לתאומות באהבה...

Alexis14

New member
לתאומות באהבה...../images/Emo113.gif

נגיד הייתה לכם ההזדמנות לכתוב מכתב לתאומות- מה הייתם כותבים להן? הייתם מצרפים תמונה? אומרים שאתם המעריצים הכי גדולים שלהן? הייתם מבקשים לפגוש אותן? הייתם מנסים לגלות פרטים אישיים? אני מבקשת ממכם לכתוב מכתב ארוך ומושקע למרי קייט ואשלי - רק לאחת מהן, לשתיהן ביחד או לכל אחת בנפרד - וצרפו לכאן. אני מבקשת לא לנצל, ולא לכתוב משהו כמו ´היי! איך קוראים לכלב שלכן? ביי, נגה.´ או משהו בסגנון. למי שרוצה להשקיע- אפשר לכתוב ביד ולסרוק... תכתבו בעברית, כדי שכולם יבינו, ואל תשכחו לחתום- באהבה...

מרי-קייט ואשלי אולסן

היי
שמי אריאלה, אני בת 15+ מישראל
אני רוצה לכתוב לכן מכתב מושקע ומקורי בגלל זה אני לא ארשום שאני: <b>מעריצה מספר 1 שלכן</b>
אז מה אני כן ארשום
שאני מעריצה אתכן מגיל 10 (עוד מעט <b>6</b> שנים
), יש לי את רב הסרטים שלכם (חוץ מ-2), ראיתי את כל הסדרות, את רב הראיונות וזה הישג גדול למישהי שגרה בישראל
הקמתי לכן אתר מעריצים... הייתי בטוחה שיהיו לי יותר דברים לספר לכן, איזו אירוניה... בקיצור, אני מאחלת לכן שיהיו לכן אחלה חיים, תמשיכו לעשות את כל הפרוייקטים שלכן, אל תתעייפו לעולם
באהבה, אריאלה

אני יכתוב יותר מאוחר אבל../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif.

אחלה ריעון מותק
....!!!!
!
מה שבטוח הייתי כותבת להם את הכתובות שלי שהם היו מחיזרות לי מכתב

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifשווה... אבל אני יכתוב יו

תר מאוחר... אני בשיעור מחשבים עכשיו בבצפר....
ח"ח על הרעיון

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifשלי../images/Emo26.gif

"לתאומות המתוקות, בדיוק עמדתי לנסוע אליכן כלומר לאמריקה. אך בסוף התבטלה הנסיעה כי ... כי...אני לא רוצה להיזכר בזה
אבל תדעו לכם שדוד שלי , אלון הוא כרגע בארצכן היפה והגדולה, צילם אותם והצטלם אתכן אוהבת אתכן מאודדדדדד שלכן ולא "שלך" קארין
(לא להתייחס לחתימה שלמטה)

למעלה