לתל אביבים..

liorkap

New member
לתל אביבים..

אמרו לי שאני הולך ביום שלישי להסביר על קורס חובלים בצופי-ים ת"א... מישהו ידע משהו על זה? ואיזה שכבה/ות מגיעה/ות?? להתראות..

guysa2

New member
וואלה!!

לא ידעתי שאתה עושה את זה?! אתה כבר מדריך שם לא? מה התפקיד שלך? זה הולך להיות לשכבות י'-יב'. בערך שישים איש צפויים אולי פחות... יאללה נתראה ביום שלישי אם כן!!

liorkap

New member
שלום גיא שדות!

אני לא מדריך כאן, אני בקורס, כרגע בשלב אקדמיה.. ומגניב, יא', יב' זה בידיוק השכבות שיצא לי להדריך בקורס סמפ"ס, אז נראה אותכם בשלישי.. להתראות.....

אוהד ט

New member
אהה

יום חילות בחיל הים זה דבר סופר משעמם ולא שווה את הטירחה של ההגעה לשם וחזרה....

אוהד ט

New member
שירי

ברגע שקצת תהיי יותר מעוניינת בתפקידך הצבאי ותבררי על תפקידים בצבא,תביני שצהל יכול להפוך כל תפקיד לתפקיד החלומות שלך(נהג משאיות.,רופא שיניים ואפילו מסייעת לרופא שיניים הם חלק מהתפקידים החלומיים האלו....)

liorkap

New member
אוהד ושירי..

זה נכון שצהל יודע לשווק מאוד טוב את עצמו, ובעיקר חיל הים. מה לעשות, כל וידאו צבאי שמוסיפים לו מוסיקה נראה טוב ומגניב. כולכם תתגייסו מתישהו לצבא ומאוד כדאי שתבחרו תפקיד שמעניין אותכם ושמתאים לכם ובגלל זה הימי חילות האלה חשובים.. לא נראה לי שיש משעמם ביום כזה, ובעיקר אם הוא של חיל הים..(שמאוד טוב כל הפרסום שלו..) בכל מקרה, אני יוצא עוד שבוע לרגילה, אז נתראה בשבט.... ביי ביי

Sweety Shiri

New member
גם אנחנו מוזמנים מחר

אז נתראה כנראה מחר

guysa2

New member
באמת?

גם הרצליינים יבואו מחר אלינו? סיבה למסיבה!!

liorkap

New member
לא אמרתי..

חחח.. לא אמרתי שגם הרצליה מוזמנים.. לא אני מארגן את זה ואין לי מושג... הדבר היחיד שאני יודע זה שאני מגיע לשם.. ודקת שירי - תמיד אפשר לחגוג!

למעלה