לתלמידי כיתות ט' ו-י'

4הילה4

New member
לתלמידי כיתות ט' ו-י'

שלום לכולם! קוראים לי הילה ואני פונה אליכם בנוגע להשתתפות בפרויקט הקשור בשימוש באינטרנט של תלמידי כיתות ט' ו-י' המתנהל באוניברסיטת חיפה. הפרויקט דורש מכם לענות על שאלונים בנוגע לשימושים שונים באינטרנט (כמו התכתבות במסנג'ר, כניסה לפורומים..) ואינו דורש מכם הגעה לאוניברסיטה. למשתתפים בפרויקט מובטח תגמול בצורת שובר. למעוניינים- נא להשאיר שם, גיל, מין, מספר פלאפון, יישוב בארץ, כתובת אימייל וכתובת מסנג'ר/מספר אייסיקיו (לא חובה). כמו כן בחרו את השימושים הנפוצים שלכם באינטרנט: ניהול בלוג, ניהול פורום, קניות ברשת, קריאת בלוגים של אחרים, חיפוש מידע ברשת, בניית אתרים, השתתפות בפורום/משחקי רשת, אחר____ שימו לב! למשתתפים ישלח אימייל בשבועיים הקרובים עם הפרטים המלאים של הפרויקט ועם שאלון ראשון. את הפרטים ניתן לשרשר כהמשך להודעה זו או לשלוח אליי לתיבה האישית/ לאימייל [email protected]. הפרטים יישארו חסויים אצל מנהלת הפרויקט תודה רבה! הילה:)

אוקי זה ממש נראה חשוד...../images/Emo42.gif

בטח אתה איזה פדופיל. אנשים- אל תשתפו פעולה!!! "את הפרטים ניתן לשרשר כהמשך להודעה זו ... הפרטים יישארו חסויים אצל מנהלת הפרויקט" אם הם מפורסמים כאן, איך הם ישארו חסויים??? אל תשלחו!! אל תשלחו!!

ט ר י ג ר

New member
אמ..

הילה נכון?!... מי מנהל את הפרויקט הזה?..! אני לא בכיתה ט' או י' פשוט סתם מעניין ... ואיך את הגעת ללכתוב את זה כאן?! איך את יכולה להבטיח לאנשים שאת לא פדופיל בן 67 שרוצה מספרי פלאפון?! אני לא אומרת שאת כזאת אני פשוט רוצה לדעת... תודה...

NFS2

New member
אני עוד באתי לשלוח

זה באמת נראה חשוד. מקווה שאני והשאר טועים

4הילה4

New member
הפרכת החשדות

הגעתי לכתוב כאן כי אני כותבת בכל מקום שחשבתי שאני אוכל למצוא ילדים בגילאי כיתות ט' ו-י'.. כתבתי למשל גם בפורום נינט טייב. ואם אתם לא רוצים לתת פלאפון הוא לא חובה זה כדי להקל על התקשורת בינכם לבין מנהלי הפרויקט. אם הייתי פדופיל בן 67 שרוצה את הפלאפונים שלכם לא היה לי אכפת אם אתם משתמשים בפורומים או אם אתם משחקים משחקי רשת.. ובקשר לפרטים החסויים- בגלל זה אמרתי שמי שלא רוצה שכולם יראו את הפרטים שלו יכול לשלוח לי לתיבה האישית או למייל אשמח לראות אתכם משתתפים. הילה

אני בכל זאת../images/Emo42.gif

לא מאמינה. ביום ראשון אני אתקשר לאוניברסיטה עצמה לבדוק אם יש באמת פרוייקט כזה...

האמתי../images/Emo54.gif

האמתי שיש הרבה אנשים שמבקשים שיענו להם על שאלות לפרוייקט...

למעלה