - ולכן היה רוב הזמן בחדרו. זה ממש לא הגיע לאיתן - בעינע זה גובל בהתעללות נפשית .

שרי48

Well-known member
אם הצעקה לא היתה עוזרת להם

היא יכולה לעזור למשתתפי העונה השניה, אם תהיה כזו. ההפקה תדע שהצופים וגם המשתתפים פוקחים עליה עין ומבינים את מעלליה. הצופים בטוח לא יסמסו אם הם ידעו בביטחון שעובדים עליהם וגם המשתתפים ישקלו טוב טוב אם הם רוצים לקחת חלק בתוכנית "עקומה" כזאת. אני אישית, לא הייתי מסוגלת להבליג, אם היה נעשה לי או למישהו קרוב אלי, עוול נוראי כזה, במכוון, ללא רחמים וללא סיבה. אני הייתי מקימה קול צעקה גדולה, כי אני מניחה שבהסכם הזה יש גם כמה חוקים שמגבילים לא רק את המשתתפים אלא גם את ההפקה והיא הפרה אותם, ובשתיקה שמסביב - היא מקבלת פרס על ההתנהגות הזאת. לגבי החברים שלו - אני לא חושבת שמישהו התכוון להזיק לו. הם רק תעו בדרך וטעו בקריאת הדמויות הפועלות (הסופרלטיבים שהם חילקו לקרן וגב - האשה האידיאלית, המקסימה, הבחור הטוב), וכך, במקום לעזור לאיתן, הם בילבלו אותו, טישטשו את העובדות, והוא שילם את המחיר.

למעלה