לתשומת הלב של כולם..

LoveYourHate

New member
לתשומת הלב של כולם..

אוקי ..אני הולכת לרשום משהו שבאמת זה חשוב שכולם יראו ויבינו כי זה מתחיל להיות מוגזם.. אני לא מפסיקה לראות אנשים שמנצלשים הודעות שלא קשורות לשרשור עצמו, לדוגמא לשרשר לשירשור תמונות שראיתם את הקליפ של ABL תסכימו איתי שזה לא קשור לנושא השירשור עצמו אלא לנושא אחר בכלל. אני מבינה שאין לכם לאן לשרשר תפתחו הודעה חדשה,או שאולי יש OFF למטה רק תסתכלו זה לא יהרוג אתכם לגלגל מעט את האתר ולראות אם יש OFF פתוח.. OFF נועד לרשום דברים שלא קשורים לשרשורים הגדולים[פינות,דיונים וכו] אז תשתמשו בו,באמת זה נועד להיות שם בשביל שתרשמו בו,אבל גם אם אין OFF יש שרשורים שפתוחים כמו הנהלת הפורומים ודברים כאלה שאליהם אתם לא רושמים הודעות,אלא הולכים לרשום את זה בהודעה חשובה כמו פינה או משהו בסגנון. באמת תשתמשו בOFF כי הוא רק בשבילכם.בשביל שלא יווצר מצב שהפורום לא מסודר,אני יודעת שאין לכם כח לקרא את החוקים של הפורום,אבל אפילו רק קצת ,שיווצרו פחות מריבות ופחות עצבים מצד המנהלות. כי זה לא בסדר ל"עבור" ככה על החוקים של הפורום רק בגלל שראיתן איזו שהיא תמונה מדהימה ואתן חייבות לשרשר אותה,תפתחו הודעה חדשה וכבר המנהלות ימצאו לה מקום,תשרשרו לOFF או אפילו תפתחו נושא חדש כמו..לא יודעת..כמו ששני פתחה וככה אפשר להעלות את התמונה היחידה ולהפוך אותה לדיון שלם של כל הפורום. אם אתם חושבים שהנושא של ההודעה חשוב,תפתחו הודעה חדשה זה אחלה,כי יש הודעות שאנשים רושמים שהן באמת חשובות והם מנצלשים אותם,אם אתם חושבים שהנושא של ההודעה באמת טוב והוא יכול להפיק דיון טוב לפורום אז קדימה תפתחו כי זה יעזור להחיות אותו ולהראות מעט חיים. אין טעם לפתוח הודעה,לדוגמא שנצלשתם הודעה לשרשור כל שהוא וראיתן שהוא נתפס טוב,אז הולכים ופותחים הודעה חדשה ואז ההודעה הזו נשארת ריקה כי הכל כבר דובר למטה. אני מצטערת אם אני נשמעת מעט תוקפנית פשוט צריך לעשות משהו עם זה ,זה לא בסדר שככה לא מתיחסים לחוקים של הפורום אנחנו רוצים להפוך את הפורום לפורום [ב"ה] רשמי,או אפילו לא .רק שיהיה סדר, זה כל מה שאנחנו מבקשות. שוב אל תקחו את זה ללב אלא תשכילו מזה,תלמדו לעתיד.כי זה לא כזה נורא אנחנו עוד פורום דיי חדש ולא צריך לדאוג את הכל אפשר לסדר
שיהיה לכולם יום מעולה!! ואני אוהבת את כולכם!!!!!!!

יש משהו שאני צריכה לדעת

למה הפורום כל כך יבש וכאילו עצור, זה משהו שעשיתי? שמישהי עשתה? יש איזשהו פחד שמסתובב פה או משהו? כי הפורום נראה כל כך עצור ולא משוחרר.. אף אחד לא צריכה להתנצל על זה שהיא פותחת שרשור חדש אם היא חושבת שיש לו מקום, גם שרשור "אומג ABL באמטיוי2" גם מזה אפשר לצאת לנושאי שיחה, תמונות, מתי זה היה, באיזה תוכניות.. וכו' וכו', ומקסימום, אם השרשור מת, אפשר לנצל"ש אותו, כי ככה מותר. או.. אם.. פתחו אחד כזה, לפחות אני אוכל לשרשר אותו לשרשור אחר ולמצוא לו מקום. פשוט, כשאתם מנצל"שים סתם, אני לא יכולה לשרשר את זה לשום מקום, וגם אז כל השרשור יוצא מהקשרו או שפשוט אני נאלצת למחוק את ההודעה וחבל. אם מישהי תעיר לכן על פתיחת הודעה חדשה וזה לא במקום אני כבר אעיר לה אבל אני פשוט רוצה להבין את פשר הפחד של לפתוח שרשורים. וגם כשכבר נפתחים שרשורים עם כל מיני נושאים, אנשים לא מוצאים לנכון להגיב להם בכלל, כמו השרשור של מה תקחו להופעה, זה פותח הרבה דיונים מעניינים אם באמת עונים עליו, או לא יודעת, המשחק שסתיו התחילה והפסיקה באמצע כי לא היו תגובות. אבל משום מה כשזה מגיע לסיכומים שבועיים ושרשור טוב ורע שזה הכי אוף טופיק בעולם אנשים מגיבים- מאיפה זה מגיע? מעצלנות ומחוסר כוח לחשוב? או שזה פשוט נראה לכם טיפשי? כי זה פשוט מקומם שזה פשוט נהיה פורום "חברתי" ללא שום קשר ל30 מבחינת שרשורים

אמ..

הבעיה פה היא שיש פה מעט אנשים, אולי איזה 10.. כאילו, אני זוכרת שהיה גל של חדשים..איפה הם לעזאזל? וגם הותיקים נעלמו. וחבל. בכל מקרה, בדיוק מרי הציעה רעיון לשרשור, והיא עצלנית מידי (סתם מרי, חולה עלייך) אז אני אפתח אותו..

אה?איך בדיוק הסברתי שאני צינית בהודעה שלי?!

ואם אתה חושבת שדיברתי עלייך..אז תדע ש...........לא

STEMINEM

New member
חח

אמרת שזה היה בצחוק.. ונראלי שהבנתי שלא דיברת עליי ומה קרה את עצבנית? חחח

LoveYourHate

New member
LOL את לא הפחדת אותם../images/Emo3.gif

פשוט הם כנראה לא הרגישו את הווי הזה שיש לאנשים הם לא התחברו ולא הרגישו שמתאים להם פה אז הם הלכו,כל אחת ודעתו .. הם הלכו בובה זה רק הפסד שלהם אין לך מה לעשות עם זה ..

תכלס. 10 אנשים, בלחץ. ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

זה ממש ממש מטריד. כיאלו, ממש. אני זוכרת שהייתי במפגש הראשון, אי שם בחופש.. והיה כלכךךךךךךך כיף! באמת, נהנתי! לאיפה נעלמו כולם?! ואכן, היה פה גל של חדשים, ועכשיו הם כלא היו. ~דרמה~ חח אני באמת עצלנית
תודה שאת פותחת
חייבים לעשות משהו כדי לעורר פה. קצת.

LoveYourHate

New member
כן כל הישנים לא נשארו..

אבל אין כ"כ מה לעשות לגבם. אנחנו לא יכולות ללכת ולהציק להם.ולרדוף האחריהם. .מי שהלך הלך לפי דעתי..אין טעם ללכת וללקק לו את התחת.הוא הלך בעיה שלו..הוא לא מתעדכן לא כלום.. אני לא הולכת לקרא להם אם הם לא רוצים מרי יסקסע

הבעיה שהיא שחלק גדול מהנעלמים

הם גם הגדולות- ענבלירון, דנה, אינה- הן בצבא, מאיפה יש להן זמן ומי שנעלם? אין לי מושג בשיט למה הם נעלמו..

יש יותר בנות גם..

אבל הן כותבות רק פה ושןם, אנשים שכותבים בתדירות גבוהה זה כן, בערך איזה 10.. זה אולי בגלל שיש לימודים ויש לחץ.. ואנשים כן הם באים והולכים בפורומים ואולי בגלל שזה פורום יחסית חדש, ואולי בגלל שהוא נראה כל כך יבש כלפי חוץ שאף אחת לא חושבת להכנס, ואולי בגלל שגם 30 היא להקה שנהיית לאט לאט תופעה מוכרת כאן, אז אנשים לא ממש נכנסו אילהם כמונו

אולי חופש הגדול זה השתנה..

ואני לא מאמינה שאני הגבתי להודעה שלך ב3 הודעות אחת אחרי השנייה.

למעלה