לתשומת לבכם תוצאות הסקר האחרון !!

קסנדרה*

New member
לתשומת לבכם תוצאות הסקר האחרון !!

בתאריך ה- 7 לאוקטובר 2003 עלה סקר בפורום לגבי שכתוב יצירות. השאלה היא: האם את/ה מסכים שישכתבו את יצירתך ? להלן התוצאות: סה"כ 22 הצביעו (סביר יחסית להצבעות קודמות) 10 הצביעו לתשובה - כן, רק בהסכמתי = 45.46% 5 הצביעו לתשובה - לא = 22.73% 4 הצביעו לתשובה - כן = 18.18% 3 הצביעו לתשובה - בשום אופן = 13.64% מתוצאות הסקר אנו מבינים שהרוב המכריע אינו מוכן שישכתבו את יצירתו ללא הסכמתו. לתשומת לבכם !!!

קסנדרה*

New member
לא !!!!

לעשות עם השיר שלך מה שנראה לי נכון. ראה בפורום דוגמא לשכתוב לשיר של סימונה שהצטרפה אתמול.

kaya11

New member
אז אולי זה המרום לומר

שמי שרוצה לשכתב יצירות שלי מוזמן... אני מוצאת את זה מפרה ומלמד מאד...

גם שלי

יש רשות לכולם לשכתב כל יצירה שלי, להגיב לה בשיר משלכם (נו), ועוד ועוד. הרי זה בכל מקרה לא מחייב אותי, אלא רק דעה נוספת, שלרוב כדאי לשמוע וללמוד ולהפתח לאפשרות.

קסנדרה*

New member
קאיה ודרור אבל יש כאלה שזה לא לרוחם

ואני חושבת שיש לכבד את רצונם. אחרי הכל זה כמו להכנס לביתך ולעצב לך את הבית לנוחותי ולטעמי ללא בקשת רשות. אני חושבת שעדיין יש לשאול רשות אם מעוניינים לשכתב למישהו יצירה.

לבקש רשות....

עד שתגיעה ההודעה עם מתן הרשות יעבור אותו זמן קריטי כל כך לתגובה. אתה תדפדף אחורנית לחפש יצירות שביקשת להגיב עליהן בדרך שנקראת כאן "שכתוב"??? תוהה ומחייכת אסתרליין

F a s t

New member
גם אני בעד שכתוב ליצירות שלי

אפשר ללמוד מזה המון. מה שאני מציעה זה שמי שמעוניין שישכתבו יצירה שלו יוסיף את זה בגוף ההודעה או אפילו בחתימה שלו.
שבת שלום

אני כאן כדי שישכתבו אותי!!!

אדם שעוסק בכתיבה או ציור...כמוני חולם על יד נעלמה שנשלחת לכתביו ומשנה ומשכתבת ומגלה ביצירה רבשים נסתרים... הכל - ומלבד שלא אקבל תגובות בסגנון "אהבתי!" "נהנתי!" בבדידותי מול מגירות חיי אני באה עד לפורום זה כדי לבקש... היו לי ידידי הוירטואלים שכתבו אותי. אני לוקחת מילים של אחרים ונוגעת בהן בדרכי, לא משכתבת...לא לוקחת , לא מנכסת לא מפחיתה כזרת מכבודו של היוצר/ת הלא הוא/ היא המילה האחרונה. אני אפילו לא יכולה להגיב בדרכה של קסנדרה המקצוענות שלה , הדיוק מעלים בי רגשות הערצה אבל.... איש איש מגיב מתוך עולמו הפנימי כל תגובה משקפת חלק בלתי נפרדת מאישיותו של המגיב. בשם חופש ההבעה... ובחיוך, אסתרליין.

קסנדרה*

New member
אסתרליין לשמחתך ולשמחת כולם יש

עדיין מספיק יוצרים בפורום שמעוניינים בשכתוב ואני חושבת שתוכלי לאתר אותם בקלות
קסנדרה

אני אף פעם לא קראתי לכך...שכתוב.

זאת דרך לגיטימית לתגובה. מי שרוצה שלא יגעו בו...שיסתתר.

קסנדרה*

New member
אסתרליין כאן לא מסתתרים ועדיין יש

לפורום צביון ותקנון. אז תשובתך אינה מקובלת עליי ואת מוזמנת לשאול את היוצר ואם יסכים תשכתבי, לא תקבלי תשובה ואם לא יסכים - לא תשכתבי !!! ואם הדרך היא לגטימית קובע רק היוצר לגבי יצירתו. הסקר מכריע, דעת הרוב תכריע ואין כל סיבה נראית לעין שננהג אחרת. העניין הזה נדון כבר בעבר והיות וקיימת התנגדות לשכתובים , ובצדק אז לא ישוכתבו יצירות בפורום. אני העליתי לכאן את הסקר כתוצאה ולא לדיון נוסף.

...בגילי המופלג למדתי...

שלא להכנס לויכוח עם חזקים ממני. את צודקת, מי שירצה התערבות שלי ביצירתו יצטרך לבקש זאת ממני... או להיפך. ובבקשה, אל תתיחסי אליי כך. לפי כמות סימני הקריאה והאיומים ...אצטרך בקרוב להצטרף לפורום תמיכה ... מה גם שאני אדם שתחום עיסוקו העיקרי הוא ...תמיכה. בחיוך, אסתרליין.

קסנדרה*

New member
אז נתמוך זו בזו - גם אני זקוקה ל...

לתמיכה לפעמים. כל מי שתומך צריך למלא את הסוללות

הדרך הכי טובה לתמוך בך...

היא לעשות בדיוק , אבל ממש בדיוק, מה שאת רוצה. דרך אגב, בילוי נעים במפגש. לא אהיה שם. הבטחתי ואקיים, כל "שיכתוב" שלי יתבצע רק אחרי בקשתו של היוצר לכך... כפי שאמרתי קודם, לך המילה האחרונה. אסתרליין ליל מנוחה. סוגרת עוד פרק.

היי, רגע אחד שקט, בבקשה

אסתרליין, אני מוצאת שההערות של קסנדרה נאמרות בעדינות, ותוך התחשבות מירבית ברגישויות של האנשים השונים כאן. נראה לי שהבקורת שלך קנטרנית. אולי הפסקת אש? אולי חיוך - כמו שאת חותמת?

למעלה