לתרומה

ashlaya

New member
לתרומה

כמה מכנסי גבר מידה 30-31 מכנס נשים 26-28 מגפי בוקרים של נשים מיד 37 נעל שטוחה סגורה נשים מידה 37 סנדל פתוח מעור לגבר מידה 44 ועוד כמה חולצות נשים ישנם עוד בגדים רק שהרשימה לא זכורה לי אשמח להעביר גם את השק המעורב שלא זכור לי מה שמנו בו

אשמח לקבל עבור אם חד הורית

שבטיפול רכזת אחרת, בגדים במידות הקטנות ונעליים (עבור אגם10), ברגע שיגיעו אלי אעביר למתרגשת. תודה אשליה.

ashlaya

New member
מעולה מיכל - צרי קשר שנקבע

יש לך את הטלפון שלי נכון?

אשליה, אם לא קשה לך, שלחי

בבקשה מסר למתרגשת, היא מטפלת באגם10, קיבלתי היום ואתמול ערימות של תרומות, ועד שלא יפוזר, אין לי מקום לתרומות חדשות. גם האוטו מפוצץ. מקוה שעד אמצע השבוע הכל יפוזר למשפחות. המון תודה.

מתרגשת, אתמול אגם היתה אצלי

וקיבלה 6 שקים ענקיים של בגדי תינוקות לנכדה שלה, בגדים לנכדה בת ה- 5, לבן שלה, ועבורה. בקיצור, כיסיתי את כל המשפחה שלה, ולא נראה לי שהיא תזקק לתרומה של בגדי תינוקות, כי מסרתי לה מגטקסים וגופיות ובגדים עד גיל שנה ויותר. לגבי בגדי נשים, מסרתי לה גם הרבה, אבל אם יש משהו ספציפי שהיא צריכה נעביר לה.

מתרגשת

New member
טוב. תודה רבה. אני עדיין צריכה בגדי

ילדים במידות 2-4. אם יש אשמח לקבל.

מתרגשת

New member
תודה מיכל. אני צריכה עבור אגם10 רק

את מה שקשור לבגדי נשים ואולי גם תינוקות (לפעמים ולא דחוף). אם יגיע אלייך אז אני אשמח לקבל עם דורי או ניגונים

ההודעה שלי קפצה למקום אחר,

אגם היתה אצלי בשעה 15.00 וקיבלה 6 שקים ענקיים של בגדי תינוקות לתינוקת, בגדים לנכדה בת ה- 5, לבן שלה, ועבורה. מסרתי לה גם צעצועים לתינוקות ומשחק לילדה בת ה- 5 השחלות חרוזים. בקיצור, כיסיתי את כל המשפחה שלה, ולא נראה לי שהיא תזדקק לתרומה נוספת של בגדי תינוקות, כי מסרתי לה מגטקסים וגופיות ובגדים עד גיל שנה ויותר. לגבי בגדי נשים, מסרתי לה גם הרבה, אבל אם יש משהו ספציפי שהיא צריכה נעביר לה.

אשליה, שלחתי לך מסר, כנראה

שלא קיבלת, בקשר לשקיות אין לי רעיון מי יקח מאיזור מגוריך. זכור לי משהו ש taltal4 או מישהו אחר, לא זוכרת מי, שכתב/ה באיזה הודעה שהיא מגיעה לאיזור יהוד, זה היה בקשר להודעה שאת פרסמת? תוכלי לשלוח אליה מסר, אולי יש מישהו שטלטל מכירה ונמצא באיזור. תודה רבה.

Tal Tal4

New member
מיכל, אשליה ומתרגשת היקרות מאוד

אני מקבלת מחר את התרומות של אשליה ושל DARK SILENCE ביהוד. אני אשמח להעביר את התרומות לכל אחת מכן- אז בבקשה תכינו רשימה מסודרת- ותודיעולי- פשוט כבר קבלתי סחרחורת (........)

אודה לך אם תעבירי את תרומתה

של אשליה אלי, אני אמיין ואעביר למשפחות. לא עקבתי למי מיועדת התרומה של DARK SILENCE, מי שביקש אשמח אם תעבירי אליו ישירות. תודה רבה.

Tal Tal4

New member
מיכל יקרה מאוד

לצערי הרב- אין לי קו שינוע כ"כ ישיר אליךץ עכשיו השינוע הוא דרך שכנה שלי , שעובדת עם ניגונים בנתניה- ואז ניגונים מעביר אליך- נשמע מסובך? קצת. האם יש לך רעיון יותר פשוט?

תודה יקירתי, נשמע לי רעיון מצוין

לאור העובדה גם שניגונים די עסוק בימים אלה, עד לקראת סוף השבוע. תודה רבה.

ניגונים

New member
עכשיו הצחקת אותי

מה שטלטל כתבה זה שזה גם עובר דרכי וחוץ מזה שאני לא רוצה להעמיס על הבחורה הזו מהעבודה שלי יותר מדי ויש לי כבר כמה חבילות אליה גם ככה

למעלה