לתת בכל האומץ

לתת בכל האומץ ../images/Emo140.gif

היום בתפוז אנשים, יתארח אסף אשתר, מערוץ הילדים, ויספר על מבצע "לתת משלוח מנות": מבצע תרומות של מוצרי מזון למשפחות נזקקות לקראת פורים. האירוח יתקיים בפורום למען הקהילה היום בשעה 18:00.
סרן יונתן ורב סרן נמרוד, חברי תנועת אומץ לסרב וממנסחי מכתב הטייסים, יתארחו היום בפורום מילואים, ויענו על שאלות בכל הנוגע לסירוב מטעמי מצפון בעידן שבו יש החושבים שהמצפון הלך לישון. היום ב 19:15 בפורום מילואים.
ועוד תזכורת מארגון לתת: מחר, יום שישי החל בשעה 14.00 ארגון לתת עורך "קרנבל לתת באהבה" - קרנבל לטיני עם רקדניות ברזילאיות, קפוארה, בטוקדה, להקת סלסה ועוד. כל ההכנסות - תרומה לפעילות ארגון לתת. מועדון הזירה, מתחם הסינרמה יצחק שדה 45, תל אביב

dylan

New member
../images/Emo24.gif סיכומצויין../images/Emo70.gif

אבל יכולת לסכם בראשי פרקים כאלה.. לא היית צריכה לפרט כ"כ, זה בערך כמו לקרוא את התסריט (לא שזה רע.. סתם פשוט לחסוך לך כתיבה
)..

Neta558

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

אם כי יכולת להעביר את הנקודה שלך בקצרה, לא היית צריך לפרט כל כך. זה בערך כמו לקרוא את כל המחשבות שרצו לך במוחוס. לא שזה רע, פשוט לחסוף לך כתיבה...

h e n y

New member
תודה....../images/Emo9.gif

אני אשתדל יותר בפעם הבאה
{חוצמיזה... מי לא אוהב לכתוב
}

dylan

New member
../images/Emo6.gif

אז אני יכול להרגע ולדעת שלא תדבקי ממני..

pini430

New member
עדיף סיכום כזה...

מאשר סיכום ארוך ומשעמם שממש לא מצחיק...ועושה עוול לסידרה הזו...

Neta558

New member
בגלל זה אנחנו לא כותבים בכלל

כמה שנכתבו פחות זה יצחיק יותר. בכלל, עדיף שלא נצפה בסדרה כדי שלא נמצמץ ונהרוס את הבדיחות, או שנזכור משהו לא במדויק אח"כ. בכדי להאדיר את הסדרה המופלאה, אולי כדאי פשוט לא לשדר אותה יותר...

pini430

New member
טוב לא צריך להיסחף...

אותי אישית סיכומים ארוכים לסידרה הזו,לא מצחיקים...ואפילו דיי מיותרים לדעתי... כך אני חושב וזכותך לחשוב אחרת...

pini430

New member
ההיפך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאתה דוגמא ומופת לכולנו..

הלואי וכולנו היינו מגיעים לרמתך הרוחנית ומפספסים כמוך....כי אז סוף סוף היינו רואים את האור
*שיעול* איפה הכדורים..*שיעול*

לירונר

New member
../images/Emo124.gif חבר'ה - זה ממש חשוב לי ../images/Emo70.gif

שמעתם על תחרות החיוכים של אורביט
בקיצור, אני אחד מהמועמדים, ואני ממש אשמח אם תוכלו להצביע בשבילי. זה קצת מפחיד, בעיקר בגלל שמפורסמת תמונה שלי עם השם המלא והכל, אבל מה לא עושים בשביל מכונית
בכל אופן, גשו ללינק הבא, ותחפשו את תמונה 928 (או תעשו חיפוש לפי לירון). כשתלחצו עליה (למרות שהיא איומה בהגדלה
) - תוכלו להצביע לי. זה ידרוש ממכם כמה פרטים, אבל זה ממש ממש חשוב לי
המון המון
לכם
נ.ב - מומלץ ורצוי להפיץ

למעלה