לתומי חשבתי שזה הדור הבא ולא פורום דניאל...

gily9

New member
לתומי חשבתי שזה הדור הבא ולא פורום דניאל...

אני בוחרת שלא להשתמש במילים הכל כך מבישות, והכינויים המאוד לא מתאימים שבהם השתמשתם, ברור לי שאתם חושבים שדניאל קדושה, ושהכל הגיע לה, אבל תבינו שיש גם דיעות אחרות שמפרגנות גם לאחרים/ות בתכנית. ועדיין זכותם להישמע,ובוודאי להיכתב. לא נקטתי בשפה בוטה על על דניאל, ובפירוש לא התייחסתי לאתי, לא מצאתי לנכון לעשות זאת, אתי בעצמה בשפתה ובהתנהגותה לא צריך להוסיף..ואני בניגוד אליכן לא "שונאת": את דניאל, כפי שאתן כלפי קרן, גם לא השתמשתי בשפה בוטה כלפיה, הסברתי מדוע לדעתי לא ניצחה, וזה לגיטימי, אתן חושבות אחרת, זכותכן, אל תשמיצו ותגדפו את קרן, רק כי ניצחה את דניאל...יש לי ביקורת וזה הפורום שמאפשר לי להשמיע אותה, כלפי הרבה אנשים בוילה, גם כלפי קרן וגב בכל הנוגע להתנהלות בחוץ בעיקר, אבל קטותי, מול ההפקה שאותה בהחלט ביקרתי בכל המובנים..אז תקראו מה כתבתי. המטרה שלי אחרי חודשיים לנסות ולנהל דיון ענייני, אבל פה זה פורום דניאל ואיתן, כנראה...אני בכל מקרה לא נבהלת מדבריכן, הם לא יערערו אותי ולא ישנו את דעותיי, נהפוך הוא, הם רק מחזקים אצלי את ההבדל הענק שבין קרן והתנהגותה בתוך ומחוץ לוילה, והראיון שלא אמא של קרן מול אמא של דניאל... אכן איש באמונתו יחייה, ובכל זאת יש לשמור על שפה נקייה, ויחס מכבד כלפי כל אדם..אף אחד מאיתנו לא היה שם, תזכרו תמיד.. יום נפלא...

leeee2

New member
גילי יקרה, את כותבת "תבינו שיש גם דיעות אחרות

מפרגנות גם לאחרים/ות בתכנית" אבל נראה לי שדוקא לך קשה לקבל את זה.. אני לא כתבתי שאני שונאת את קרן ואני באמת לא שונאת אותה, פשוט חושבת שלא הגיע לה לזכות בחצי מיליון על מה שעברה בתוכנית! אני ממש לא חושבת שדניאל ואיתן קדושים (טוב, אולי על דניאל אני כן חושבת) וזכותי להביע את דעתי... הפורום הזה ממש לא פורום של דניאל ואיתן ואם היית נכנסת במהלך העונה היית רואה שהוויכוחים האלה היו כבר אז... היו פה הרבה מתמכיה של קרן ושל כל האחרות ותתפלאי - היה כיף פה, כולם דיברו יפה אחד לשני וכיבדו אחד את השני... את יורדת לפסים אישיים וזה חבל.. את רומזת על כך בצורה מאד גסה ("הם רק מחזקים אצלי את ההבדל הענק שבין קרן והתנהגותה בתוך ומחוץ לוילה, והראיון שלא אמא של קרן מול אמא של דניאל").. אני ממש לא מתכוונת לרדת לרמתך.. אין לי מושג מי את ומה את... (דרך אגב, נכנסת פעם לדף המעריצים של קרן? תראי שם את הרמה..מעניין מה זה אומר אם כבר), אני רק רוצה להגיד שנצחת! אני לא מתכוונת להמשיך להתנצח איתך.. אני תומכת באיתן ודניאל גם מחוץ לפורום הזה ועושה את זה בלב שלם כי אני חושבת שהם זוג מיוחד ושמגיעה להם כל התמיכה על מנת שיבינו שלהם הגיע לזכות ושזה שהם לא זכו זה מינוס גדול לעם שלנו... אבל שוב, איש איש באמונתו יחייה ואם את רוצה להמשיך להשמיץ את אלה שלא חושבים כמוך את מוזמנת...אני פרשתי! שיהיו לך אחלה חיים!
לי

gily9

New member
העניין כאן הוא

אין לי שום עניין להתווכח איתך או עם מישהו אחר כאן, אבל אני לא מקבלת שאנשים מקובעים בדיעה מסויימת ולא מוכנים לשמוע דעה אחרת, זה מאוד לא סובלני מצידך...ולא שכחתי כלום נטע ולי, ואכן אמרתי שקרן עשתה טעויות בתחילת דרכה, אבל להבדיל מאחרים/ות בוילה, היא ידעה לקום ולהתנצל, והיא התנצלה לפני ליז גם בבית וגם במשימת הגמר לשאלות של ליז היא חזרה והתנצלה, וליז גם חזרה והדגישה שלוש פעמים כמה היא אוהבת אוהת.לא מצאתי לנכון להעלות את זה, אבל אם העליתם את מה שהיה אז זוהי תשובתי. אני לא חושבת שקרן קדושה, בדיוק ההיפך, היא אדם אמיתי ואנושי שעושה טעויות כמו כולם, ואני כן חושבת שהיא עברה דרך לא פשוטה בתוך הבית, גם מול הרווקים וגם מול כל תושבי הוילה. ואני ממש לא חושבת שקיבלה יחס מיוחד מההפקה, כשזכתה במשימת הכלבים זה היה בזכות עצמה, ובאישה האידיאלית היא זכתה בקולות הבית, וזה לא משנה הצביעו לה, כי אני יכולה לומר אותו הדבר על דניאל שזכתה כאמינה ביותר...עובדתיתת אלו העובדות. זכותכן להעריץ דמות מסויימת ולהתחבר אליה, אבל זה לא ופך את שאר הדמויות ל"מוקצות", ואני מוחה על ההשמצות שלכן כלפיה, כי אפשר להשיב על כל הדברים האלו. אני מצאתי לנכון להעביר ביקורת על ההתנהלות של ההפקה בעיקר בסיום התכנית. לילה טוב.

קונדור10

New member
צודקת

שאת מנסה להרים את רמת הדיון וככה זה צריך להיות כן אנחנו התרגשנו נורא ! אני אהבתי מאוד את קרן וגב בתוכנית !! רק בתוכנית -לא מכיר אותם אישית וזה מאוד שונה הם פשוט עשו טוב לי ולעוד רבים זה מה שקובע אצלי אני תמיד אזכור להם את זה לטובה ואוהב אותם

שלום172

New member
גילי בוקר טוב

אני מופתע שעדיין מישהו מתייחס בכזה רגש ואמוציות למה שקורה כאן מי בעד זו ומי בעד זה אמרתי בעבר מס' פעמים אף אחד כנראה לא ישנה את דעתו טעיתי! שלי דווקא השתנתה לא להיסחף
השתנתה רק בקטנה מאוד הערכתי וכיבדתי את קרן על אומץ ליבה לקום ולהמשיך ולא חשוב מה פתאום בחיים האמיתיים כך לפחות נראה שאין לה את האומץ באמת להמשיך הלאה אינני יודע וזה גם ממש לא חשוב מה קרה בינה לבין גב מדוע הפחד הזה לחייך למצלמות? בנועם שיש בה מדוע ההתרחקות מכולם? נראה שבעיקר מעצמה לי באופן אישי חבל עליה מאחל לה מכאן שתיפתח ליש! מבלי לשים לב לכל מה שיש לכל כך הרבה אנשים לומר בעניין כולל לי
שיהייה לך גילי ולכל הפורום יום נהדר

רינתי77

Active member
וואו! אני לתומי חשבתי שהאנשים שצפו בתכנית

המטומטמת והמבזה הזאת (כן, נכון, אני ביניהם!גם אני מציצנית...) חזרו לשפיותם ולחייהם! מדהים שלאחר כל כך הרבה חדשים אחרי שהיא הסתיימה, עדיין יש עניין במישהו מהמשתתפים בה! כל אחד מהם קיבל את 15 דקות התהילה שלו ואף אחד מהם לא סיפק סיבה טובה להתעניין בו כעת. אז מה הקטע עם האמוציות? את מי הם מעניינים?למה בכלל איכפת לכם מה קורה איתם?

למעלה