לשתף אתכם במשו?

bduya

New member
לשתף אתכם במשו?

לכבוד: הורי התלמידה בדויה שלום רב! המורים דווחו על ההקלות שיש לאפשר לבתכם במבחנים במתכונת ובבגרויות. ההקלות שיתנו לבתכם: 1. תוספת זמן 2. התעלמות משגיאות כתיב מתמטיקה:-תוספת זמן, -שמוש בלוח נוסחאות מורחב אנגלית:-תוספת זמן, -התעלמות משגיאות כתיב, -שמוש במילונית חשוב מאוד להיות מעודכנים ולעמוד מקרוב על ביצוע הר``מ. אשמח לעמוד לרשותכם לכל שאלה הבהרה ובקשה. בברכה יועצת בית הספר ****** דבר אחד אני לא מבינה... [טוב, אולי שניים] יש לי שגיאות כתיב??????????????????????????????? תגידו לי אתם... לא להתבייש. מאיפה זה בא להם!? אויי אז מילא באנגלית... אבל עברית??? דייייייי לא מקובל עליי! אהה ועוד משו, נורא פוגע שבתור דוברת אנגלית שותפת בבית אני אצטרך מילונית. כאילו- מה?!

ליאת -

New member
לבדויה !!!

קודם כל שמחתי לעזור לך עם תגובתי (למרות שהיא הייתה קצת מאוחרת), אבל אני מאמינה בך ובכוחך!!!!!!! ובקשר להודעה הנ``ל, מה קרה לך????? מה שנותנים לך קחי!!!!! גם אם הכתיבה שלך והאנגלית שלך ללא רבב, קחי ליתר בטחון. תאמיני לי, שגם אם השם שלך היה אבשלום קור, הייתי אומרת לך אותו הדבר. תגידי יקירתי, עדיין לא לימדו אותך את כלל הברזל: שכמרביצים לך תברחי וכשנותנים לך תקחי... ליאת.

למעלה