לתמרה (אבל לא רק) ולמי שרוצה לדעת

יעלי2

New member
לתמרה (אבל לא רק) ולמי שרוצה לדעת

יש היום מוסף שמוקדש כולו לנושא סרטן השד בידיעות אחרונות. לא חייבים לקרוא את כל הכתבות, אבל מומלץ לפחות לעבור בריפרוף. לדעת לא מזיק.

תמרה*

New member
תודה חמודה, כבר קראתי ושמרתי

היה לאחרונה גל של כתבות בנושא כאשר כל הרופאים שבו והדגישו את חשיבות הבדיקה העצמית. אני כרגע בבית מתמודדת עם כאבי תופת של ציפורן חודרנית שהוציאו לי אתמול. יושבת עם הרגלים למעלה כמה שיותר, ומנסה להתגבר על הדחפים שלי לנצל את הזמן בבית לבישולים, סידורים וכו´, ככה שלקרוא עיתון בעיון היה לי המון זמן בבוקר. לא נראה לי שיש קישור לכתבות בYNET, אבל אני אחפש תכף.

יעלי2

New member
מותר לך לקבל תרופות או אנטיביוטיקה

או משכך כאבים?אני בטוחה שלא היית מוציאה אותה אם לא היית חייבת, אז לצערך צריך לסבול (בשקט)

יעלי2

New member
.......

נ.ב. העלי עשה טירונות לאחר הסרת ציפורן חודרנית. זה לא היה כיף אבל הוא קיבל מלא פטורים

רחלילי

New member
לגבי ציפורן חודרנית

לידע כללי בת דודתי שסובלת מזה מאד מאד מצאה רופא שהוציא לה פעם אחרונה ב-לייזר!

שמופית

New member
ממליצה על טיפול בלייזר ../images/Emo45.gif

למיטב ידיעתי, ברגע שמתחילה ציפורן חודרנית, היא גם חוזרת. לי היה בתקופת הצבא וסבלתי מזה נורא, עד ששלחו אותי לטיפול בלייזר ומאז זה לא חזר יותר !! הטיפול לא כואב, אבל הבנתי שהוא יקר וקופ"ח לא מסבסדת (הם מעדיפים לעקור, שזה כואב ולא עוזר - הציפורן החודרנית חוזרת מתישהו...)

תמרה*

New member
זו פעם ראשונה שאני סובלת מזה

ואני מקווה שגם אחרונה. אנטיביוטיקה העדיפו לא לתת לי, ואני מנסה להימנע ממשכחי כאבים (אלא כשהכאב ממש בלתי נסבל), אז יעצו לי פשוט לא לזוז ואני מנסה ליישם את זה...

למעלה