לתשומת
כם!

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
לתשומת ../images/Emo23.gifכם!

נמאס לי, באמת שיצא לי מכל החורים כבר, כל הנסיונות של כולם לחזור על עצמם ועל הצד שלהם כאילו זה מה שיגרום לאנשים שמחזיקים בדעתם לשנות אותה. העובדות ידועות לכולם- לחזור עליהם לא יגרום שינוי דעה. אני לא מסוגלת לסבול את זה יותר- לא רוצה לראות את הדברים האלה יותר, רוצים המשך התנצחויות בפומבי- עכשיו פה כי וואלה "נקי"- גם פה לא אהיה. כל הריבים האלה גרמו לי כ"כ הרבה סבל, ולא רק לי, אז די!! לא רוצה לשמוע על זה יותר. יש אנשים שיקח לי קצת יותר זמן להאמין בהם שוב- אם בכלל. זכותי, אבל נמאס לי שכל דבר שנאמר- ישר זוכה ל"תיקון"- ישר מסבירים לי מה אני צריכה לחשוב. נמאס לי מהצביעות, בחיי שנמאס. וואלה הוחרב בגלל זה, אז עכשיו גם פה? אני כועסת, אני מרגישה שמקום שהרגשתי פה נוח סוף סוף אחרי כל הריבים הבנאליים האלה- שהגיעו למימדים בכלל לא שפויים ופוגעניים- עכשיו זה מגיע גם לכאן ואין מנוחה. נכון - חסרים החברים מהפורום- אבל אם אין ברירה אסתפק במיילים. בחיי- אני לא מבינה עד כמה אנשים מסוגלים להיות אטומים!!! עד כמה אנשים מסוגלים לא להבין שפעולות שלהם פוגעות, וממשיכות לפגוע עם העקשות שלהם, וכשהם ממשיכים- אפילו הנוכחות שלהם פוגעת כי כבר אין בהם אמון. צר לי, אין לי כוונה לפגוע באף אחד- כך אני מרגישה. עשיתי את עצמי כאילו כלום לא קרה פעם אחת, עזבתי הכל מאחור, ושוב ושוב הכל חוזר על עצמו, אז נמאס, די. לא יכולה יותר.

שריק 7

New member
סיון ערב טוב- את מנסחת

אמירה שיכולה לייצג חולים רבים מאוד. האמיני- גם כאלה שאינם נראים ב-2 הפורומים. הגענו למצב שאי אפשר להביע עמדה פרטית, מבלי להיות מותקפים בתילי תילים של הסברים. מי צריך את בל ההתנצחויות? מי נהנה מהן? מיחלת לימים של שיח רגוע , בטון ידידותי ובלי צורך ליישר קו ולהתנצל. לילה טוב- שרי

נאן

New member
את באמת......../images/Emo68.gif

את כל כך צודקת. אנשים באמת אטומים..... וזה הכונה שלהם להיות כאלה ולגרור אותנו שוב לתיהום זה מה שעושים מחרחרים וסכסכנים ובאנשים כאלה אין אימון למרות שעלי לציין שהם שהם עובדים עיקבית לזרוע הרס. ואל תרימי ידיים את לא לבד בקטע הזה ובקרוב יהיה כאן סדר יותר.... פשוט תתעלמי ותתעלי על עצמך בכל הכוחות שנותרו לך. זה בית השאנטי בית מרגוע לתשושים. מי שרוצה מתקבל בברכה את המריבות שישאיר בחוץ.. העין הצופיה של תפוז מסתכלת זה בטוח... אז זה רק ענין של זמן... היום שוב צירתי ביד העלובה והכואבת שלי אבל זה היה כייף אמיתי. להיות פיקאסו לרגע... בחוץ היה יום מלא שמץ והשדות שטופים מהגשמים נוצצים. כל העולם התרחץ לו ונצבע בלבן. אגב ירושלמים אתם קמצנים אפילו שקית של שלג לא קבלתי! הכי מצחיק שכל הזמן מדדנו טמפרטורות אולי בטעות השלג יגיע...... בפעם הבאה נשחד את מ.מזג האויר לקבל שלג ראשונים. שיהיה לנו הרבה אור כי השמש תזרח עכשו כמה ימים טובים ומלא ומלא פריחות נאנוש

daud

New member
נאנוש תשמעי קטע ../images/Emo13.gif

כאשר הייתי בן שנתיים וחצי גרתי שנה בערך בשוויץ
אז הזיכרונות הראשונים שלי הם משם!!! ו אחד מהם הוא המפגש הראשון שלי עם שלג ואיך התלהבתי ממנו ואפילו לקחתי כוס פלסטיק מלאה למלון ו שמה מישהוא רע כאשר לא הסתכלתי החליף לי את השלג במים
ודרך אגב כולם שמה לא ידעו לדבר

daud

New member
סייב מתוקה

אני מקווה שמי שגורם לך להרגיש לא טוב בבית השאנטי שלך יבין את הרמז ופשוט לא יחזור

mira ker

New member
מכיון שאין לאן לברוח מכאן, אני מציע

להתעלם ממי שמעלה את הנושא מחדש. לא להתרגז, ובעיקר לא לענות. לא בעד ולא נגד. אחרת נזהם גם את המקום הזה שהוא חופשי לכולם... בואו נתייחס למי שמעלה את הנושא, בדיוק כמו למטרידן שאנחנו יודעים לא לענות לו. פשוט להיות בשאנטי.....בזולה, ברוגע. ושהמקום יברך אותכם בשלווה. לילה טוב מירה
מצרפת משהו חמוד לנשמה...

dodo281

New member
מירלה - ../images/Emo140.gifמסתבר ש....

ניגודים שונים - דווקא הולכים טוב - יד-ביד - בטבע
שוני הרמוני - הוא כל ההבדל

מרוצה

New member
מירה, בקר טוב.../images/Emo42.gif

יפה כתבת. אהבתי את הניסוח, כי אין מה לכעוס. אם אנחנו בית השאנטי אז
נגיש ו
נחייך כי אנחנו בשווה. מי שמנסה להפר את השלווה=לחוץ.

מרוצה

New member
בקר טוב סייב../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

חייכי, למה לכעוס. בואי נחזור לשיגרה שלנו. לא רוצים שתלכי, אם הם יצאו לך מכל החורי מהר סיגרי כדי שלא יחזרו. היום יום חמישי, איפה המתכונים? איפה? פה לא רבים אם לא עונים.

ששרון

New member
../images/Emo65.gifמרוצה, אתה בן או בת???../images/Emo8.gif

פעם כתבת בלשון נקבה, פעמים אחרות זכר, קצת יצאת מבולבלת... בכל מקרה, את/אתה חמוד/ה.....

מרוצה

New member
היי סייב.../images/Emo23.gif.

הלוו שומעת? את איתנו משלנו מכל
לא את תלכי כי אם כן תאירי אותנו ב-
. בחייך, הכלבים נובחים והשיירה עוברת. עכשיו אם סוני יקשיב למה שביקשתי ממנו נדע אם באמת החברים חשובים לו. שוב מבקשת, אל תלכי. פה ביתך.
.

למעלה