ל אמנון לוי

noa20041

New member
ל אמנון לוי

החזרי כספים מחברת ביטוח דיקלה. הייתי מבוטחת בחברת שיניים דקלה,משנת 2000 עד 2003 לא הייתי מרוצה מהשירות,ולא מהחזרי הכספים הזעומים.פתאום כל דבר לא כולל זה וזה (הטיפולים היו עבור ביתי) היות שידעתי שאני מחוייבת לשלוש שנים חיכיתי בסבלנות לתום התקופה. שהתקשרתי להודיע על רצוני להפסיק את הביטוח,הפקידה עונה לי שאני מבוטחת שוב לשלוש שנים,כשאמרתי שיש חוק שאין להמשיך ביטוח אוטומטי ללא ידיעת המבוטח והסכמתו,היא טענה שמעולם לא שמעה על חוק כזה. פניתי אליהם ובקשתי לבטל לאלתר את המנוי וכמו כן להחזיר את הסכומים שנגבו ממני עם פקיעת יום הביטוח שזה דצמבר 2003. מתאריך 8 לאוגוסט אני בדין ודברים איתם.שכל פעם זה ב"טיפול" ביקשתי לפחות לשלוח לי מסמך רשמי שלא יגידו שנזכרתי אחרי כל כך הרבה זמן. ב 18 .לספטמבר התקשרתי שוב,ועדיין אותה תשובה שזה ב"טיפול" אני מאוד מקווה שתעזור לי ,אפילו רק למען יראו וייראו, חברת ביטוח שמגלגלת מליונים בשנה ,מטרטרת אזרח קטן בשביל כמה מאות שקלים אם תרצה לעזור, אתן את כל פרטיי במסר אישי. בברכה רות

noa20041

New member
אמנון לוי תיקון

שלום ברצוני ליידע אותך שהיום קבלתי צק מחברת ביטוח דיקלה אז כל ההרצאה שכתבתי שם למעלה מבוטלת. עד שפניתי אליך, פניתי לעוד גורמים,העקשנות משתלמת. בכל אופן, אני מאוד מאוד אוהבת את תוכניתך. ובתור אחת שממש לא אוהבת טי וי זה ממש מחמאה גדולה בשבילך בברכה רות

למעלה