לתפור אני לא יודעת

newKiticat

New member
לתפור אני לא יודעת

אבל הרבה זמן אני חושבת על הדבר הבא. יש כמה דברים שאני ממש רוצה. ברור לי הבד והגזרה- ושקלתי לקחת את זה לתופרת. בסה"כ לא מדובר במשהו מסובך מדי. זה לא מכנסיים או משהו כזה... זה כמה חולצות שיפון נשפכות בשרוולים, וכמה שמלות מבד טריקו פשוט או בד כותנה. השאלה היא מה התימחור המתאים לעניין הזה? כמה סביר שתופרת תיקח לי על זה? כמה עבודה כרוכה בזה? (הרי ברור שאני אקנה את הבדים בעצמי...)

שש שבע

New member
למה שלא תלכי לתופרת ותשאלי בעצמך?

אחר כך תודיעי לנו, כי כל בגד, וכל בד, הוא סיפור בפני עצמו, וגם מחיר בפני עצמו.

newKiticat

New member
מצד אחד

אני רוצה כמה שיותר זול. מצד שני- אני יודעת שיש עלות מסויימת והשקעה מצד התופרת. אני שואלת מה סביר בעיניכם- שאתן מתעסקות בתפירה.

רות מלר

New member
מתעסקות ?

יש כאן רבות שזהו תחביבן ויש כאן רבות אחרות שזוהי פרנסתן עדי תמיד שואלת- כמה עולה חליפה ליתום ? מה יתן לך אם יאמרו לך כאן כמה ? ואם זו שליד הבית תרצה חצי או כפול ? והיא תראה את הבד ותדע להעריך את מידת הקושי מול הרעיון והחומר בהצלחה

בדיוק עכשיו סיפרה מישהי בפורום אחר שהיא היתה

אצל תופרת בגוש חלב שתפרה
שמלת בית פשוטה רחבה
חולצה גדולה
זוג מכנסיים וגם
הצרה זוג מכנסיים וגם
הנמיכה קו מותן של זוג מכנסיים אחר ועבור כל זה היא בקשה... לא, אני לא אגלה בינתיים. נסו לנחש.

רות מלר

New member
היא מגוש חלב זה אומר שהמחיר נמוך הממרכז

בהתחשב בעובדה שיש כאלו שלא יודעות היכן גדרה את חושבת שהן תדענה היכן זה גוש חלב ?

אם הן כבר באינטרנט אז קל לברר

האישה בקשה 180 ש"ח על כל מה שציינתי למעלה, וקיבלה 200. זה לא רק יותר זול מהמרכז, זה יותר זול מסין.

למעלה