כרגע אני מטפלת בעיקר בנושא ההסעה להופעה, לכן, מי שעוד לא רכש כרטיסים אנא הקדימו ורכשו, על שאר השאלות כרגע נבצר ממני לענות כי אני עסוקה באריזות!! כידוע לכם ( או לחלקכם לפחות) אני עוזבת את טבעון לטובת העיר הגדולה... כן, כן, מהשבוע הבא, אם הכל ילך כשורה אני אהיה תל אביבית מן המניין. כולם מוזמנים לבוא לעזור לי לסחוב ארגזים.( אל תדאגו, קומה ראשונה..
כשאני ורונן או דור ניסע לקסטל לאסוף הכרטיסים נוכל לבקר אותך... ואני מרשה לעצמי לפרסם לאן את עוברת ***ענבל עוברת לבאזל*** וזה קרוב לקסטל, אז אם תעברי עד סוף השבוע הקרוב אולי כבר נוכל לעשות אצלך איזו זולה...
ואני בהחלט הולכת לחגוג עם חנית כמו שצריך וגם עם הילה, ועם שרית והעיר שושן צהלה ושמחה!! ומקווה שהמוניטין שלי ילך אחרי (ותודה על הפירגון!!) באשר אלך... ואגב, קיבלתי היום בבוקר הצעת עבודה בצפון... אז אולי החיים בתל אביב יהיו קצרים מהצפוי, רק למשך החופש הגדול. עוד לא החלטתי.... אם תהיו נחמדים אלי , אני אשאר..
יש מקום אחד פנוי אצלי באוטו , לכל המעונין אני גרה בשוהם , שזה ליד שדה התעופה בלוד , יכול להיות שיהיה עוד מקום כי לא בטוח שאמא שלי תגיע , בנתיים זה אני בעלי ואחותי.