לתשומת ליבכם!

sapir b1

New member
לתשומת ליבכם!

אנשים דבר ראשון בילי ג'ו הוא לא ביו הוא סטרייט לגמרי.כל הסיפור עם נשיקות עם גברים זו בדיחה שלו אין מה לעשות תתרגלו לעובדה שהבן אדם מצחיק ושזה לא ממש מעניין אותו אם זה ניראה גברי או לא אז זו בדיחהההה וזה הכל! ודבר שני תפסיקו לדבר על השטיות האלו זה כבר מעצבן דברו על המוסיקה על העשייה שלהם והכל ואל תתנו לכמה מעריצות חדשות פה שמה שמעניין אותן זה כמה בילי ג'ו ניראה מדהיייםםם לדבר על זה שעות כי זה פשוט כבר לא מעניין. ונ.ב לאותן מעריצות שחושבות שבילי ג'ו יפה אז כדי לכן לבדוק בהיסטוריה שלו כי הוא לא היה גבר מפתה במיוחד וגם הוא עצמו אמר אז את זה מלא פעמיים.

BlueBeIl

New member
דבר ראשון,

זה ביי, לא ביו. אין שום קשר לביולוגיה.... דבר שני - אני לא מבינה מה זה כל כך מפריע לך. ואם הוא כן ביי? אני חושבת שהנקודה שבילי מנסה להעביר זה שהוא לא בן אדם צר אופקים (בניגוד לכמה אנשים פה...), והוא פתוח לאפשרות של התאהבות או המשכות לבן מינו. הנשיקות עם גברים הם כמובן לא ברצינות (אחרי הכל יש לו אישה, אם הוא היה מנשק נשים בטלוויזיה אני לא חושבת שהיא הייתה מרוצה מזה כל כך) אבל בואי נגיד שהוא לא בדיוק נגעל מהעניין.

sapir b1

New member
תגובה

נכון.... הוא בחור מצחיק וזה הפאן שלו ובכייף שלו אבל אנשים כבר הפכו אותו פה להומו או לדו מיני אי אי מה עשיתם ממנו כולה התנשק עם גבר אף אחד פה לא מבין בדיחות לצערנו!

אה..../images/Emo163.gif

אין הרבה מה לעשות כנגד אנשים שאומרים את דעתם. כן, זה מטומטם ומפגר אבל.. סה"כ זה פורום, ויש להם זכות להביע את הדעה הפתטית שלהם. בקשר לזה שבילי ג'ו לא יפה- זו דעתך. לדעתי הוא שקסי מאוד.

sapir b1

New member
תגובה

לא אמרתי שהוא לא יפה הוא בחור מתוק מאוד וכן הוא עבר מהפך לטובה הרזה וכל זה אבל זה לא מה שהפך אותו למוצלח כל כך בנינו

sapir b1

New member
את צודקת

את צודקת ב100% שהוא חתיך לא אמרתי שלא רק לא הבנתי למה זה הנושא היחיד בפורום

../images/Emo12.gif

אמ.. דבר ראשון את צודקת צריך להסתכל על המוזיקה והעשיה... כי אחרי הכל זה מה שחשוב.. לא?!
אבל זה נחמד מידי פעם להגיד שהוא חתיך.. כי זה מה שהוא
וכן התסכלתי על תמונות מעברו... ואז.. אם הוא לא היה חתיך פעם זה לא אומר שאסור להחמיא לו היום....

BlueBeIl

New member
דווקא פעם הוא היה הרבה יותר חמוד../images/Emo13.gif

חוץ מזה שחלק מהכיף בלאהוב להקה זה לסגוד לחברים בה לא?

גל 666

New member
../images/Emo70.gifאת צודקת...../images/Emo8.gif

את צודקת... למרות שגם אני פה חדשה ... אבל בגלל שלא היה לי אינטרנט.... ומזה כל השטויות שכותבים פה עליו... והוא גם לא כזה יפה... אבל השירים שלו מדהימים..... של כל הלהקה...

healing drug

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

דבר ראשון ברוכה הבאה והשתלבות נעימה.... חוצמזה לפעמים מותר לכתוב שהוא חתיך והכל וגם אפשר לדבר על המוזיקה שלהם כשיש מה לכתוב כי בינתיים אין ממש מה לכתוב עליהם

coullette

New member
די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה משנה אם הוא חתיך לא חתיך די כבר נמאס!!! אתם פה בגלל שהם חתיכים או שאתם פה בגלל שאתם אוהבים את המוזיקה שלהם? שמעתם בכלל שירים של גרין דיי חוץ מBOULEVARD ואמריקן אידיוט? אוף נמאס כבר כל הודעה שניה פה זה "שיו איזה חתיך בילי ג'ו" כמה אפשר???? לכו מפה!!!

sapir b1

New member
תגובה

זה מה שניסיתי לומר אבל אז הפכו את זה שאמרתי דברים שלא אמרתי... את צודקת זה לא ממש משמעותי וכן אני מעריצה של גריין דיי כבר 6 שנים הם נהדרים ואני אשמח אם נפתח נושאי שיחה שונים עלהם ועל המוזיקה שלהם!

למעלה