לתלמה ולואיז
חברה
חדשה

SilentWave

New member
לתלמה ולואיז ../images/Emo108.gif חברה ../images/Emo107.gif חדשה

שלום לכולם אם אתם זוכרים התלבטתי בקשר לאימוץ כלב בנוסף לשתי החתלות שלנו, אז... בשעה טובה ומוצלחת הגדלנו את המשפחה, ולתלמה ולואיז (החתולות) שלנו נוספה כלבת רועה גרמני (מעורבת?) בת חודשיים . הכלבה(/גורה) נלקחה מתנו לחיות לחיות והיא נורא חמודה ומקסימה. ועכשיו למספר שאלות: 1. אנחנו מחפשים לה שם, יש עצות???(משהו בסגנון של תלמה ולואיז כלומר גיבורות מהסרטים ) 2. מתי אפשר להתחיל לאלף? 3. איך דואגים שהחתולות לא יאכלו מהאוכל של הכלבה ולהיפך? תודה, גל ונעמה, ההורים הגאים

matansolomon

New member
בקשר לבעיה של האוכל...

קודם כל, כל הכבוד על האימוץ למרות שיש לך 2 חתולות יש לי אותה בעיה אם האוכל, יש לי 3 כלבים, תיראי אצלי יש כל היום אוכל, מתי שנגמר אני נותן, אם את נותנת לכלב/חתולים לפי ארוחות וכמויות, פשוט שאת נותנת תני לכל אחד צלחת בחדר נפרד, אם יש לחתול ולכלב תמיד אוכל כמוני אז זאת אכן בעיה, ואולי אפשר למצוא אוכל שיתאים לשני לשלושת החיות.

matansolomon

New member
בקשר לאימוץ...

אם את מדברת על אימוץ כזה שלך בבית אז כמובן אפשר להתחיל תמיד. אם את רוצה אימוץ של מומחה אז זה תלוי בכל מקרי גורמים במקרה הזה כדאי לך להתייעץ עם בעל המקצוע(המאלף) כי זה תלוי בכל מיני דברים...

natalyrst

New member
הורים גאים שלום../images/Emo70.gif

אז דבר ראשון אני נורא שמחה שאימתם כלבה, כי עכשיו לעוד כלבה יש בית טוב
אני חושבת שאפשר להתחיל לאלף בגיל חצי שנה... לא בטוחה. לגביי שם-אני אחשוב על משהו
ולגביי האוכל- החתולות רוצות לאכול את האוכל שלך הכלבה
איזה מוזר... לא יודעת חחחח

למעלה