לתמיר אשל ותגובה לכול המשמיצים

miko1810

New member
לתמיר אשל ותגובה לכול המשמיצים

אתה מוכר דברים טובים! אתה עושה דברים טובים ואתה אוהב אופניים. ואני לא אשכח את הגלגלים הנהדרים שעשית לי עוד כשהיית ילד, "מתנדב" אצל סמוכה. ולא אשכח את הרכיבות שלנו בחמש בבוקר עם אמיל ודודי. ולא אשכח את הטיפול הנהדר שקיבלתי, עם השילדה אחרי התאונה, ואת השילדה החדשה והחלקים, ובכלל, הצוות שעשה לי רק טוב. אז אל תשים לב למשמיצים, תמשיך בדרכך, דרך של אדם שאוהב את מקצועו. הלוואי כאן בצרפת בעלי חנויות כמוך!! שלומי.

בהקשר הזה, וכצרכן בלבד

(והרי אף אחד לא יאשים אותי בקרבה לתמיר אחרי הכאסח בינינו לפני כשבוע) אני חייב להגיד שגם לי יש ניסיון חיובי והתרשמות רבה מהמקצועיות, עוד כשהחנות הייתה באבן גבירול. אני זוכר שקניתי פעם מכנסיים, ותמיר התעקש על דגם יותר יקר ואמר לי: "אתה תראה, זה יחזיק לך זמן רב, יחסוך לך כסף ויישב עליך כמו עור שני". זה היה לפני כשבע שנים. המכנסיים עדיין אצלי ובמקום טוב ברשימת הפייבוריטים שלי. ואם אני מסכים עם מיקו, הרי שבכלל הגיעו ימות המשיח

Tamir Eshel

New member
תודה, שלומי

גם אני מתגעגע לימים ההם, אבל גם הימים הנוכחיים לא רעים בכלל!

odedbc

New member
6 שנים ו-2 זוגות אופניים: רק מילים

טובות על קנונדייל, תמיר, ודני שמאחורי הקלעים (אנחנו חייבים לו לא פחות)

cipo 1

New member
כלקוח רשום מס' 00138 של חברת DAA

יש לי רק מילים טובות לספר על תמיר אשל דן אברמסון והצוות. מעל 10 של שיתוף פעולה זה אומר משהוא !! אהבת אופניים זה קודם כל לרכב וכאן בפורום הזה בזמן האחרון אהבת האופניים התחלפה במלחמת אחים. יללה אני עולה על הטריינר !! עודד

../images/Emo45.gif מצטרף לשירשור בשמחה

רק כמו כל יהודי טוב אני חייב לנצל את המעמד: תמיר- תכתוב יותר,בבקשה. בברכת חזק ואמץ, עודד. ********* כותב הודעה זאת עובד בחברת CTC המייבאת משווקת ומוכרת אופניים וציוד אופניים ועבד בעבר בחברת DAA-(קנונדייל ישראל) שתמיר אשל הוא מבעליה ******

מה מילים טובים ???????../images/Emo163.gif

טובות טובות טובות טובות טובות טובות טובות טובות טובות טובות

Sybh

New member
מיקו, אני אוהב אותך../images/Emo140.gif

ואתה יודע למה? כי כשאני קורא את ההודעות שלך אני יודע שכתב אותם בן אדם אמיתי, בניגוד לחלק מההודעות של אחרים, אשר לעיתים, מקנן בי ספק גדול אם הן כלל נוצרו באמצעות נקישת אצבעות על מקלדת.

yossi113

New member
אני מאמין שבעתיד כשישאלו אותי

מאיפה באה לי השריטה הזו ששמה אופניים - לסיפור של מיקו יהיה מקום של כבוד. אכן, סיפור אמיתי של בן-אדם אמיתי.

למעלה