לתת או לא לתת- זאת השאלה??

לתת או לא לתת- זאת השאלה??

טוב אנשים יש לי בעיה זה קורה לי הרבה ובטח גם לא עוד בנות או בנים ולכן אני רוצה להיעזר בכם, אז ככה- כל פעם שאני נכנסת עם מישהו לשיחות רצינות יש להם "עתיד" (כיאלו באינטרנט) אז בסוף כמובון מבקשים טלפון או פלאפון ואני לא יודעת מה לעשות- מה דעתכם כדאי לתת במצב היום או לא לתת??

מה קורה אחות שלי?

אני אומרת שתלוי. אבל כמובן תמיד עדיף לקחת ממנו.... דההההההההה בברכה דנה

למורן../images/Emo70.gif

תראי, לפי דעתי תעשי מה שאת מרגישה.. אם את חושבת שאת מכירה את בנאדם מספיק טוב אז תתני אם נראה לך שלא אז בשום פנים ואופן אבל תמיד תתני את הפלאפון ולא את הטלפון בבית!!!!!! כי לפלאפון את יכולה לעשות גם חסימה לאנשים וזהו..
עם בנים שאת מדברת איתם..חחח במיוחד עם קופידון (המבין יבין)
יעל

katykr

New member
לדעתי,

אל תיתני את הטלפון בשיחה הראשונה אלא רק אחרי שבוע , שבועיים או אפילו חודש. אם זה מישהו שאת ממש נהנית לדבר איתו,סביר להניח שזה הדדי והוא יהיה מוכן לחכות שבועיים בשביל מס הטלפון. בכל אופן עדיף לתת פלאפון ולא טלפון כי אם הוא יתגלה כמטריד , לפחות הוא לא יטריד את המשפחה אלא רק אותך אישית, וגם יש בדרך כלל שיחה מזוהה אז תוכלי לבחור שלא לענות.....למרות ששירות כזה אפשר לקבל גם בטלפון ... ביי

king kazabubu

New member
למה תמיד את מערבת את המשפחה?

תראי... את מדברת עם מישהו? טוב לך לדבר איתו? יש כזה דבר איי סי קיו!!! דברו באיי סי קיו... כשתחשבי שאת רוצה לתת לו את הטלפון שלך תתני לו... ולא אחרי שעתיים דיבור עם איזה טמבל בצ´אט... איי סי קיו שולט... אחר כך תחשבי על טלפון או לא... ממני KING

katykr

New member
מה זאת אומרת למה אני תמיד

מערבת את המשפחה??? כי זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו.

king kazabubu

New member
לא כל דבר

קשור למשפחה ולמשפחה ולמשפחה.... זה לא אחד מהשיקולים שבן אדם צריך לקחת... כשמישהו חושב "אני אתן לו את הטלפון שלי?" הוא לא צריך לחשוב "מה עם המשפחה..." משפחה זה דבר מרכזי בחיינו אבל זה לא הכל... כמו שלימודים זה לא הכל וכמו שחברים זה לא הכל... הכל ביחד זה הכל

katykr

New member
אין מה להתווכח על זה...

כל אחד והחינוך שלו... אני חונכתי כנראה אחרת ממך. אין מה לעשות. אותי לימדו להתחשב במשפחה ולדאוג למשפחה ולפעמים אפילו להפסיד השלמות בקומבינטוריקה בשביל המשפחה. אין מה לעשות.

king kazabubu

New member
כל אחד וחשיבתו שלו...

אולי כדאי שתפרסמי את החשיבה שלי בפורום?

למעלה