לתשומת לב מנהלי הפורמים !!!

סנטה

New member
לתשומת לב מנהלי הפורמים !!!

אני פעיל בפורום מאז שפתחו אותו.אמנם קורא בעיקר אך כותב לפעמים ויש כמה דברים שכדאי שתקחו לתשומת לבכם,גם המנהלים וגם האדום בפורום הנחשבים מומחים. בואו ונצא מנקודת הנחה שהפורום מורכז מאנשים שרואים את העונה ביס ווקינד ולא מורידים פרקים מהאינטרנט - פרקים מתקדמים ויש את אלה שראו כבר את כל הפרקים ועוקבים אחר הפרקים המתקדמים. אז סבבה המנהלים לא ממש מקדמים פה את העונה הלא מתקדמת שרצה בארץ,מילא אבל למשל שרשור שנפתח היום אלון שואל מאיפה רואים את הפרקים של עונה שלישית אם יש ערות או משהו? R i s a עונה שלא במקום להסביר בצורה הגיונית מנצלשת את השרשור למטרה אחרת כאילו ההודעה לא חשובה וארץ השמש מגיב בשרשור בלי לענות לגבי ההודעה שלשמה הוקם השרשור... שאלה חשובה של מישהו שלא מבין איך כולם פה מדברים על עונה שלישית שבארץ יש עונה שנייה שכביכול כולם רואים מי שלא זכה לידע נרחב איך מורידים קבצים לא חוקיים באינטרנט של סדרות מתקדמות אז מנהלים יקרים קחו לתשומת לבכם.

הבחור שאל אם יש ערוץ בטלויזיה

שאפשר לראות בו את העונה השלישית וקיבל תשובה. לא-אין ערוץ כזה. אני לא רואה בעיה בעובדה שהשרשור נוצלש !!

invAsion

New member
אני חושב שהוא התכוון לזה ../images/Emo103.gif

שאפשר מעט להגדיל ראש, ולהסביר שאנחנו מורידים את הפרקים באינטרנט ולא צופים בטלוויזיה - ושאם הוא מעוניין נוכל (ונשמח) לעזור לו ללמוד איך להוריד (במסרים) - כי אחרי הכל לכולנו אותה מטרה, לראות או.סי.

אמממ

אם תקרא שוב את ההודעה, תראה שהוא מבקש מידע לגבי צפייה בפרקים חוץ מלהוריד. זאת אומרת, הוא מבין שמי שרואה את העונה השלישית רואה אותה באמצעות תוכנות לשיתוף קבצים, והוא רק שאל אם יש ערוץ שאפשר לראות בו את העונה החדשה. הוא לא ביקש מידע לגבי איך להוריד, הוא אפילו ציין במיוחד, שהוא רוצה לדעת איך אנחנו רואים חוץ מלהוריד. לא שיש לי בעיה לעזור לאנשים, אם תעשה סקר קצר תראה שהיום עזרתי במסרים פרטיים ללפחות 20 אנשים למצוא לינקים להורדה, ורק אתמול והיום שלחתי את קובץ ההתקנה של ביטורנט ללפחות 2 אנשים, אבל הבחור לא ביקש עזרה בתחום הזה, הוא שאל שאלה ונענה עליה.

invAsion

New member
וואלה צודקת ../images/Emo103.gif

טעות שלי
ואגב, לרגע לא חשבתי שיש לך בעיה לעזור לאנשים. להפך, אני ממש מעריך את זה שאת שולחת מסרים ותמיד שמחה לענות לכלום. ח"ח

../images/Emo24.gif

תודה
. דרך אגב- אתה זה שפירסמת את המדריך למירק לפני שבועיים ? כי עשיתי כל מה שכתוב במדריך ורק בחלק האחרון, שאני אמורה לראות חלון הורדות, משהו לא הסתדר לי שם
.

dalida1988

New member
אל תרגישי רע לי זה היה הרבהה

יותר גרוע מזה כבר הורדתי הצטרפתי הכל ואין לי מושג מה לעשות במידע הזה...חחח

Angelus

New member
גם אני בהתחלתי הבנתי כמוך../images/Emo3.gif

ובאמת מיכל עוזרת להרבה אנשים פה.

Aviad1987

New member
סנטה

באמת שלא הבנתי בבירור מה בדיוק הבעיה. תרגיש חופשי לפרט לי במסר או אם תרצה באייסיקיו\מסנג'ר...

shawn 1

New member
נצל"ש

לא בא לי לדעת ספוילרים או משו, אבל ב"מגרש ביתי" בעונה 3 הצעירים שם צריכים ללכת לקולג', נכון? רק ב"כן" או ב"לא" בבקשה..
! תודה
!

למה שלא תשאל את השאלה

בפרום מגרש ביתי ? הם בטוח יותר מומחים מאיתנו. בכל מקרה בקשר לשאלתך- ממה שאני יודעת (ואני לא בטוחה שזה נכון, כי אני כבר לא רואה את הסדרה) לא נראה לי שהם הולכים לקולג' בשנה הבאה.

shawn 1

New member
אוי! טעיתי.....התכוונתי לאותה

שאלה, רק בקשר לOC... אבל במגרש ביתי (בלי ספוילרים) הצעירים שם, הם לא בגיל של ללכת לקולג'?

למעלה