לתמי

לתמי../images/Emo13.gif

זאת אני חלי מלאכית בשחור21 תשלחי לי לפה בבקשה את התשובות ששאלתי אותך במסר האחרון שכתבתי לך אובת חלי

הי../images/Emo189.gif..בלבן /ובשחור (מה עם מלאכית בסגול?)

מה אפילו לא משהו קטן עם המלצר? נגיד אחרי הצבא אני אעשה טיול במיוחד לבית מלון שהוא משרת ואני אתחיל איתו גם לא ייצא משהו? מי ידע....אולי תהיה לו חברה...אולי לא...עכשיו יש לו מישהי..אגב ועוד משהו שרציתי לפרוק פה, אני לא ממש רוצה לחזור לבית ספר ולמה? יש לי חברות וזה אבל בשנה הקודמת זאת אומרת בז' ואני עולה לח' אז בהתחלה היו לי 2 חברות טובות שאחרי זה התחילו להציק לי, ובאמת אני לא מכוערת אני חושבת שאני די יפה ועוד אחת מהן קראה לי מכוערת ואז הן גייסו עוד ועוד ילדות שגם התחילו די להסתלבט לצחוק ולזלזל עליי ואני באמת לא מבינה למהה! האם זו מקנאה? אמא שלי וחברה שלי אומרות שכן או שאני באמת מכוערתת? T. את בחורה מאוד חמודת מראה..ובעוד שנתיים תראי מדהים...מכירה את הסיפור על האפרוח המוזר שצחקו עליו ולפתע הפך לברבור.. תקשרתי עם הנס כריסטיאן אנדרסון וביקשתי ממנו רשות להקדיש לך את הסיפור..והוא הסכים!!! ילדות שמתנהגות ככה עושות זאת לרוב מקנאה, לרוב לא נטפלים למי שבאמת מכוער ומסכן אלא למי שחזק...ויש טעם לערער את בטחונו..תצפצפי עליהן ותראי איך תוך שניה כל הבנות ירצו להיות חברות שלך..אחרי הכל את היא הברבור!!! ובראשון לספטמבר..עם ילקוט וספרים חדשים..תלכי לכתה..יהיה כיף... --------------------------------------------------------------------- עוד משו אני צריכה עצה מהמלאכים מה לעשות? יש איזשהוא בן סיפרתי לך עליו קוראים לו XXX(מוחקת...)שאנחנו כאלה ידידים אנחנו נפגשים בים וזה, אני מחבבבת אותו ופעם הייתי מאוהבת בו אבל עכשיו כבר לא ממש אבל הוא נראה שקצת כי הוא רוצה כל הזמן שנסתובב לבד ואאז כל שנייה הוא רוצה לחבק אותי ואמא שלי המליצה לי שאני אתן לו את המסנג'ר שלי ואת המספר פלאפון אבל אני קצת מתביישת אבל אני בכל זאת ייתן האם כדאי לי לתת לו? הוא יוסיף אותי והאם הוא מעוניין בי או סתם מתחיל איתי בשביל הכיף שלו? את יכולה לצאת איתו אבל אל תתני לאף אחד לעשות בך משהו שלא מרגיש נוח לחבק..רק עם בא לך אל תתביישי להגיד..תשמע XX, אני מחבבת אותך, אבל לא מכירה אותך מספיק ולא יודעת אם מעוניינת בנשיקות וחיבוקים אז בלי ידיים ! ושאמא שלך לא תדאג..תגידי לה שאת הברבור... --------------------------------------------------------------- אמ דרך אגב מתי אני אלך לקורס דוגמנות כי ההורים שלי אמרו לי שבשום פנים ואופן הם לא מרשים לי להיות דוגמנית ואז בגיל 18 אני אהיה בצבא ושאני אגמור זה יהיה גיל מאוחר להתחיל דוגמנות, ודרך אגב אני ממש לא גבוהה לדוגמנות אז איך יקבלו אותי? אני גם אהיה רזה כמו דוגמנית ויפה? אני רואה שזה יהיה בין יא ליב או לפני הצבא...ודברים עוד ישתנו..ויש דוגמניות במידות שונות ויהיה שינוי בתפישת היופי..... הורייך לא יעמדו בדרכך כי תהיי תלמידה טובה וזה לא יהווה מכשול ללימודים..כמובן בתנאי שלא תפסיקי ללמוד בגלל איזה שתי בנות מפגרות! ח... אני יודעת שאני חופרת לך אז יש לך מסנג'ר או אימייל שאני לא אנדנד לך כל הזמן לפה? ואת זה את באמת לא חייבת זה מה שכתבתי לך בהודעה קודמת שהאם תוכלי לכתוב לכל אחת מהחברות שלי מה יהיה להם כלליי בחיים: שולחת לתא שלך תשובה...לזה תודה רבההה וסליחה על כללללל המליין שאלות שאני שולחת לך שבת שלום..ושבוע טוב....!

למעלה