לתפארת מדינת ישראל

RossieL

Active member
לתפארת מדינת ישראל

לאוטובוס נכנסת ממשלה עם שרים תראו איך היא תופסת את כל הספסלים שר אחד לעיניני ירושלים; שר אחד לניגוב ידיים; שר לחיזוק קהילתי; ושר לשמח את סבתי. שר מיוחד לתפוצות; ושר שמדבר עם עופות; שר ימני לחמוצים; ושר מיוחד לא לפצות עצמאים. שר מומחה לליקוק תחת; וכבר לא נשאר מקום למחט. טרלללללה... לאוטובוס נכנסת ממשלה עם שרים, תראו איך היא מוצצת את כל האזרחים שר אחד עם המון כלום וריק; אבל יושב על כסא עור מבריק, שר חשוב לעיניני חסה; ושרה שאחראית על הבאסה. שר לעיניני שום דבר; ושר אין עתיד, רק עבר; שר פרוייקטים ושרת תפוצות; ושר שלא יאשר חל"תים לפצות. טרלללה... לאוטובוס נכנסת ממשלה עם שרים תראו איך מבזבזת את כל התקציבים שרה מיוחדת לגבינה מסריחה; ושרת משנה לסובלים מפריחה. שר "כאילו" לעיניני ערבים; ושר של כל ישראל זה לזה ערבים. שר לעיניני בטטות כורסה; ושר להשתקת האמת בגריסה. שר שמקשר בין הממשלה לכנסת; וכבר נשמטה לנו הלסת. ונהג האוטובוס ומחליפו עם בידוד ומסכה צוחקים עלינו כל הדרך. חחח... טרלללה... לאוטובוס נכנסת ממשלה עם מנותקים, תראו איך הם ביחד אותנו מנקנקים. **הכותב אינו ידוע אבל מה זה משנה? העיקר - ביבי, מלך ישראל!

קלייטון.ש

Well-known member
לתפארת העם הישראלי, זה מעשה ידינו

ומי שמחפש אשמים שיסתכל בראי.

RossieL

Active member
פותחים מטריה

זה הציבור שיורקים עליו והם פותחים מטריה ואומרים שזה גשם. זה הציבור שביבי לא רואה ממטר, שלא מענין אותו, שמשעמם אותו. זה הציבור שנתן לו מנדט לצחוק על כולם ולהשתין כמו גדול מהמקפצה הגבוהה. ויודע מה הכי עצוב (או מצחיק?) שבבחירות הבאות, שוב יצביעו לביבי. כי ביבי, מלך ישראל

dory391

New member
אני אכן מרגיש אשם שהאמנתי לבני גנץ
הוא פשוט נראה סולידי. לא הבנתי שזו תחפושת ושהוא אדם חסר עמוד שדרה, שנכנע לאדם שהפך את הנוכלות לאמנות.

דיברגנט חדש

Well-known member
בפעם הבאה תצביע למקור ולא לחיקוי ואז תהיה ממשלה ימנית צרה

בלי ריבוי שרים.

dory391

New member
המקור לא מוצא חן בעיני
אנשים ששמחים שראש הממשלה שלהם נוכל, זה מצביע על סולם הערכים שלהם. אני מעדיף מישהו עם מינימום יושר.

דיברגנט חדש

Well-known member
תפנים שעברו הזמנים שאחד כזה יכול לשרוד פוליטית

אגב, תסתכל סביבך, זה לא רק בארץ, אלא בכל העולם.

dory391

New member
מי? גנץ לא יגיע לראשות הממשלה, אני מקווה שלא
עלייתם של מנהיגים פופולריים עקב עוני ומגיפות זה לא נושא חדש. תראה מה קרה באירופה של שנות ה-30, דומה מאוד למה שקורה היום.

דיברגנט חדש

Well-known member
התכוונתי לדבריך "מישהו עם מינימום יושר"

כפי שראית גנץ לא כזה וגם לא תימצא כזה שיוכל לשרוד את הזירה הפוליטית.

dory391

New member
כמו בסדרה שראיתי בשם "על הקצה"
"מניאקים מנהלים את העולם".

dory391

New member
תזכיר לי, על איזה גנץ אתה מדבר?
הלא שפוי; שמתערטל עם נשים; בוגד בישראל לטובת איראן; וכדומה? כי עד לא מזמן הוא היה מסוכן ובלתי אמין ועכשיו הוא יקיר גוש הימין. תזכיר לי מה גרם למהפך התדמיתי שלו?

דיברגנט חדש

Well-known member
היכן ראית שהוא יקיר הימין?

הימין סולד ממנו אך רצה למנוע מערכת בחירות נוספת ולכן מסכימים להיות עם הסחטן הזה שהביא לממשלה כ"כ בזבזנית שאמורה להיות ממשלת חירום.

dory391

New member
מבחינתם הוא סוג של אידיוט שימושי
אין להם בעיה לנצל ולסחוט אותו, ושהוא ירגיש בנוח עם זה. חבל, אבל זו המציאות. וזה עוד היה רמטכ"ל, מזעזע.

dory391

New member
בדיעבד, עשית בשכל
הוא סתם הונה את המצביעים שלו.

דיברגנט חדש

Well-known member
ביקשת ---> קיבלת

קיצוצים מכספי הציבור לטובת לשכות לשרים חדשים: הממשלה התכנסה

למעלה