לתת או לא לתת ?

paloma blanca

New member
לתת או לא לתת ?

נראה לי שזה המקום הנכון לשאול את השאלה ....
כשלמדתי תאורה ,המורה כל הזמן חזר ואמר כי ניתן לפנות אליו בשאלות מתי שנרצה במייל או בפון . גם אחרי סיום הלימודים. כשכבר פניתי אליו במספר שאלות במייל קבלתי תשובות קצרות ומאולצות. לא אמרתי כלום למרות שזה קצת הכעיס אותי. כשפניתי שוב בנושא מיזוג (אותו מורה) לא נעניתי.. כששאלתי "האם קיבל את המייל" ענהה בתחילה שלא ולאחר מכן פתאום "מצא" אותו. כשהסתיים הקורס כבר הפסיק לענות לחלוטין. מצד אחד ... נכון זאת זכותו לא לענות אבל מצד שני נורא מרגיזה אותי צביעות וחוסר כנות והאמת שגם קצת נתעלבתי :((((. אם לא ניתן לפנות אלייך מן הראוי שמלכתחילה תאמר שניתן לפנות רק X פעמים או עד ש...... אז למה אני עכשיו מבלבלת לכם את המח ? כי עכשיו קיבלתי ממנו מייל שהוא בדק את העבודה שלי והוא נתן לי 95 והוא חושב שהיא מאד מענינית ומקצועית (בחיי שזה לא שוויץ) והוא מבקש לקבל העתק שלה.............. ובאמשלי בא לי לעשות לו זובי !!!!! מה אתם אומרים ? לתת או לא לתת ?

מגי 336

New member
למה הוא צריך עותק?

במקרה הזה כדאי לפעול על פי האינטרסים שלך... אם זה בשבילו, כמו שאמרת... ..ובי בלובי אם זה יכול לעזור לך ולקדם אותך - בטח שכן.

דגנית

New member
תחושה של נעלבתי בכאן ועכשיו..

לא שווה שתהרסי לעצמך עתיד אפשרי בתחום, אם המרצה הזה מספיק חשוב ובעל דעה.. תני את העבודה, כמובן ששמך רשום עליה, הקרדיטים שלך ומי יודע איזה עולם יפתח בפנייך. [על משקל.. שמך הולך לפניך
]

למעלה