ל-אם ל-2,...לימי....ויעל של רעות

מצב
הנושא נעול.

המון המון בהצלחה
שתתנו יבולים טובים... עם שורשי ברזל שתנחו בכיף (ולא יותר מידי... שלא יגידו שאתן "פדלאות") שבאמת, ב-ה-צ-ל-ח-ה ה-
של נועה

1029

New member
לך,העין ה 3../images/Emo39.gif

המון המון בהצלחה
שתתנו יבולים טובים... עם שורשי ברזל שתנחו בכיף (ולא יותר מידי... שלא יגידו שאתן "פדלאות") שבאמת, ב-ה-צ-ל-ח-ה ה-
של נועה
לך,העין ה 3

הי, ורדה אם אני זוכרת נכון היתה לך היום פגישה עם הרופא להמשך טיפול. אני מאוד מקווה שהצלחת להשחיל טיפול לפני פסח. אבל אם לא,אז תהני עם הילדים בפורים,תעברי את הניקיונות של פסח, ותזכרי ש"אחרי החגים יתחדש הכל יתחדשו וישובו ימי האור" בהצלחה,ג'וד.

1029

New member
לך,העין ה 3../images/Emo39.gif

המון המון בהצלחה
של נועה
לך,העין ה 3

הי, ורדה אם אני זוכרת נכון היתה לך היום פגישה עם הרופא להמשך טיפול. אני מאוד מקווה שהצלחת להשחיל טיפול לפני פסח. אבל אם לא,אז תהני עם הילדים בפורים,תעברי את הניקיונות של פסח, ותזכרי ש"אחרי החגים יתחדש הכל יתחדשו וישובו ימי האור" בהצלחה,ג'וד.

1029

New member
מצטערת,נשלח לי פעמיים.

לך,העין ה 3

מצטערת,נשלח לי פעמיים.

המון תודה, ועדכונים------->

המון המון בהצלחה
של נועה
אז אתמול עברתי שאיבה, וכשהתעוררתי הרופא בישר לי על 9 ביציות (!) מאוד הופתעתי. הוא רצה לעשות לי איקסי ולא הסכמתי, בגלל הפחד מהכתבה ההיא, גם כי חשבתי שהבעיה היא לא בזרע, אז למה להתערב? בקיצור הוא התעקש אז התפשרנו על חצי חצי - 4 לאיקסי ו-5 רגיל (יעני טבעי...) היום הוא בישר לי כשכל 4 הביציות עם האיקסי הופרו ואילו מתוך הטבעיות הופרתה רק אחת! בסה"כ יש 5 הפריות, ומזל שהוא התעקש! ההחזרה ביום ד' ואני עדיין עם כאבים בבטן.

מישמיש7

New member
ליעל ולכולם

אז אתמול עברתי שאיבה, וכשהתעוררתי הרופא בישר לי על 9 ביציות (!) מאוד הופתעתי. הוא רצה לעשות לי איקסי ולא הסכמתי, בגלל הפחד מהכתבה ההיא, גם כי חשבתי שהבעיה היא לא בזרע, אז למה להתערב? בקיצור הוא התעקש אז התפשרנו על חצי חצי - 4 לאיקסי ו-5 רגיל (יעני טבעי...) היום הוא בישר לי כשכל 4 הביציות עם האיקסי הופרו ואילו מתוך הטבעיות הופרתה רק אחת! בסה"כ יש 5 הפריות, ומזל שהוא התעקש! ההחזרה ביום ד' ואני עדיין עם כאבים בבטן.
ליעל ולכולם
גם אני הייתי היום אצל הרופא שלי ושאלתי אותו מה דעתו של הכתבה. הוא היה כ"כ מרוגז ואמר שהכתבה הייתה בכלל לא לעניין "של איזו כתבת מתחילה שכלל לא מבינה מה זה IVF". הוא אמר שהעניין בטיפול, וכנראה יש כמה רופאים שהולכים לתת קונטרה לכתבה או שזה בטיפול משפטי. בכל אופן-הוא מאד התעצבן מהכתבה. אני מקווה שהטיפול יהיה מוצלח ואני מחזיקה לך אצבעות ליום רביעי.

אפשר לשאול מי הרופא שלך?

ליעל ולכולם
גם אני הייתי היום אצל הרופא שלי ושאלתי אותו מה דעתו של הכתבה. הוא היה כ"כ מרוגז ואמר שהכתבה הייתה בכלל לא לעניין "של איזו כתבת מתחילה שכלל לא מבינה מה זה IVF". הוא אמר שהעניין בטיפול, וכנראה יש כמה רופאים שהולכים לתת קונטרה לכתבה או שזה בטיפול משפטי. בכל אופן-הוא מאד התעצבן מהכתבה. אני מקווה שהטיפול יהיה מוצלח ואני מחזיקה לך אצבעות ליום רביעי.
אפשר לשאול מי הרופא שלך?

אםל2

New member
תודה - ותחזיקו לי אצבעות!!!

המון המון בהצלחה
של נועה
תודה - ותחזיקו לי אצבעות!!!
עידכונים: נשאבו לי 4 רק ביציות למרות שב US נראו לפחות 7 זקיקים. הייתי נורא נורא מאוכזבת ופסימית.... היום התבשרתי ש 2 הופרו, אך כדי למנוע את עגמת הנפש שהיתה לנו בטיפול הקודם (הגענו להחזרה אך בחדר ההחזרה נתבשרנו שהביציות לא המשיכו להתחלק ולכן לא היתה החזרה) יפתחו מחר את האינקובטור לפני שנגיע כדי לודא שהן המשיכו להתחלק. אז אני זקוקה לכל האצבעות שלכן, תחזיקו לי חזק-חזק!!! והמון בהצלחה ללילושלי, לימי, ויעל (של רעות) יקירתי.

בהצלחה !!!!!../images/Emo140.gif

המון המון בהצלחה
של נועה
בהצלחה !!!!!

עוקבת אחרי כל השאיבות/החזרות ומאחלת המון בהצלחה גם אצלינו זה כנראה רק שאלה של זמן לעלות כיתה ל I.V.F אתן חייבות להצליח כולכן במכה ראשונה, ואז אני אשתכנע שכדאי לי לעלות כיתה, כי מצליחים.... נא לעדכן!

בהצלחה לכולן ומי יתן שאכן תהיה פה

המון המון בהצלחה
של נועה
בהצלחה לכולן ומי יתן שאכן תהיה פה
הרבה שמחה בחודש אדר !!
אני עדיין עסוקה מאוד בפרוייקט , עד סוף השבוע. הצצתי רק לרגע ואני רואה שיש כאן הרבה הרבה אצבעות להחזיק, אז תביאו לנו הרבה שמחה ! מחכה לבשורות הטובות תמי

מצב
הנושא נעול.
למעלה