לתמצת את הפרק הנוחכי ? 15/08/2004

udicol

New member
לתמצת את הפרק הנוחכי ? 15/08/2004

צמרמורת כל הגוף, מרגש, מדהים.

qt1

New member
בוודאי שאתה יכול לתמצת../images/Emo13.gif

אתה אפילו מוזמן לעשות זאת, אני מאוד אשמח...

zoeid

New member
אנא תמצת, פספסתי את הפרק ואני

חסרת סבלנות עד שאראה אותו

גברת קו

New member
שלום לכולם..

בתור מעריצה גדולה של הסידרה אני חייבת לדעת מה היה בפרק של אתמול!!! כולי הייתי אתמול מבואסת שלא יכלתי לראות את הפרק! אני אשמח אם תוכלו לעדכן אותי בכמה שיותר פרקים. וגם - איזה באסה ששבוע הבא הפרק האחרון!!
תודה!

qt1

New member
אני אתמצת במידה ולא יתומצת../images/Emo39.gif

עד הלילה ,התמצותים שלי לא קצרים גם חשבתי שמישהו אחר ירצה לתמצת ,אני מניחה שרובכם הייתם בהקרנה,מקווה שנהניתם.

Gods Wave

New member
טוב אנסה לתמצת

יואל נכנס לשיגעון בריאות... אוכל בריא+ספורט. רפי מתארח אצל שירה ויואל וטוען שמשהו נראה לו לא בסדר הוא מנסה לברר עם דניאלה מה זה, דניאלה אומרת שאולי מה שחסר זה הוא ואלה. יואל ושירה חזרו, והוא עדיין לבד. רפי מראה לדניאלה שיר שכתב ("בואי אליי"), היא מתפעלת ולוקחת אותו להקליט את השיר. אמא של אלון מתארחת אצל אלון ואלה, יש דיבורים על הילד... באותו לילה (אני חושבת) רפי מתקשר אל אלה, אומר שהוא מתגעגע ומבקש שלא תעשה ילד עם אלון. היא די מנתקת לו בפרצוף, ולא שומעת לו. נראה, לרגע, שהיחסים שלה ושל אלון מסתדרים. אדי חוזר, ושירה מודיע ליואל, בבכי שהיא מצטערת אבל שאדי חזר. יואל חוזר הביתה. כשהוא נשכב על המיטה דמעה נופלת על לחיו.... אממ.. אני חושבת שזהו... מקווה שלא שכחתי שומדבר חשוב. וסורי על הבלגאן.

גברת קו

New member
תודה על התקציר!

למרות שזה לא כמו לצפות בתוכנית.. נו, מילא.. אז זהו, אה? שבוע הבא הפרק האחרון? איזה באסה.. אני כל כך אוהבת את התוכנית הזו!!

qt1

New member
בפרק הזה לא הראו את דורון ומרים../images/Emo70.gif

ולא את איתן, גם לא דיברו על:
דורון ומרים.
איתן. זה היה מאוד מאוד מוזר בהתחשב במה שקרה בפרק הקודם. גם את:
עדיה- נאדה! מוזר... מאז שהיא אמרה "תסלח לי לרגע" היא התאדתה
.
יעל-כנ"ל! כפי שגליה סיכמה מאוד יפה את הפרק, הוא היה בעיקר על רפי , יואל ושירה,כן כרס לא כרס, רפי מדבר על כמה שהוא בעצם שלם עם הכרס שלו ויואל לעומתו, עסוק בכושר גופני ואכילת נבטים,הליכה מהירה על החוף, בהתחלת הפרק גם שירה מנסה ומהר מאוד מתיאשת ,אפשר היה להבין מזה שזה מה שיקרה גם בזוגיות שלהם- שהיא תישבר מהקשר, רק שאלה של זמן. היא כן החמיאה לו על הביצועים המיניים שלו כשרפי בא לבקר, רפי באמת אמר שמשהו מוזר שם בזוגיות ולא ידע מה, היה לו קשה לראות אותם ביחד, נדמה לי שהוא אמר "מעוות" ושירה כעסה עליו, מה שהיה יפה, יואל לא כעס על שירה, הוא דווקא רצה להבין למה רפי מתכוון וניסה למשוך את הדברים לשיחה, אני זוכרת את יואל כועס על שירה-יואל משתנה. רפי מסביר לדניאלה שהוא כתב את השיר כשקרסו מגדלי התאומים, הוא הרגיש בודד, למחרת דניאלה מגיעה עם סלסלת פנקייק ורעיון להקליט את השיר אצל אפי, האמת? רפי לא שר, הוא מדבר , הוא כן שר רק בפזמון אז אל תתלהבו, צר לי להיות 'הורסת מסיבות', אבל זה נכון. אם כי השיר לטעמי אחלה שיר ואני גם מניחה שהוא יגיע די רחוק. הקטע עם שירה בים, כשהיא רצה לכיוון של יואל היה קשה לאללה.יואל צועד -הליכה מהירה כזו לשמירה על כושר, ושירה קוראת לו , אדי סגר את העסקים בחו"ל מכר הכל במחירי הפסד, חוזר לארץ- אליה, יואל מחבק אותה ואומר לה"יותר טוב ככה" משהו כזה, אני חושבת שיואל צדק, צפיתי בפרק עם האנשים הכי קרים בעולם וכשאמרתי שעושה רושם שלא אכפת לו רק כדי לשמוע מה דעתם, כי אין דרך אחרת...הם ענו:"הוא שבור" אז אני חושבת שהוא באמת שבור,והוא ייצא מזה יפה , אולי מכינים אותנו לשובה של יעל, זה יפה בעיניי שהם נפרדו בחיבוק ולא במריבה. לגבי אלה, אני לא יכולה להתמודד עם מה שהלך שם , נחושת, פרנקים, התלהבות בלתי נתנת לריסון בסקס של אלה, "זאת את?"אלון שואל אותה, ואז הבכי...איזו סמטוכה. לא יודעת, זה יותר מדי מתוסבך והרוח שבאמצע האקט המיני מזיזה את הוילון וליה שקוראת לאמא... לא אוהבת ,לא מתחברת ולא רוצה לנתח, אם יש לכם כוח תנסו.

just me2

New member
וואו

הייתי כל השבוע בסיני אז רק עכשיו ראיתי את הפרק.. הפרק מצוין, אחד הטובים עד עכשיו שהיו בעונה. ועוד משהו - היה כתוב שהולך להיות ערב שידורים מיוחד, מישהו יודע מה זה אומר והאם זה יתנגש עם האירוח של אלון אבוטבול? אה ורק אני חושב שהם הגזימו יותר מדי עם הפרומו של הפרק האחרון? יש שם מלא ספוילרים.

just me2

New member
ועוד משהו

מאוד אהבתי את השיחה בין רפי ליואל ואחרי זה כששירה הצטרפה - הם פשוט הרגו אותי

qt1

New member
ברוך השב../images/Emo24.gif- שאלות ל-HOT

איך היה בסיני? אני לא יודעת מה זה אומר, ערב שידורים מיוחד, אני מוכנה להפנות את שאלתך אל HOT ובהזדמנות זו פותחת כבר את ההזדמנות ומבקשת מכל מי שיש לו שאלות לכתוב בשרשור הזה כדי שלא אצטרך ליצור קשר יותר מפעם אחת, אני אצור קשר ביום א' בבוקר, אני מקווה שתגיע תשובה עוד לפני השידור. הארוח לא מתנגש בשידור ואנחנו נשרשר כאן שאלות לאורח שלנו
אלון אבוטבול שיופיע ב
בוידאו צ'אט כך שגם נוכל לראות אותו מחייך אלינו...
לגבי הפרומו, מה לעשות? כך הם החליטו, כך גם לגבי הספוילרים...
אגב, אתה יכול להזכיר לי מה היה בשיחה בין רפי ליואל? משום מה שכחתי, משהו על כרס וסריג נכון? זה באמת היה די מצחיק ושירה נתנה ליואל מחמאה אדירה, איך היא כינתה אותו? שכחתי אבל הוא היה גא. נו טוף... אחלה שהקלטת, בכל מקרה הקלטת תועבר למי שלא צפה בה כמובן, ושרשרו שאלות ל HOT , אני אעביר בשמחה , אם אין אז רק שלך תועבר, שאלה חשובה מאוד. מה השאלה? ערב שידורים מיוחד...=מה המשמעות.OK

just me2

New member
התכוונתי לערב שידורים מיוחד

אם הוא יתנגש באירוח או לא, ולא לפרק עצמו והוידאו צ'אט אף פעם לא עובד לי, אז אם למישהו יש פתרון סבבה ואם לא אז נאלץ להסתפק רק בטקסט.. חבל בסיני היה כיף מאוד, אבל טוב לחזור הביתה בכל אופן בשיחה בין רפי ליואל ממה שאני זוכר רפי קצת צחק על יואל על ההתעסקות שלו בכושר ובבריאות, יואל אומר לו שיש לו עיגול גדול ורפי טוען שיש לו עיגול קטן, אחרי זה יואל אמר לו שכשהוא לובש טריקו אז רואים שיש לו עיגול גדול, אבל עכשיו הוא לובש סריג שמסתיר אותו שירה אמרה ליואל משהו על זה שהוא טוב במיטה אה וכשמאוחר יותר בפרק רפי היה בלי חולצה אז שמו לב לעיגול גדול דרך אגב לפני כמה שעות ראיתי בערוץ הסרטים את אלון אבוטבול באיזה סרט הוליוודי(לפני שהיה לו עיגול גדול
) כשהוא היה עם שפם, הוא שיחק ערבי, למישהו יש מושג איך קוראים לסרט? אם הייתה לי גישה למחשב הייתי אומר כאן

qt1

New member
למה הוידאו צ'אט לא עובד אצלך?../images/Emo12.gif

נראה לי שערב השידורים המיוחד יתנגש בארוח, אבל אפשר להקליט, גם את הוידאו צ'אט הרי מקליטים ואח"כ אפשר לראות את הוידאו בלי הצ'אט. אני יודעת על איזה סרט אתה מדבר, האנגלית שלו שם לא ברורה כ"כ אבל הוא צעיר שם ואשקרה משחק ערבי, היה לו שם משפט קשה אחד שלקח לי זמן מה להבין איך הוא למד אותו
,כאילו...אין מצב שבארץ בתיכון מלמדים כזו אנגלית ובטח שלא בחור שהיום הוא בן 39 אם אני לא טועה, אבל סבבה, אחלה משחק. אתה מסוללרי? תמיד? סבבה שנהנית בסיני,אתה מסתובב במקומות אחלה...

just me2

New member
לא, פשוט המחשב היה תפוס

ודרך אגב באותו הקשר הוא גם שיחק פעם בסרט של ואן דם כשהוא מגיע לארץ

just me2

New member
עכשיו תפוז שמו באנר של האירוח

בכל מיני פורומים, וכתוב שאלון אבוטבול ורני בלייר יתארחו אז מי זה לעזאזל רני בלייר??

למעלה