לתשומת לב כל אלו שמסתמכים על "הגרלת הויזות" בתקווה לעבור

לתשומת לב כל אלו שמסתמכים על "הגרלת הויזות" בתקווה לעבור

לארה"ב באופן חוקי:

בעיקבות הפיגוע בניו-יורק אתמול, ע"י איסלמיסט שנכנס
לארה"ב עם זכיה בויזה כזאת,
מתפתחת נטיה חזקה
במימשל הנוכחי לבטל את כל הפרוייקט הזה לחלוטין, או
במיקרה הטוב להוסיף לכל הזוכים תהליך מפרך וארוך של
בדיקות רקע,
שיביאו לכך שבמיקרים רבים הכניסה לארה"ב
אינה מובטחת אוטומטית אפילו אם זכיתם בהגרלה....

מומלץ שלא תתלו בפרוייקט הזה יותר מדי תיקוות.

מעניין

מה ההבדל בין בדיקות הרקע למי שזוכה בהגרלה, לבין מי שמגיע בדרך אחרת? הרי אין כל הבדל בסיכון הבטחוני.
נראה שהעובדה שהמחבל הזה היגר על בסיס הגרלה היא מקרית בלבד, וטראמפ (ועוד כל מיני טר(א)מפיסטים) קופצים על העגלה הזו על מנת לזכות בנקודות מציבור הבוחרים שלהם.
&nbsp

Nobilis

New member
מספר נקודות

א) חבל לתלות יותר מדי תקוות בהגרלה גם אם היא תוסיף להתקיים, כי הסיכוי לזכות בה זניח למדי (בישראל בשנת 2013 הסיכוי היה פחות מאחוז, לדוגמא).
&nbsp
ב) שום דבר לא השתנה בעמדת הממשל. גם לפני הפיגוע (ולמעשה - עוד לפני שנבחר) טרמאפ הצהיר שיבטל את ההגרלה. וגם לפני הפיגוע ביטול ההגרלה נכלל בהצעת רפורמת ההגירה של הרפובליקנים.
&nbsp
ג) ניסיון העבר מראה שרפורמות הגירה נופלות (בין אם בקונגרס, ובין אם בשלב מאוחר יותר בסנאט). בשביל לדעת מה יקרה הפעם נצטרך לחכות ולראות, כמובן.

ilanvag

New member
ובנוסף למה שכתבו קודמיי --

גם כיום, כל מי שזוכה בהגרלת הגרין קארד, ואותו כנ"ל לגבי כל אחד אחר שמבקש ויזה כזו או אחרת לארה"ב -- ועל אחת כמה וכמה ויזת הגירה -- כל אחד שכזה "זוכה" לבדיקת רקע מעמיקה... כך שבדיקות רקע זה לא דבר חדש.

ככל שידוע לי (ואין לי ניסיון אישי כי לא עברתי את התהליך הזה)

אז בדיקת הרקע של זוכי ההגרלה היא לא מעמיקה כמו בדיקת הרקע
למגישי בקשות בערוצים הרגילים והממושכים.
והרי לצורך כך "המציאו" את ההגרלה הזאת, בכדי שהזוכים בה יוכלו
להיכנס לארה"ב ב"תהליך מזורז" ומקוצר....

Fellowship

New member
לא נראה של שמהירות זו מטרת ההגרלה

אלא היכולת להכנס באופן חוקי, ולכן, להבנתי, אין הבדל בבדיקות המתבצעות.

iralo

New member
אז כן מניסיון

הטפסים שממלאים לאחר זכיה בהגרלה הם בדיוק אותם הטפסים אותם ממלא כל מי שעובר בערוצים הרגילים. התהליך הוא אותו תהליך בדיוק, ההבדל היחיד הוא העילה להגשת הבקשה. סה טו

DV Selectee

New member
אל תקחו לאנשים את החלום ותבאסו אותם

גם לי אמרו שאין סיכוי, גם בי פקפקו שאני מנסה, אבל על ההגרלה השנייה שאליה נרשמתי זכיתי וכרגע מחכה לריאיון ב DV2018.

כל עוד זה פתוח, תמשיכו לנסות אם אתם מבינים את המשמעות של להעתיק לחלוטין את מקום המגורים שלכם לארה"ב, זה תהליך לא קל בכלל להתחיל חיים מחדש (בהנחה שאין לכם משפחה לחיות לצידה בארה"ב) אבל לפי דעתי שווה הכל ואת כל הסיכון ואת כל הסיכוי ה"קלוש".

אם אין לכם רקע בעייתי אני לא חושב שההחמרה בבדיקות תשפיע עליכם ויש הערכות שיקח לטראמפ המון זמן גם אם הוא מתכוון לנסות לבטל את ההגרלה הזו מחר על הבוקר.

החלום האמריקאי חי ונושם, העצה שלי היא שתמשיכו לנסות ותתעלמו מרעשים עד שאין עובדות בשטח.

zamir100

New member
אני גם מחכה לראיון, זכיתי בפעם הראשונה שהשתתפתי בהגרלה

בהצלחה
אשמח לשתף ולחלוק מידע\טיפים בנוגע לראיון

oligomerization

New member
טראמפ לא יכול לבטל - צריך את הקונגרס

מסכים איתך שכנראה נראה שינויים בעתיד - אבל חשוב לציין שטראמפ לא יכול לבטל את ההגרלה - הוא צריך לחכות לקונגרס לעביר חוק בנושא... וכרגע הכל תקוע...

הבנת הניקרא....

איפה ראית שבכלל הזכירותי שם את טראמפ?

הרי מה שכתבתי הוא כדלקמן: "....מתפתחת נטיה חזקה
במימשל הנוכחי לבטל..."
וכו'.

למעלה