לשתף

לשתף

היי לכם! אני לא מהפורום אבל הסתובבתי בו קצת, ראיתי תמונות בעיקר של תקופה מוקדמת יותר, אבל לא בהרבה, ואני מרגישה ממש רע בשביל התאומות. למה אני מתכוונת? אני רוצה את התמונות שלהם של התקופה הטובה, בה הם התלבשו יפה ופשוט ומתאים לגילן, הם נראו מהממו. ואז אני משווה עם היום - לבושות כמו בנות 50, לובשות פרווה, צובעות את השיער נורא ואיום ומתאפרות זוועה. מה קרה להן?? אני פשוט בשוק מה נהיה מהן. אני דורשת שיחזרו למה שהיו כי הם היו מהממות. אני לא מעריצה או משהו וגם לא להפך, אבל אני פשוט מרגישה דיכאון כשאני רואה כמה טוב הם נראו קודם, ממש לא מזמן, ואז אני רואה תמונות שלהן היום. מה יהיה?!

תיקון

בתחילת הפיסקה השנייה, זה *אני רואה* את התמונות שלהן... ו *הם נראו מהממות*....

0rin

New member
מסכימה איתך לחלוטין../images/Emo214.gif

אבל מה אפשר לעשות..? כל אחת מאתנו כאן מתגעגעת לתקופה "ההיא"... מסכימה איתך שהן נראות בנות "50" ו...שהן מתאפרות זוועה.. לגבי צבע שיער אני חולקת עלייך.. מפניי שאני אוהבת את צבע שערן.. אני מקווה שהן יחזרו לעצמן מתישהו.. כי הן נורא צעירות וכל החיים לפניהן.. יש להן כ"כ עוד הרבה לעשות והן רק הורסות את עצמן בינתיים.. אבל את יודעת..מעריצים אמיתיים (כמו שיש פה אני מניחה) יאהבו אותן בטוב וברע כי בסה"כ כל אחד עובר תקופה קשה וכמו שאומרים..החברות/הערצה נמדדת בשעת אמת

olsen cool

New member
חשבתי על זה

ועל כל הקטע הזה עם בריטני ספירס,להעריץ אותה,זה ממש מאכזב. והתאומות אכזבו אותי,אבל זה היה די צפוי,שום דבר לא יכול להיות מושלם אפילו שהוא נראה ככה מבחוץ,כנראה שאף פעם לא הסתכלתי עליהן בתור משהו נורמלי ולכן כ"כ אהבתי אותן כי היה בהן משהו ייחודי אבל עכשיו אני מבינה שלא כל הנוצץ זהב הוא.

0rin

New member
צודקת בהחלט...

בסה"כ כל המפורסמים הם אנשים ר-ג-י-ל-י-ם כמונו..ואנו בוחרים להעריץ את מה שטוב ויפה..לא מה שהדבר באמת.

SummerSpirit

New member
סליחה?

את דורשת שיחזירו למה שהיו? לדעתי הן מתלבשות היום הרבה יותר טוב ממה שהן התלבשו לפני חמש שנים. יש פעמים שהן מתלבשות מוזר מדי אבל באופן כללי, הטעם שלהן מצא-חן בעיניי, כמובן חוץ מהפרוות המגעילות האלה.חוץ מזה, הן לא חייבות לאף אחד כלום וזכותן להראות איך שבא להן. בכל אופן, תמונות.

b l a c k eyes

New member
לצערי את צודקת.

עצוב לראות מה נהיה מהן. ילדות כ"כ יפות וחמודות שסתם הורסות את עצמן. אבל זה היה די צפוי שזה יגיע בשלב כלשהו. ככה זה כשאתה גדל בטלוויזיה וכל החיים אומרים לך מה לעשות.

למעלה