לתומי חשבתי

לתומי חשבתי

כמו שנאמר בפיתחו של הפורום.. שלאיש אחד היה חלום.. על הקמת בית קפה למפגשי דייגים על שאלות תשובות וכד" כך חשבתי שיהיה גם כאן בפורום.. אז כשמישהו שואל.. והאחר מביע דעתו ועונה.. התשובה לדעתי כמו השאלה מענינת יותר מקורא כותב אחד או שנים.. אבל כשעונים תשובה למישהו ששאל שאלה..גם עם השאלה נשאלה בדוא"ל והתשובה נתנה כן. ולתשובה היו תוספות שיכולות לעזור לעוד כמה וכמה דייגים.. אז משום מה התשובה נעלמה.. ( מעבר לבינתי ) לכן חברים/ת יקרים.. מכיוון שהדוא"ל שלי מוצף בשאלות הקשורות לטיולים..וגם לדייג.. אני מציע לשאול כאן בפורום ולקבל תשובות כאן בפורום..כמו שאמרתי גם השאלות וגם התשובות מענינות יותר ממשתתף אחד.. ומה עוד שלעיתים שואלים את אותן שאלות מספר אנשים.. במרווחי זמן שונים.. אז באמת באו נחזור לכאן ..נשאל ..נענה .. נפתח שיחה.. הרי התשובות אינן כזה ראה וקדש.. לכל אחד מאיתנו יכולה להיות דעה שונה. על אותם הדברים וכאשר אקבל רשות לענות כאן מבלי שיד נעלמה תשמיט הדברים.. אשמח לענות בברכה מורה דרך

אוריא

New member
ובכן תשובה לתם. ../images/Emo13.gif

לאיש היה חלום - והחלום מתממש. כאן המקום לשאול שאלות. כאן ולא באימייל. מעולם לא נגענו בשאלות. אבל מסרים אישיים אנחנו נמחוק. אם פלוני עונה לשאלה שהוא מקבל באימייל התשובה לא מענינת את שאר חברי הפורום. זאת מיכוון שהם לא יודעים על מה מדובר. לדוגמא "המחיר שקיבלת היה מצוין" - איך אני אמור לדעת על איזה מחיר מדובר? אבל אם פלוני היה מצרף את השאלה ועונה כאן, או אז אנחנו מענינים ותורמים לכולם. אני מוכרח לומר שבמקרה הספציפי שלך, אם אני זוכר נכון (ותאמין לי אני זוכר מצוין), קיבלת הסבר למה מחקתי ובנוסף מלפנים משורת הדין, התשובה הועתקה על ידי ונשלחה במערכת המסרים לאותו אדם רק בכדי שהמידע לא יעלם. מעולם לא הורדנו שאלות שמענינות את כולם, גם כשהם הופנו לאדם ספציפי. וזאת למרות שמין ההגיון ששאלות יופנו לכל חברי הפורום ולא רק לאדם ספציפי. מה איכפת לשואל לקבל תשובות ודעות שונות מכולם? כל מה שנשאר זה להצטרף אליך לקריאה ולחזור ולעודד את כל המשתתפים לשאול את שאלותיהם כאן, ולכתוב את תהיותהם וחויותהם כאן. גם התשובות יהיו כאן. בלי שאלות, הערות, תהיות ותשובות החלום לא ימשיך להתממש.

למעלה