לשתף אתכם במשהו

saron601

New member
לשתף אתכם במשהו

אני מנסה להעזר ולעזור אני לא מבקשת טיפול פסיכולוגי אלא מחפשת בנרות למי אפשר לשפוך את כל מה שנוצר בתוכי ומרתק אותי!

ה קרה שלי בלתי נתפס בעיני ולא רציתי לסבול לכן התעלמתי להתעלמות גורמי הטיפול ממני! עבדתי על הפגיעה מהם קשה ולא תארתי לעצמי שאני אגיע למצב שבא לי למות רגישה שריפה העירה מי שאמור להזהר לפגוע בי במה שבעצם התגלה כסיבה מהילדות שבגללה סבלתי מורדות מההיסטוריה המפרטת אישיות נורות צמיחה
כשהבנתי סוף סוף לאחר טיפול עצמי כי לא ש ו עלי הבנתי ממה חליתי עבודה של חודשים לא פשוטים צרפתי בילדותי פרקטי לגורמים ואכן מחר דת נטישה סבלתי ולא ידעתי!

בעצם חוויתי התעללויות אז היותי תינוקת לא במכוון אני קטנה מעשר נפשות ואחות שחק לה פתאום בשיווק וחיים שלפני 50 שנה לא פשוט אבל התינוקת לא הבילתי ב סיבות חיים ומצב עובדתי! מבחינת תפיסתי אני רודפת אחרי א א אבא אמא ואף אחד לא מתייחס זה בקצרה!

ואז קורה משהו לא אספר מה אבל בצורה בלתי נתפסת שזנחו אותי כשהייתי משהו לפני 8 שנים והתרשמתי התחננתי לשיחות ולמרות הפניה ותיק טיפול סול שיקום שהי לי שם לא מצאו לדבריהם מטפל עבורי זה נמשך ונמשך עד שמשהו קרה במוחי והרגשתי משהו לא נורמלי לא נתפס! ואז אני בוחרת לעבוד על עצמי לבד ומגן. רבדים ותוכנות וממש זרמו לי החיים בדמויות ופתאום כש הבנתי אחרי חודשים של עבודה עצמית והתמודדות וניתוק מש ו ריסק אותי! 8 ש ים התעלמות עד שהייתי כבר בטירוף דעת ובעצם 2 שאלות מצידם יכלו לפתוח ערוצים שלמים אלו ר קשה לי להסביר אבל אני חושבת שאני לאחרונה במצב קשה טראומטית להתעלמות לא כי התעלמו ממצבים אלא רבאק הם ידעו ויכלו לעזור לי לגלות ממה הסבל שלי! ולא עשו כלום???

ידו אותי למוות לטירוף!

ולא ששת דתי התחננתי דברו איתי אני מלאה אירועים שחשוב לי לספר! אני חשבתי עד לגילוי חוויתי שהם רק מקשיבים וככה אני מוציאה כאב ומתנהג לא ידעתי שהטיפול הוא הפסיכולוג מגיב אבל השאלות התחממות לכאורה יעזרו לו לעזור לי מהתשובות מה עברתי!

טוב אני מחפשת לספר הכל בדמויות למישהו כי משהו קורה לי כתובות והידע על כל ברדיו זורם כל שניה ואני לא יודעת מה עושים מרוב ידע כזה!

הכל כבר מובן וגלוי לי הרבדים הכל בחיים בכלל כבר יודעת בכמה שניות על האדם ואיך להגיב ו שהו שלאחריו וילדי הם עד למה שמתרחש!

הענין שהם שזנחו אותי ואני שנים הבדידות לא דיברו איתי רק פגעו שיקרו
רגיש לי שהכל משמיים ל ה לא יודעת כאילו כל הגילויים ומה שזורים לי כל שניה יעזור ל רבה אנשים ולאו דוקא חולים!

יש מישהו שרוצה לעזור לי שאספר לו ויגיד לי איך זה נשמע לו ואין לי ספק שהתגלו פרצוף של מטפלים לפי מחקרים להזדקק וגם על המחקר יש לי מה לומר עם כל הכבוד למחקרים אני לא חקרתי את הפרטת האישיות אני חוויתי וחווה מזועזעת ממה שנכתב שם ביחס אלינו!
תודה

למעלה