לתשומת ליבכם

glitter8

New member
לתשומת ליבכם../images/Emo124.gif

מכירת הכרטיסים נפתחה!! אפשר לרכוש את הכרטיסים בטלפון בקסטל 03-6045000 מהרו והזמינו מחיר כרטיס 100 ש"ח +10 ש" דמי הזמנה בטלפון.

glitter8

New member
ותוספת קטנה...

לצד דיויד ינגנו גם נגן באס וכלי הקשה...

glitter8

New member
לא וגם...ענבל בדרך לעיר הגדולה.|חלל

כרגע אני מטפלת בעיקר בנושא ההסעה להופעה, לכן, מי שעוד לא רכש כרטיסים אנא הקדימו ורכשו, על שאר השאלות כרגע נבצר ממני לענות כי אני עסוקה באריזות!! כידוע לכם ( או לחלקכם לפחות) אני עוזבת את טבעון לטובת העיר הגדולה... כן, כן, מהשבוע הבא, אם הכל ילך כשורה אני אהיה תל אביבית מן המניין. כולם מוזמנים לבוא לעזור לי לסחוב ארגזים.( אל תדאגו, קומה ראשונה..

handlessman

New member
את עוברת לעיר?! אנבליביבול...

פלא התבל השמיני... תעברי לגור ליד חנית? תעשו זולות כל לילה! ומה עם המוניטיו שצברת לעצמך בקיבוץ כעורכת קליפים?

handlessman

New member
אז אולי...

כשאני ורונן או דור ניסע לקסטל לאסוף הכרטיסים נוכל לבקר אותך... ואני מרשה לעצמי לפרסם לאן את עוברת ***ענבל עוברת לבאזל*** וזה קרוב לקסטל, אז אם תעברי עד סוף השבוע הקרוב אולי כבר נוכל לעשות אצלך איזו זולה...

glitter8

New member
אכן, חזון אחרית הימים

ואני בהחלט הולכת לחגוג עם חנית כמו שצריך וגם עם הילה, ועם שרית והעיר שושן צהלה ושמחה!! ומקווה שהמוניטין שלי ילך אחרי (ותודה על הפירגון!!) באשר אלך... ואגב, קיבלתי היום בבוקר הצעת עבודה בצפון... אז אולי החיים בתל אביב יהיו קצרים מהצפוי, רק למשך החופש הגדול. עוד לא החלטתי.... אם תהיו נחמדים אלי , אני אשאר..

handlessman

New member
מה???

מה הטעם לעבור לכל כך קצת זמן?? את עוברת אז מן הסתם תישארי, מה סתם עוד טרחה כדי לחזור לשם?

sarita4

New member
יתכן שאילו יהיו החברה

שעשו איתו את הסיבוב הופעות של "זה הכול או כלום"

lile0

New member
היה לפני כמה שנים

כשיצא הדיסק. הייתי באיזה 3-4 הופעות כאלה

lile0

New member
הם היו מצוינים!

אלה היו ההופעות שהכי נהניתי בהן (חוץ מההופעות במצדה כמובן)

handlessman

New member
אם היו נותנים לי לבחור...

הייתי בוחר בבסיסט שהיה במצדה 93 (שראיתי ב-DVD), לפי מה שהצלחתי לראות ולשמוע הוא ממש תותח...

handlessman

New member
דווקא הייתי רוצה לשמוע את דויד לבד.

כמו במצדה "קלאסית"... טוב אני לא מניח שהבסיסט והמתופף יפריעו ממש...

SHANILIROY

New member
קניתי הבוקר כרטיסים , איזה כיף

יש מקום אחד פנוי אצלי באוטו , לכל המעונין אני גרה בשוהם , שזה ליד שדה התעופה בלוד , יכול להיות שיהיה עוד מקום כי לא בטוח שאמא שלי תגיע , בנתיים זה אני בעלי ואחותי.

למעלה