לתרגם.. תודה מראש |ראש|

13 u S t 3 D

New member
לתרגם.. תודה מראש |ראש|

Matt Finish Matt Jay has long since been held up as Busted's nightclubbing answer to Lee Blue, but his boozy days could well be behind him. So says the Sun newspaper, who claim that Matt is tired of the booze and snog-a-thon he's been on for the last month, and just wants to settled down his ex-girlf Holly, who he split from last year. One 'pal' told the tab: "When Matt first became single he absolutely loved it. But after a few months he started feeling lonely and empty. Matt realised how much he loves Holly." Aww! So what's on the cards for the would-be twosome? "They are taking it one step at a time," added the 'pal', "but privately Matt has admitted that Holly is the one for him." Listen closely peeps, and you can hear the sound of many a (pub landlord's) heart breaking.

DesertRose7

New member
מאט מסיים..

עבר כבר הרבה זמן מאז התחילו לכנות את מאט חיית הלילה של באסטד- התשובה ללי ריאן אבל הימים האלה עלולים להיות מאחוריו. כך אומר עיתון הסאן שטוען שמאט עייף מהמיזמוזים הרבים שהיו לו בחודש האחרון ורוצה להתיישב עם חברתו לשער הולי ממנה נפרד שנה שעברה. חבר אחד שלו אמר ש "בהתחלה כשמאט הפך להיות רווק הוא אהב את זה אבל אחרי כמה חודשים הוא התחיל להרגיש בודד וריק. מאט הבין כמה שהוא אוהב את הולי. אז מה יקרה בעתיד? החבר אומר שהם לוקחים א תזה צעד אחר צעד אבל מאט הודה שהולי היא האחת בשבילו. תקשיבו חזק חזק ותוכלו לשמוע הרבה לבבות נשברים

Hypnotise

New member
תרגום.....

מאט סיים - מאט ג'יי מזמן נתפס לבליין מבאסטד כתשובה ללי מבלו, אבל נראה שיש השתיים שלו מאחוריו. כך לפי עיתון הסאןף, שטוען שמאט עייף משתייה והתמזמזויות חטופות שהוא חווה במהלך החודש האחרון. ורק רוצה להתיישב (או להתביית אם תרצי) עם חברתו לשעבר הולי, ממנה הוא נפרד שנה שעברה. חבר אחד סיפר לעיתונות: "כשמאט לראשונה חזר להיות רווק הוא פשוט אהב את זה. אבל לאחר מספר חודשים הוא התחיל להרגיש בודד וריק. מאט הבין כמה הוא אוהב את הולי". אוו! אז מה בקלפים לזוג? "הם לוקחים את זה צעד אחד בכל פעם", הוסיף החבר, "אבל בפרטיות מאט הודה שהולי היא האחת בשבילו". תקשיבו טוב אנשים, ותוכלו לשמוע את קול המוני הלבבות (של מנהלי הפאבים *בדיחה*) נשברים. זהו בעיקרון... כמה שאני מתתתתתה על מאט שלי אני רוצה שהוא רק יהיה מאושר.. ואם הולי הזקנה הזאת (היא בת 30 ומשהו) עושה אותו מאושר אז שיהיה להם בכיף!!

למעלה