לתפאורה...

קדמונית

New member
לתפאורה...

שחום לכולם!
רציתי להתייעץ איתכם על תפאורה על בד. יש לי סטנד לבגדים מהום סנטר. בעלי הרחיב לי אותו מעט שיגיע לכמעט 2 מ רוחב.
איזה בד כדאי לשים? האם לצייר באקריליק? האם משו אחר במקום לצייר?
תודה!
שרית

קודם כל מה הנושא של התפאורה

יש הרבה אופציות במקום ציור. להניח בדים ליצירת נפח. הדבקת בדים אחרים על הבד של התפאורה.
אני הרבה פעמים עובדת עם לבד לפי הנושא ומדביקה על הבד....את יכולה להכנס לפייסבוק שלי (נשיקות של שמש)ולראות תמונות.
בהצלחה

אני אוהבת תפאורה ללא תפאורה
הכוונה

לתפאורה שחורה או כחול חלומי.....לא אוהבת שיש מאחוריי צבעים,הרים,בתים.....אבל כן אוהבת מאוד לרכז את היופי בחזית וגם בעדינות
כדי שהבובות לא תעלמנה.....
ואם כבר לצייר אוהבת את שיטת האייר בראש עם צבעי אקריל....ואפליקציות זה מקסים ונותן עומק לתפאורה.....
ממהרת...ביי

דבי, סיקרנת אותי, למה הכוונה באפליקציות

פרטי, הסבירי ונמקי. ובסוף אומר - "אההה, זה בעצם מה שאני עושה"
.

ובכל זאת אשמח לשמוע....

קדמונית

New member
תודה לעונים

האמת שרציתי משהו שיתאים לי לכמה שעות סיפור ולא יגביל
כיום יש לי בד שחור ברקע
רציתי אולי רקע עדין של נוף, שיתאים לכלמיני סיפורים
תודה לכל המתייחסים!!!!

פ י ו ל ה

New member
אגיד לך

לא הבנתי עדיין מה סוג הבובות.. למשהו כללי, שניתן לעשות לו התאמות- אם זו תפאורה שניתן לפרוש על שולחן, אני הייתי מניחה דברים רכים ועגלעגלים, למשל כריות, בגבהים שונים ופורשת עליהם בדים בגוונים ירוקים בחלקים הנמוכים וכחולים בחלקים העליונים. אם זו תפאורה שתולים, הייתי מעצבת תיאור נוף סימבולי בעזרת הדבקת בדי לבד (אפשר גם עם סקוטש, מה שמאפשר תחלופה של תפאורות., בכל מקרה, וזו רק אני, לא הייתי מציירת על הבד כי גם אם את יודעת לצייר בכלליות, כתפרואה זה נראה אחרת וקשה לייצר משהו ברמה גבוה עם זה. כך שאלא אם זה משרת צורך כלשהו של ההצגה או שאת ממש יודעת מה את עושה עם הצבעים והבד. בנוסף, זה הרבה עבודה ומקבע את הבד לציור שציירת.

פ י ו ל ה

New member
אה ובאופציה הראשונה שהזכרתי

אפשר כמובן לשים הכל ירוק למטה ומאחוריך כחול. זה גם תלוי מה גודל הבובות.

למעלה