חשבתי אם להגיב אבל....
אני רוצה לספר לך מה הבנתי.. אני מתרשם שיש כאן מישהו שמבקש לתכחמן ולקבל ציון של מישהו אחר... תראה יש מדינות הרואות בכך "גניבת דעת", בישראל אין חוק נגד "גניבת דעת" אבל בהחלט יש חוקים נגד הפרת זכויות יוצרים ..ויש חוקים נגד התחזויות ורמייה בבחינה... קצת שתהיה בעניינים, אם אתה ושותפך נתפסים זה לא רק עסק עם משרד החינוך , ובמקרה הגרוע כמו בבחינות פנימיות עם המורה רבקה או שולה... אלא במקרה כזה, והיו מקרים מעולם אגף הבחינות במשרד החינוך לא מותר בעניין, ומערב את משטרת ישראל לפתוח בחקירה פלילית נגדך ונגד שותפך לקנוניה.. במדינת ישראל העונש על דבר כזה בתחומי משרד החינוך יכול להגיע גם למאסר.. עזוב את העובדה שיהיה לך תיק פלילי על התחזות ומרמה בבחינה, לא מדובר כאן ב"העתקה" או ב"שימוש בחומר אסור" שלכל הדעות אסור ובמקרה שאתה נתפס בחינת הבגרות נפסלת למשך 7 שנים אסור לך לגשת לבחינה הזו,וייתכן שמשרד המשפטים יבקש מכל משרדג ממשלתי שקיבלת ממנו שירות לבחון את התנאים שלך מחדש.. כלומר התיאוריה שלך במשרד הרישוי ייתכן שתדרש לבצעה שוב, וכל תהליך שיש בו חשד להתחזות... עזוב את העובדה שתיק פלילי על התחזות עלול להסב לך נזק רב כי ייתכן שיפריע לך בפתיחת חשבון בנק, (שכן למה שהפקידה תאמין זה אכן אתה), ותהליכים הדורשים הזדהות... לא כולם יכולים ללמוד? יש כאלו שלא יכולים ללמוד? לא מכיר חיה כזו!!!! אני מכיר תלמידים וסטודנטים המתקשים ללמוד ובכל זאת ממשכים להתאמץ וללמוד ודורשים העזרה הנדרשת לשם הצלחתם.. אין כוח ללמוד? אל תלמד ואל תיגש לבחינה!!! כשיהי לך כח ורצון להתמו7דד עם החומר ועם החרדה מפני הבחינה תיגש אליה בראש מורם... תחשוב שאתה מנצל לרעה משהו שתלמידים אחרים למדו וחרשו בעוד אתה נהנה בבית ומישהו אחר כותב לך הבחינה.... זכור שזה לא עסק עם בי"ס, בי"ס יוצא מהתמונה וחובתו לדווח על האירוע לאגף הבחינות שהתהליכים יבוצעו שם לפי שיקול דעתם בלבד!!! והאמן לי, רחמים, זה לא הצד החזק שלהם... בקיצור אל תכניס ראש בריא למיטה חולה....