לתת ולקחת בדה ויס היה מזעזע דעתכם?

חן אדיב

New member
ביצוע מוזר קצת

יש איזה אופנה חדשה לעשות וויברטו מוגזם? הם נשמעו כמו סירנה.

בסך הכל לדעתי הם שרים חביב, לא יותר. קשה לקחת שיר של שלמה ולתת ביצוע מוצלח. זה בכל זאת שלמה, הציפיות מאוד גבוהות... גם המילים "ג'ננה" ו"תחת" ממש לא יצאו להם נכון, זה היה נשמע כמעט כמו פארודיה רגועה ושקטה. צריך לתת את הדגש הנכון כשאומרים מילים כאלה (מה ששלמה אלוף בלעשות, וגם דודו טסה שר מצוין ומדגיש נכון את המילה "תחת", תקשיבו טוב ושימו לב שהם מדגישים נכון את המילים האלה).

בכללי, בזמן האחרון אני מקבל את ההרגשה שכל הכוכבים הנולדים למיניהם סתם שרים את המילים. הם לא נותנים לי להרגיש שהם יודעים על מה הם שרים, אני לא מאמין להם כשהם שרים.

zwzwzw1

New member
ביצוע גרוע ברמת קריוקי לא מוצלח ולא בגלל

שזה שיר של שלמה ..

droriko

New member
לא סובל את דה ווייס

זה לא שאין שם זמרים טובים,אבל כשבן אדם רוכב על שירים של אחרים,לא משנה כמה טוב הוא שר,אני לא מסוגל להעריך אותו ולהנות מהשירה שלו. אני מעדיף פי אלף זמרים כמו פורטיס או סחרוף,שבדה וויס הם לא היו מגיעים אפילו עד האודישן,אבל ששרים שירים שלהם אז אני מתחבר אליהם יותר.

אז יבואו ויגידו לי "מה אתה רוצה,גם שלמה ארצי וכל בני דורו התחילו בלהקות צבאיות ושרו שם שירים של אחרים". אז ארצי,לצורך הדוגמא,אמנם התחיל בלהקה צבאית,אבל הוא גם הוציא אלבומים כמו "דרכים" ו"חום יולי אוגוסט", יחי ההבדל הקטן

DorSht

New member
זוועת עולם.

דוחה ברמות שאי אפשר לתאר.
כל פעם שאני שומע סלסולים על שירים של שלמה ארצי זה מעורר בי בחילה, אשכרה פעם היה ביצוע של איזשהו שיר בכוכב נולד וסגרתי את הטלוויזיה בכוח בבית

למעלה