לתשומת ליבכם - רשת "חרוז כזה"

galitmeller

New member
לתשומת ליבכם - רשת "חרוז כזה"

כדי שלא יעבדו עלינו... פורסם הבוקר: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/045/209.html

sally20

New member
היה ברור שזה יקרה

זו רשת יקרה שרק פותחת וסוגרת חנויות גם לי הציאו לרכוש את הכרטיס הזה. בכלל כדאי להכנס לראות דוגמאות, אך ממש לא כדאי לקנות שם עדיף לקנות בכמויות כך החרוזים יוצאים יותר זולים.

זה מזעזע לדעתי!

תראו מה שטות כזה יכול לגרום להרגשה של לקוחות עתידיים. אני מקווה שהם יהיו מספיק חכמים לתקן את זה.

wildspirit

New member
הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

את יודעת באיזה נזק אני יוצאת כשאני נכנסת לחנות חרוזים???? אין פעם שאני לא יוצאת בפחות מ- 1000 שח ואני לא צוחקת

ואני עדה לכך

בפעם האחרונה שהלכנו לקנות ביחד הכנו רשימה מסודרת, אבל טליה החליטה שמהרימשה צריך לקחת גם מכל צבע שקיים כי אחרת זה לא שווה.

talilim1

New member
גם לי היה נסיון לא נעים אצלם....

בחנות שלהם בשפלה, אספתי כמה דברים בקערה,הגעתי לקופה ושם ביקשתי להוריד כמה פריטים, בגלל המחיר הגבוה.בעל החנות ניסה לשכנע אותי שהם נורא יפים וכדאי לי לקחת אותם...בכל זאת התעקשתי לא לקנות אותם , המוכרת הנהנה בראשה,אני לא שמתי לב לכמה שניות, כי היה שם מאוד עמוס בלקוחות והחנות היא קטנטונת,ובסופו של דבר ,אחרי שיצאתי , גיליתי שהכניסו לי את כל הפריטים שביקשתי לא להכניס לקנייה. למרות שזה נורא הרגיז אותי,כי במפורש ביקשתי להוציא את הפריטים מהשקית, לא חזרתי לשם.אבל נשבעתי שאליהם אני לא חוזרת לעולם.אחרי שסיפרתי את המקרה לחברה חרזנית, היא סיפרה לי שגם לה זה קרה אצלם.... מזל שנפתחה במושבה חנות מקסימה לחרוזים, שם לא מנסים לשדל ולעבוד על הלקוחות.....

nanoosh

New member
לא מצליחה לפתוח, תוכלי לומר לי

מה כתוב שם? לא מזמן עשיתי שם סדנא. מעניין אותי לדעת מה כתוב. תודה.

../images/Emo31.gif אני בהלם מהכתבה

אני אף פעם לא קונה בחרוז כזה בגלל המחירים. אבל על נושא כרטיסי החבר כבר שמעתי בעבר ולרוב הכרטיס לא תקף בסניפים אחרים.

למעלה