לשתי משפחות בחיפה דרושים:

נירה63

New member
לשתי משפחות בחיפה דרושים:

למשפחת עולים דרושים: כלי מטבח- צלחות, סכו"ם, מחבת, סירים. מגבות רחצה. ארונית קטנה. בגדי חורף לילדה בת 3 ולתינוקת בת חצי שנה. מזון כלשהוא למשפחה. למשפחה שנייה דרושים: שמיכות לזוג הורים, ולילדים. מזרון זוגי לחדר שינה. כיסא למחשב.

jole

New member
אני כבר לגמרי מבולבלת- השמיכות

זה למשפחה באזור חדרה- עם הילד בן ה4-
אם אפשר להעביר לאולי ואולי היא תוכל להוריד אצלי. נתניה זו המשפחה עם החייל. SORRY על הבילבול

ניגונים

New member
ואני גם כבר מבולבל

בעצם, הצעתי את השמיכות האלה גם לנירה63 אז נירה63, האם את עדיין צריכה אותן או שקיבלת שמיכות ממישהו אחר ?

נירה63

New member
ניגונים: השמיכות לא מגיעות אלי??

כתבת לי במסר שאתה מעביראותן למשפחות בחיפה. אז...??

ניגונים

New member
אופס, זהו שכבר לא הייתי בטוח

חשבתי שכבר השגת שמיכות ממקור אחר, אם אפשר עוד לתקן ולבקש מאולי ואולי שתעביר אליך או שהיא כבר מסרה ל jole ? ואם יש צורך בעוד, יכול להיות של בכיף יש שמיכות למסירה

נירה63

New member
ניגונים,מוזר מאוד....

כתבת לי מסר מאוד ברור ואני עניתי ושוב כתבת שהשמיכות תגענה למשפחות בחיפה, אז איך לא היה ברור??? עזוב מסור את השמיכות לjole אם זה מה שהבטחת לה...

jole

New member
נירה יקירה, אין טעם לכעוס

ומי כמוך יודעת כמה רב הבילבול במיוחד שאנחנו עונים למסרים והודעות לא מיידית, אז הבין אחרת ממה שהתכוונת, לא קרה שום דבר. הדברים עוד לא הגיעו אלי מה שאומר שהם עדיין אצל אולי ואולי כך שאין בעיה שתקחי את השמיכות ואנחנו נמשיך לחפש עוד עבור המשפחה בחדרה. העיקר שתרגישי טוב ....הרי את לא רוצה להבהיל את הקטן שלי כשאת באה לבקר נכון

נירה63

New member
עדכון

קבלתי היום למשפחה: מגבות רחצה. בגדי חורף לילדה בת 3 . תודה רבה לנטע ויואל על העברת הדברים.

נירה63

New member
זקוקים בחיפה ל:

ארונית כלי מטבח- מחבת, סירים, סכום, צלחות. מזון יבש או אחר...

למעלה