לתת עוד צ'אנס או לרדת ממנו?

לתת עוד צ'אנס או לרדת ממנו?../images/Emo12.gif

שבת שלום לכם. זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה. ובכן... גרושה מזה שנים רבות. הגעתי לגיל שנמאס לי להיות לבד (43
), הגוזלים כמעט ופרחו מן הקן והחלטתי... זה הזמן להתחיל מחדש, פנויה רגשית, נפשית ופיזית לבניית קשר חדש וכמובן עם רצון לבנות קשר חדש זוגי ולא כמשהו חולף. פתחתי כרטיס באתר הכרויות מכובד (לא קופידון) ובין הפניות הרבות שסננתי או שנענתי בשלילה נוצר קשר ביני ובין גבר גרוש שלדבריו הגיע זה לא מכבר משהות של שנים ארוכות בחו"ל ועושה את צעדיו הראשונים בארץ, מה שאומר לגביו שהוא גר באיזה בית מלון קטן (לדבריו) ואפילו רכב לא קנה עדיין אלא מסתדר במוניות או עם חברים נוסע. ובכן לאחר כמה ימים ארוכים של שיחות טלפון מהמשרד ולפלא שלו החלטנו להפגש. מוכרחה לציין כי הבחור נמצא במשרד עד השעות המאוחרות של הלילה ודיברתי איתו כשהיה בעבודה, התקשרתי וכל זה כלומר זה נכון... בקיצור החלטנו להפגש. שבוע שעבר נפגשנו לארוחת צהרים בשבת... נפלאות הדייט.... גם שבת וגם ישירות לארוחת צהרים אבל זרמנו.. מה אגיד לכם?! העברנו שעות נפלאות יחדיו. דיי מהר עברה לה המבוכה והשיחה זרמה לה בכייף. כבר במסעדה התוודה עד כמה אני מוצאת חן בעיניו וזה בדיוק מה שמחפש על פניו בתחילת קשר.... למותר לציין כי גם הוא היה לטעמי בהחלט. סיימנו את הארוחה ובדרכנו כבר לקראת החשיכה.... מצאנו עצמנו יושבים ברכב שלי ומתנשקים ומתחבקים בלהט....(לא מעבר לכך). החזרתי אותו למשרד להמשך עבודה ובערב שוחחנו שוב והיה פשוט כייף. התעוררתי עם חיוך נפלא לבוקרו של שבוע חדש ואולי גם להתחלה חדשה. במשך השבוע הבחור היה עמוס בעבודה... היינו משוחחים בערב ושוב... אכן היה במשרד עד מאוחר.. ולפעמים אף שוחחנו בטלפון כשהיה (לדבריו) במיטה במלון אך לא נפגשנו לאור העיסוקים הרבים. עד כאן הכל סבבה... סיכמנו שנפגשים ביום חמישי כלומר אתמול, כי דיי הגיע הזמן להזיז קצת את העבודה אם רוצים להיות ביחד. מוכרחה לציין כי משפט המפתח שלו היה עוד לפני שנפגשנו לאחר ששאלתי אותו האם הוא בנוי לקשר לאור שעות העבודה המרובות שלו עד השעות המאוחרות של הלילה (איש עסקים בקשר עם מדינות בחו"ל) התשובה שלו הייתה חד משמעית...." כשיש קשר ויש אהבה אז שמים הכל בצד ונפגשים, כי עבודה אפשר להמשיך גם מחר". בקיצור שוב נשאר בעבודה עד לקראת חצות... הבוקר שוב היה בעיסוקים והתקשר לקצר רק לומר בוקר טוב ועוד התנצל ואמר שחייב לסגור כמה דברים דחופים אבל יהיה איתי בקשר בהמשך היום כי דיי הגיע הזמן להפגש. לפנות ערב התקשרתי לומר לו שבת שלום ואז אמר שהוא אצל אמא שלו בבית האבות כי הזעיקו אותו להביא משהו... באמצע העבודה הזעיקו... וכשיסיים יתקשר. עד כאן הסיפור. מוכרחה לציין כי בכל שיחת טלפון הוא מלא חיבה ומלים חמות וכל מה שרק אפשר לאחל לעצמנו. אבל בין מלים חמות ובין פגישה יש פער אדיר. האם לרדת מזה? ואם כן... האם לשוחח איתו ישירות או פשוט לנתק מגע וזהו או שאולי לתת הזדמנויות נוספות?! הסיפור הזה נשמע לי מוזר לאללה.. אז איך אפשר להתחיל מחדש??? אנא עצתכם

noa128

New member
היי לך אני ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה

שמחה שהצטרפת אלינו - הגעת למקום הנכון, ואני מברכת על הכיוון שלך
לשאלתך - גם לי נשמע כל העניין, איך לומר בעדינות? מסריח. וזה לא משנה אם זו אכן העבודה שלו, או שהוא עמוס כי הוא גם קצת נשוי במקביל לקשרים שהוא מנסה לקשור - העובדות בשטח מראות שלמרות ראשוניות הקשר - את לא באה אצלו במקום הראשון, וכבר עכשיו נראה לך חשוד כל העניין - ואם זה כך כבר עכשיו - לאן זה כבר יכול להוביל? כמובן שיכול להיות שאני טועה, ובאמת מדובר באיש שמעוניין בקשר אבל עכשיו במקרה יש לו עומס בעבודה אבל גם אם את מחליטה לתת לו צ'אנס, כדאי לחשוב רגע מה משך אותך לבחור דווקא באיש כזה, עסוק ומסתורי והאם יש לעניין קשר לפרק שאת מבקשת להשאיר מאחורייך - ואולי כחלק מההתחלה החדשה תפרגני לעצמך קשר עם גבר שישים אותך במקום הראשון - את בהחלט נשמעת כמי שמגיע לה לא פחות מזה. ושבת נפלאה שתהיה גם לך

סביר להניח שאני

הייתי נותנת לזה עוד הזדמנות כי העבודה בימינו היא לפעמים יותר מבן זוג ואת ם רק אחרי פגישה אחת אז... אבל!!! קחי בחשבון שגם אם זה יסתדר ויהיה קשר אז אחרי ההתלהבות הראשונה הוא כניראה יהיה שוב נשוי לעבודה באושר ואליך רק לפעמים. אני ממליצה לא לסגור את הדלת אבל לנסות במקביל עוד אחרים. פגישה אחת לא אומרת כלום ומותר לך עדיין לנסות משהו אחר.

צלליתה

New member
אכן ספור שנשמע מוזר

נדמה לי שפעם ספרתי פה (אני די סינלית) על פגישה אחת נפלאה עם גבר שמאוד מצא חן בעיני. ניסיתי אחרי אותה פגישה לקבוע פגישה שניה והאיש עסוק, עובד, נוסע, מתחמק. ירדתי מזה. חודשיים אחר כך הנ"ל מתקשר כולו משתוקק לפגוש אותי. שאלתי אותו מה עבר עליו בחודשיים שלא נפגשנו והוא ספר לי איך נסע לחו"ל לצורך עבודה, התמוטט ואושפז במצב קשה מאוד. נפגשנו שוב ולצערי לא הצליח לנו. אבל מאז אותו ספור אני לא פוסלת מתחמקים על הסף, אלא חושבת שאולי באמת קרה משהו. לו אני במקומך, הייתי מפסיקה ליזום תקשורת עם האיש ומחכה לראות מה יקרה. ואם יקרה שיצליח להגיע לפגישה, הייתי בוחנת אותו ואת התנהגותו תחת זכוכית מגדלת. באמת משהו מוזר. אל תתיאשי. בלינד דייט לא מצליח בהכרח. (בדרך כלל ממש לא מצליח). קחי את זה בקלות.

המשך הסיפור.. וכנראה גם לסיום

ובכן התקשרתי שוב מאוחר יותר כי הרגשתי שחייבת להבין מה קורה... זה סתם עצבן אותי. ענה בעודף חמימות (כרגיל) ואמר שקפץ אל חבר שלו שגר לא רחוק מבית האבות של אמא שלו.... ואוטוטו זז משם (מחכה שהחבר יקפיץ אותו הביתה) וכמובן
יהיה איתי בקשר. כמובן לא התקשר והבוקר על הבוקר הודעה כתובה "בוקר טוב יקירתי..." לא הגבתי ואז הגיעו עוד כמה הודעות... עד לבסוף התקשר וחינטרש משהו לגבי אתמול בערב... עניתי.."מה אתה מתנצל ומספר לי סיפורים?! אתה לא חייב לי כלום אז מספיק להתנצל.." דיי נפגע אבל אמר אני לא מוותר עליך... אני קופץ למשרד לסגור כמה דברים ואח"כ רוצה לראות אותך... (אותם סיפורים בכל יום...) אותי כמובן הוא לא יראה... שיחפש את החברים שלו... נשבר לי ממנו.. (דרך אגב בדקתי... הוא באמת במשרד והוא לא יודע על כך שבדקתי)

dana00

New member
קרה לי בדיוק אותו הדבר!!

היי לך, גם אני הכרתי בחור שהיה להוט מאוד להיפגש איתי. במשך שבוע אחד השקיע את מיטב זמנו, הזמין אותי לשתות, לאכול... ואחרי שבוע של "אהבה בשחקים" פתאום התחיל מן קשר טלפוני מוזר!! כל שיחה היתה מלאת חיבה ורצון להיפגש שוב, אבל משום מה העסק... והמשפחה... חייב לעזות פתאום כל מני סידורים והוא רק הגיע לארץ מארה"ב... מוזר שכל מה שאת מספרת תואם בדיוק את הסיפור שלי רק שאני בגיל 30 והוא 33. בקיצור אני רוצה להגיד לך שכנראה שכן מצאת חן בעיניו אבל הוא עוד בוחן אופציות אחרות והוא לא רציני לגבייך! לו היה רציני, היה כרגע רוצה להיות איתך! בהצלחה!

רציני????

הם נפגשו פעם אחת, למה שהוא יהיה רציני לגביה?? והשאלה היותר גדולה היא למה היא מוכנה להיות רצינית איתו אחרי פגישה אחת?????

bil101

New member
פעם

כשהייתי בן 16, אמר לי מישהו: בדייט, אם היא נישקה אותך, היא שלך! אחרי 20 שנה אני עוד תוהה אם זו אכסיומה או הנחה. מה שאני כבר יודע, שהפוך זה לא עובד. אם הוא נישק אותך, זה לא אומר שהוא שלך.

noa128

New member
היי ביל../images/Emo13.gif LONG TIME

נו סי - כמו שאומרים לפעמים..
מעניין מה שאתה אומר. מנקודת מבט נשית - מה שאמרו לך בגיל 16 לא נופל לאף אחת מההגדרות שנתת (הנחה או אכסיומה) - לדעתי נופל יותר להגדרה שטות - אבל זו אני... אבל אם הבנתי את מה שסיפרה לנו כאן "אני" - זו לא הנשיקה. אלא הצהרת הכוונות של הבחור שנתנה לה את הרושם המוטעה. סליחה, מטעה. תסכים איתי שגם אתה היית יוצא מבולבל מבחורה שהייתה מצהירה חזור והצהר שהיא מעוניינת בך, אפילו לא ברמזים - אלא ככה "קלפים על השולחן" - אבל בפועל הייתה גורמת לך לרוץ אחריה לשווא... ומה שלומך?

שובבה 39

New member
תתעוררי חומד

לפי דעתי הבחור הזה הוא לא רציני בכלל אחרת באמת היה עומד במילותיו ושם את העבודה בצד, אז או שהוא שקרן מדופלם ושחקן או שמשהו באמת מוזר,אני דוגלת בלהבהיר דברים על כוס קפה גם אם הוא "עסוק" כל כך רק כך תביני היכן הם פני הדברים. בהצלחה ממי

mopish

New member
לדעתי תשאירי אותו על אש קטנה

ובינתיים תמשיכי לחיות את חייך כמו קודם כי כנראה זה מה שהוא עושה לך....תראי, ביינתיים הכדור אצלו במגרש או שהוא באמת עסוק וממש רוצה לראות אותך ולהפגש ומשום מה לא הולך לו או שהוא לא סגור על עצמו... בהצלחה עם מה שלא תעשי...

למעלה