לתשומת לב ועדת יומולדת

לתשומת לב ועדת יומולדת

ככה חוגגים לטום בארגנטינה
http://bb01.sov.uk.vvhp.net/keane/phpBB2/viewtopic.php?t=46985 מטורפים
זהו, מעכשיו אם מישהו אומר לי שאני אובססיבית לקין אוכל להוכיח שאני ממש, אבל ממש לא מתקרבת לרמות שאליהן אפשר להגיע..

hagayx

New member
זה כנראה אופי מיוחד של דרום אמריקה

לחגוג ככה יום הולדת לזמר\מפורסם...

איזה מזל שאנחנו שפויים ../images/Emo122.gif

לאנשים האלה אין חיים. נקודה. אני אפילו קצת מתביישת שיש לי משהו במשותף עם האנשים האלה. מה עובר עליהם?? לחגוג יומולדת, להוציא כ"כ הרבה כסף וזמן לכוכב האהוב עליך שבכלל לא נמצא שם?! כ"כ טיפשי, וכ"כ כ"כ טינייג'רי
מזל שאנחנו כאלה בוגרים ומצילים את כל מעריצי קין העולמיים
ועכשיו גם הכל ברור לי. החבר'ה מהפורום הרשמי הם מן הסתם כאלה. לא משנה איזו מוסיקה קין תעשה, לא משנה עד כמה גרוע ורחוק מH&F זה יהיה- הם מתנהגים כמו חבורה של טינייג'רים שמאוהבים בחברי הלהקה.... ורציני עכשיו- זה רק גרם לי לאהוב יותר ת האופי של הפורום המהמם שלנו!!!!

אגב, מהיכרותי עם חברי הפורום הרשמי

מכל ההופעות והאלה, מה שעוד יותר עצוב זה שהם אנשים בני 30-40 ממש חסרי חיים, שחושבים שקין זה החברים שלהם ויותר מכך- החברים הפרטיים שלהם.. לאחרים אסור להתקרב והם שייכים להם, ממש גועל נפש. הם חיים בסרט שקין שמים עליהם ממש והם חברים שלהם כמו שאנחנו פה בפורום חברים אחד של השני. שונאת אותם

dans girl

New member
../images/Emo185.gifטוב שלא נסחפו../images/Emo12.gif ואוקיי - הסטיקר עם העיניים של טים - כלכך צריך אחד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. אכזרי לחשוב שיש מישהי שמתעוררת מול זה כל בוקר../images/Emo7.gif

אמא-של-ה-לה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מטורפות! וגם מטורפים
ומסכימה גם עם שרי.. אין להם חיים? מה גורם להם לבזבז כ"כ הרבה זמן וכסף על מישהו שלא רק שהוא נכח במסיבה, אלא גם בכלל לא מכיר אותם (ובטח גם לא ירצה- הן מטורפות!!). ואכן, כה טינג'יירי.. כמו בנות 12 שסוגדות ללהקות בנים
זה כאילו שהן לא אוהבות אותם בגלל המוזיקה, אלא את האישיות עצמה שעומדת מאוחרי הם. הן אשכרה מאוהבות בהם ובטום בפרט, ולכן לא אכפת להן איזה מוזיקה הם יעשו, ולאיזה כיוון הם ישנו אותה..

M a a y a n K

New member
אבוי...

זה קצת מפחיד...מחמיא, אבל מפחיד... אני באמת שמחה שאנחנו לא כאלה...

Pure M

New member
חולים?../images/Emo3.gif

אוי, גם לי יש יומולדת עוד מעט. ממש בשבת. אוי, אני כה קשיש

justin9

New member
קרייייפי ../images/Emo5.gif

אני ממש מבוהלת.... אבל מצד שני, אם הייתי במקום טום יכול להיות שהסיטואציה הזו הייתה מאוד מרגשת ועוד נקודה למחשבה אולי גם אנחנו נראים מטורפים בעיניי אחרים בשל אהבתנו לקין וזה פשוט לא נראה לנו ככה

נאאמ אני לא חושבת שעוד הגענו לשלב הזה

האמת מרוב שזה הלחיץ אותי סגרתי את החלון באמצע שהסתכלתי! זה עשה לי ממש רע

למעלה