לתשומת ליבכם!

shiratel

New member
לתשומת ליבכם! ../images/Emo124.gif

מסתבר ש-LLLSSS רימה, חלק מהעיצובים מפורסמים באתר של מעצבי אופנה חובבים מכל מיני מקומות... פשוט מוזר לראות, הוא לקח מכמה מעצבים...
תוכלו לראות חלק מהעיצובים שפורסמו במשימותנו כאן למטה. אני בוטחת בכן ומקווה שאין עוד רמאים בינינו...

shiratel

New member
תהיתם איך השמלה של שלגיה תראה במציאות?

כדי שלא יצאו נגדנו בזכויות יוצרים, אני חייבת לספר לכם על המעצבת של השמלה קודם: קוראים לה זואי הונג, והיא מנהלת בלוג אופנה מאוד ייחודי. היא נרשמה לתחרות Gen Art Sparkle עם השמלה, וזכתה במקום הראשון ובעשרת אלפים דולר! אז הנה קישור לבלוג שלה, ולפוסט בו רואים את השמלה מוגמרת. צריך להפסיק לקרוא לה שמלת שלגיה... חחח

P i x i e s

New member
פשוט בושה.

אני בטוחה שLLLSSS קורא כאן, אז אני אפנה את זה אליך. אני מתביישת שלא גילינו את העניין קודם והספקת לפרוש "בשיא" לפני שהבנו מה קורה. אני רוצה להבהיר לכולם שמדיניות תפוז בכלל והפורום והתחרות בפרט נגד העתקה מכל סוג שהוא ואני רואה את העניין מאד בחומרה. כמובן שאין הרבה מה לעשות מאחר והוא "פרש" והוא לא היה בגמר או משהו, אבל תראו את זה כדוגמה.

Gali Girl

New member
בטח הוא פרש כי הוא לא מצא יותר עיצובים \:

איך גילית את זה? O:

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gifה"פ בחתימה

פשוט חבל
מה זה גם היה עוזר לו לנצח פה? זה אפילו לא כמו לרמות בפרוייקט מסלול האמיתי (ואני ממש לא אומרת שזה בסדר), זה לא היה עוזר לו בשומדבר

אומייגאד ../images/Emo2.gif

וואו. לזה לא ציפיתי. פשוט מאוד חבל לי לאנשים המוכשרים שעיצבו את זה. מזלם שהם לא יודעים עברית. אמנם זאת תחרות בשביל הכיף בפורום קטן בתפוז אבל אין דבר יותר מעצבן מגניבת זכויות יוצרים. ובשביל מה בדיוק הוא עשה את זה?
אפשר לחשוב באיזו תהילת עולם הוא זכה.

Effoliation

New member
ואו:-O../images/Emo210.gif

בלי קשר לעיצובים שלו-ממש החזקתי מהבנאדם.. הוא נראה לי רציני ואחד שמבין עניין. ברובד האישי-הוא ממש אכזב אותי. על גבי הפורום-אני חושבת שזה יזעזע פה כמה אנשים, אבל אין מה לעשות- צריך לדעת להמשיך הלאה. אני מקווה מאוד שזה לא נתן פה רעיונות לכמה אנשים. אני מודה לך, שיראל, שהבאת את הנושא הזה לעינינו. אני חושבת שזה היה חשוב מאוד לציין את זה. ואתה, אם אתה קורא פה.. עשית דבר לא מוסרי, טיפשי,, במידה מסויימת מעליב. אני קוראת לך לפחות להתנצל בפני שאר חברי הפורום. מקווה שתסיק מסקנות ותבין את רמת העלבון שגרמת פה למספר אנשים.

shiratel

New member
לא קשור בגרוש

אבל את יותר מכולם אמורה לדעת שקוראים לי שירה!

Effoliation

New member
נווו התבלבלתיייי|סורי||סורי|../images/Emo210.gif

אני צריכות לדבר יותר
סורייייייייי
|מתחנן|

היי חזרתי!! ו.. ואוו.

לא ציפיתי לזה..זהה.. אני קצת בהלם..חשבתי שהוא באמת מוכשר. ואני מגלה שלא. אבל נחמד לדעת שיש עוד מללאאא אנשים מוכשרים שעצבו את בהבגדים... אבל.. אני לא מבינה.. מה זה נותן לו?! אז הוא עבר, אבל זה לא בזכות העיצובים שלו ... זה בזכות עיצובים של אחרים... מה זה נותן לו...? זה לא.. ... אני לא יודעת אפילו איך להגדיר את זה!! אם אתה קורא את זה. ואתה בטח קורא.. זו ממש חוצפה.. אכזבת.

למעלה