לתכנית על סל התרופות מי יבוא לראיון

לתכנית על סל התרופות מי יבוא לראיון

שלום לכם שמי שירה כלפון (כפי שכתוב) נמלולה ואתי מכירות אותי כבר אני פעילה מאד בפורום סרטן המעי הגס תמיכה. לצערי שני הורי חולי סרטן. לאבי אין טיפול לאמי חולת סרטן המעי הגס גייסנו בעבר כסף לאווסטין וכעת אנחנו מקבצים נדבות לארביטוקס. פנתה אלי כתבת החדשות של הערוץ הראשון וביקשה ממני לאסוף קבוצת אנשים או בני משפחה שקונים תרופות באופן פרטי לתוכנית גדולה בנושא סל התרופות שתשודר אחרי מבט ביום רביעי. התוכנית תצולם כנראה ביום שלישי אני לא יודעת מתי איפה שהוא בצהרייפ באזור תל אביב. בכל מקרה אם יש מישהו בפורום שיש לו מה לומר בנושא ויכל לבוא אני אשמח ובכלל בינואר אמור להיות סל תרופות חדש, אסור שנשאר מאחור. תהיו חזקים וחזקות שירה כלפון - [email protected]

נמלולה

New member
יאללה חברה!

סוף סוף יש לנו הזדמנות לעשות כאן משהו, ואנחנו חייבים ! שירה , אבי מקבל את התרופות על חשבון קופ"ח, והקיבוץ שלי עוזר כך שזה לא כל כך מתאים. צר לי...

כל הכבוד

מחזקת אותך...גם אני חולת הוצ'קין כבר שנים עם רימסיה ועם הפסקות ארוכות, חברת קופת חולים מכבי. והקופה לא מאשרת לי זריקות שנקראות אינטרפרון, כרגע גם אני רוצה להילחם ברשויות לא ייתכן שלא ייאשרו לנו את הטיפול גם אם לא בסל או לא הוכח מדעית... יש הוכחות בשטח וזה מספיק לי.. ממש חוצפה. לא לקבל שום קיצבה, שום הטבה, לא את הזריקות , מי ישמע ביקשתי סוף שבוע בטורקיה? כאילו שאני בחרתי במחלה... צרי איתי קשר יקירה אולי נוכל לעזור אחת לשנייה. יש לי כל מיני טלפונים אפילו של עורכי דין שמטפלים בתביעיות רפואיות.. הפעם אני ניכנסת באימא שלהם. קוראים לי רויטל , אני בת 32, נשואה טרייה, והטלפון שלי הוא: 050-5680480

למעלה