Itzik RDVC
New member
לשתות כוס קפה ועדיין לעשות עסקים ולקבל לקוחות
איך אפשר בו זמנית לשתות כוס קפה, לאכול ארוחת בוקר מפנקת, ועדיין לעשות עסקים ולקבל לקוחות?
בהיסטוריה הקדומה ניסו האלכימאים להפוך חומרים פשוטים לזהב... ללא הצלחה מרובה.
בהיסטוריה המודרנית נמצאה הדרך להפוך קפה לכסף.
הכיצד?
אני חבר בקבוצה של בעלי עסקים העוסקים בשיווק הדדי מפה לאוזן ועוזרים אחד לשני לקבל לקוחות טובים ונחמדים
וזה אומר שני דברים.
הראשון:
אני מכיר המון בעלי מקצוע משובחים - אם אתם מחפשים בעל מקצוע מסוים אל תהססו ליצור איתי קשר.
אני אמליץ לכם רק על הטובים והמתאימים ביותר.
והשני:
אני רוצה להזמין אתכם לבקר במפגש של קבוצת בעלי העסקים שאני אישית חבר בה לבוקר מיוחד ויוצא דופן בנושא טיפוח ואירועים.
הקבוצה הזאת מקסימה (אני נמצא בה כבר לא מעט זמן והיא מהווה ערוץ שיווק שעוזר לי לגייס לקוחות איכותיים שמשלמים לי בשימחה)
אם אתם עצמאים ובעלי עסקים, שעוסקים בתחום הטיפוח והאירועים (כגון: סלון כלות, קוסמטיקאית, השרת שיער בלייזר, מאפרת, סטייליסטית, גן אירועים, מעצב שיער, די ג'י, מעצבת אופנה, איש בלונים, רב, מוהל ועוד... כל המרבה הרי זה משובח)
בבוקר הזה תהיה הרצאה מרתקת על: איך לשווק בקלות באמצעות שיתופי פעולה ומעגלי כוח
זוהי הזדמנות נפלאה עבורכם:
• לחשוף את עצמכם במפגש אחד לעשרות לקוחות פוטנציאליים.
• להכיר חבורה של בעלי מקצוע משובחים.
• ליצור שיתופי פעולה רלוונטיים ואפקטיביים ממדרגה ראשונה.
• לראות איך שיווק מפה לאוזן עובד (...ככה למעשה אנחנו הופכים שתיית קפה לכסף).
ובכלל לחוות חווית פרגון הדדי ולהנות מארוחת בוקר מפנקת באוירה עסקית ועוד...
ואם אתם שכירים:
אתם ממש מוזמנים לקחת רגע עבור עצמכם ולהכיר את הקבוצה שלי ואת עיקרון השיווק מפה לאוזן.
אז תשריינו לעצמכם את התאריך: 24/12/2013, הקפידו לעדכן אותי שאתם מגיעים כדי שאוכל לשריין לכם מקום לידי (מספר המקומות מוגבל וחייבים להגיד לבית הקפה מי מגיע כדי שיוכלו להיערך עם ארוחת הבוקר)
כמה זה עולה? בסך הכל 45 ש"ח
נפגשים בקפה אולאס בראשון לציון בשעה 07:00 בבוקר זה מסתיים בתשע ורבע, בדיוק בזמן לרוץ לעסק ולפתוח אותו
אחרי שכבר הספקתם לעשות ביזנס ולחמם מצברים
אז... צרו קשר.
אשמח מאוד לראותך
איציק 03-5322008
איך אפשר בו זמנית לשתות כוס קפה, לאכול ארוחת בוקר מפנקת, ועדיין לעשות עסקים ולקבל לקוחות?
בהיסטוריה הקדומה ניסו האלכימאים להפוך חומרים פשוטים לזהב... ללא הצלחה מרובה.
בהיסטוריה המודרנית נמצאה הדרך להפוך קפה לכסף.
הכיצד?
אני חבר בקבוצה של בעלי עסקים העוסקים בשיווק הדדי מפה לאוזן ועוזרים אחד לשני לקבל לקוחות טובים ונחמדים
וזה אומר שני דברים.
הראשון:
אני מכיר המון בעלי מקצוע משובחים - אם אתם מחפשים בעל מקצוע מסוים אל תהססו ליצור איתי קשר.
אני אמליץ לכם רק על הטובים והמתאימים ביותר.
והשני:
אני רוצה להזמין אתכם לבקר במפגש של קבוצת בעלי העסקים שאני אישית חבר בה לבוקר מיוחד ויוצא דופן בנושא טיפוח ואירועים.
הקבוצה הזאת מקסימה (אני נמצא בה כבר לא מעט זמן והיא מהווה ערוץ שיווק שעוזר לי לגייס לקוחות איכותיים שמשלמים לי בשימחה)
אם אתם עצמאים ובעלי עסקים, שעוסקים בתחום הטיפוח והאירועים (כגון: סלון כלות, קוסמטיקאית, השרת שיער בלייזר, מאפרת, סטייליסטית, גן אירועים, מעצב שיער, די ג'י, מעצבת אופנה, איש בלונים, רב, מוהל ועוד... כל המרבה הרי זה משובח)
בבוקר הזה תהיה הרצאה מרתקת על: איך לשווק בקלות באמצעות שיתופי פעולה ומעגלי כוח
זוהי הזדמנות נפלאה עבורכם:
• לחשוף את עצמכם במפגש אחד לעשרות לקוחות פוטנציאליים.
• להכיר חבורה של בעלי מקצוע משובחים.
• ליצור שיתופי פעולה רלוונטיים ואפקטיביים ממדרגה ראשונה.
• לראות איך שיווק מפה לאוזן עובד (...ככה למעשה אנחנו הופכים שתיית קפה לכסף).
ובכלל לחוות חווית פרגון הדדי ולהנות מארוחת בוקר מפנקת באוירה עסקית ועוד...
ואם אתם שכירים:
אתם ממש מוזמנים לקחת רגע עבור עצמכם ולהכיר את הקבוצה שלי ואת עיקרון השיווק מפה לאוזן.
אז תשריינו לעצמכם את התאריך: 24/12/2013, הקפידו לעדכן אותי שאתם מגיעים כדי שאוכל לשריין לכם מקום לידי (מספר המקומות מוגבל וחייבים להגיד לבית הקפה מי מגיע כדי שיוכלו להיערך עם ארוחת הבוקר)
כמה זה עולה? בסך הכל 45 ש"ח
נפגשים בקפה אולאס בראשון לציון בשעה 07:00 בבוקר זה מסתיים בתשע ורבע, בדיוק בזמן לרוץ לעסק ולפתוח אותו
אחרי שכבר הספקתם לעשות ביזנס ולחמם מצברים
אז... צרו קשר.
אשמח מאוד לראותך
איציק 03-5322008