בפרק הזה לא הראו את דורון ומרים../images/Emo70.gif
ולא את איתן, גם לא דיברו על:
דורון ומרים.
איתן. זה היה מאוד מאוד מוזר בהתחשב במה שקרה בפרק הקודם. גם את:
עדיה- נאדה! מוזר... מאז שהיא אמרה "תסלח לי לרגע" היא התאדתה
.
יעל-כנ"ל! כפי שגליה סיכמה מאוד יפה את הפרק, הוא היה בעיקר על רפי , יואל ושירה,כן כרס לא כרס, רפי מדבר על כמה שהוא בעצם שלם עם הכרס שלו ויואל לעומתו, עסוק בכושר גופני ואכילת נבטים,הליכה מהירה על החוף, בהתחלת הפרק גם שירה מנסה ומהר מאוד מתיאשת ,אפשר היה להבין מזה שזה מה שיקרה גם בזוגיות שלהם- שהיא תישבר מהקשר, רק שאלה של זמן. היא כן החמיאה לו על הביצועים המיניים שלו כשרפי בא לבקר, רפי באמת אמר שמשהו מוזר שם בזוגיות ולא ידע מה, היה לו קשה לראות אותם ביחד, נדמה לי שהוא אמר "מעוות" ושירה כעסה עליו, מה שהיה יפה, יואל לא כעס על שירה, הוא דווקא רצה להבין למה רפי מתכוון וניסה למשוך את הדברים לשיחה, אני זוכרת את יואל כועס על שירה-יואל משתנה. רפי מסביר לדניאלה שהוא כתב את השיר כשקרסו מגדלי התאומים, הוא הרגיש בודד, למחרת דניאלה מגיעה עם סלסלת פנקייק ורעיון להקליט את השיר אצל אפי, האמת? רפי לא שר, הוא מדבר , הוא כן שר רק בפזמון אז אל תתלהבו, צר לי להיות 'הורסת מסיבות', אבל זה נכון. אם כי השיר לטעמי אחלה שיר ואני גם מניחה שהוא יגיע די רחוק. הקטע עם שירה בים, כשהיא רצה לכיוון של יואל היה קשה לאללה.יואל צועד -הליכה מהירה כזו לשמירה על כושר, ושירה קוראת לו , אדי סגר את העסקים בחו"ל מכר הכל במחירי הפסד, חוזר לארץ- אליה, יואל מחבק אותה ואומר לה"יותר טוב ככה" משהו כזה, אני חושבת שיואל צדק, צפיתי בפרק עם האנשים הכי קרים בעולם וכשאמרתי שעושה רושם שלא אכפת לו רק כדי לשמוע מה דעתם, כי אין דרך אחרת...הם ענו:"הוא שבור" אז אני חושבת שהוא באמת שבור,והוא ייצא מזה יפה , אולי מכינים אותנו לשובה של יעל, זה יפה בעיניי שהם נפרדו בחיבוק ולא במריבה. לגבי אלה, אני לא יכולה להתמודד עם מה שהלך שם , נחושת, פרנקים, התלהבות בלתי נתנת לריסון בסקס של אלה, "זאת את?"אלון שואל אותה, ואז הבכי...איזו סמטוכה. לא יודעת, זה יותר מדי מתוסבך והרוח שבאמצע האקט המיני מזיזה את הוילון וליה שקוראת לאמא... לא אוהבת ,לא מתחברת ולא רוצה לנתח, אם יש לכם כוח תנסו.