ל אתה-יודע-מי

ל אתה-יודע-מי

אני יודעת שזה נורא קל להאשים אותי בזה שאני פשוט חברה גרועה ולא מפרגנת, שרק מנסה לשים מקלות בגלגלים. זה חוסך ממך לחשוב באמת על מה שדיברנו. ויותר מזה, אתה לא חייב להתחשב במה שביקשתי ממך. ומה בסה"כ ביקשתי ממך? להאט את הקצב. לטעון שזו בקשה שנועדה להרוס, מתאימה למישהו שמצפה לזיין ולזרוק, וזה מעכב אותו עכשיו. ואני יודעת שאתה לא כזה. זה נורא יהיר מצדך לחשוב שבשבועיים שהכרתם אתה מכיר אותה יותר טוב ממני. ולחשוב שאם אני אומרת שיש דברים שאתה לא יודע זה חסר משמעות, כי אתה בטוח מבין יותר טוב. אתה מצפה שאני אפרגן לקשר? אני מאוד מפרגנת. לה. כי היא בחורה מדהימה ובאמת מגיע לה שזה יקרה בשבילה. ולמרות הכל אני בכל זאת חושבת שיהיה לה טוב איתך. לך מאוד קשה לי לפרגן. ואני לא מבינה איך אתה בכלל מסוגל לצפות ממני לפרגן לך. בחיים לא ראיתי ממך טיפת פרגון . ולא רק לי ולחבר הכי טוב שלך. בשנה וחצי שאנחנו מכירים לא ראיתי אותך מפרגן לאף חבר שלך שהתחיל קשר. ואנחנו, שיש לנו את הקשר הכי ארוך, סבלנו ממך הכי הרבה. את כל התסכול המיני שלך הוצאת על החברים הכי טובים שלך ועכשיו, אתה מצפה ליחס יותר טוב, כשאתה בעצם מתנהג יותר גרוע מכולם. נמאס לי שאתה חושב שאתה יותר טוב מכולם. אתה חושב שמגיע לך יותר מלאחרים. באותה מהירות שאתה שופט אחרים, אתה גם ממהר להתעלם מהשגיאות שלך. כי אתה מושלם שלא טועה. אבל בך צריך להתחשב, להבליג על ההתנהגות הדוחה שלך "כי אתה במצב לא קל". אז לך מותר להגיד מה שבא לך, בלי לקחת אחריות על מה שאתה אומר. אמרת עלי ועלינו דברים כאלה נוראיים וקראת לי בשמות משפילים שעד היום אני מנסה לשכנע את עצמי שלא באמת התכוונת לזה. אתה יודע מה? כבר לא אכפת לי, אמרת מה שאמרת כי אתה בן אדם כל כך קטן. ואני מרחמת עלייך. אמרת לו "עם חברים כאלה מי צריך שפשפת". אז רק תדע שהוא החבר הכי טוב והכי נאמן שאי פעם יהיה לך. כל אחד אחר היה מוחק אותך מזמן מהחיים שלו. אף בן אדם אחר לא היה מנסה להבין אותך, ומאיפה זה בא לך. אתה כל כך ילד עד שאתה אפילו לא מסוגל להבין את זה. אתה יודע מה, אני כן שמחה בשבילך, אולי עכשיו שגם אתה תהיה בקשר רציני, תהיה קצר יותר רגוע ותרד קצת מאחרים. שיהיה לך בהצלחה. ממשהי שפעם באמת אהבה והעריכה אותך

אורו עיניי

וואו, פעם ראשונה שאני שומעת אותך בגילוי לב כזה כל הכבוד ותמשיכי כך !! אבל, משהו לא מתיישב לי כ"כ למה טרחת להכיר ביניהם ועכשיו את זו שקובעת או מנסה לפחות להכתיב את הקצב זה פשוט לא עובד ככה. גם למה טרחת לעשות משהו טוב או מפרגן כלפיי מישהו שאת מרגישה שלא מפרגן לך- והשאלה האמיתית היא למה הוא לא מפרגן מה בדיוק מה מפריע? כי אנחנו כנראה מכירות את הצדדים השונים של אותו מטבע ומעניין אותי לדעת למה את בצד הלא נכון? סה"כ הבעיה העיקרית היא שלבנאדם אכפת בעולם שבו רובנו נהיינו די אדישים. ממש אכפת לו והוא מביע את עצמו לפעמים בצורה קשה אבל אם מספיק חשוב לך את תשימי מעיל ותתמודדי כי כל עוד הוא מתעצבן זה אומר שאכפת לו... אני אתן לך דוגמא מעולם האמנות: כשאמן מתחיל לצייר יש לו בראש אימג' מסוים אבל תוך כדי העבודה עצמה קורה משהו היו שקראו לזה "טבע הציור" והאימג' הראשוני למעצב לכדי משהו אחר שונה שיצא מאותו מקור. מה שאני מנסה להגיד עשית מעשה יפה וטוב אבל כמו שאמא יולדת ילד והיא לא יכולה לשלוט בו את ל יכולה לשלוט במערכת יחסים בין 2 אנשים בוגרים רוב הזמן.. אגב, הגדולה של הקרנף זה שכשהוא יודע שהוא טעה הוא גם יודע לבוא כמו גבר ולהודות בזה. ..סוףסוף שומעים את הקול שלך בסיפור..אני עדיין בהלם..המשיכי כך!!:)דנה

או.קי כמה דברים

אני לא מנסה להכתיב את הקצב. אבל אני, בתור אחת שמכירה את שני הצדדים יותר טוב ממה שהם מכירים אחת את השני, יודעת עליה דברים שהוא עדיין לא יודע. אז בתור ידידה שלו אני יכולה לבוא ולייעץ לו להאט את הקצב. ודווקא בגלל שהוא מכיר אותי הוא אמור להביןשזה לא מתוך רצון לשלוט להם בקשר, כי הוא אמור כבר לדעת שאני ממש לא איזו "קונטרול פריק" אלא בגלל שאני באמת דואגת לה. ותתפלאי, אני לא היחידה שדואגת לה בגלל המצב הזה. מעבר לזה, לא הייתה לי שום כוונה להתערב. הם ילדים גדולים. הם יסתדרו לבד. לגבי מה שאמרת שיש לו סיבה לא לפרגן,אם את מאמינה בזה, אז חבל לי. זה כבר נושא אחר לגמרי, אבל אני אשמח לשמוע את הצד של המטבע שאת טוענת שהוא הנכון. ודבר אחרון "מביע את עצמו בצורה קשה" זאת הגדרה מאוד עדינה לדברים שהוא אמר. יש דברים שאפשר להגיד רק על השנואים עלייך. והוא אמר אותם. הוא חצה יותר מידי קוים אדומים. והגדולה שאת מדברת עליה, מוזר, אני בחיים לא שמעתי אותו מבקש סליחה. לא ממני, ומסתבר שאנשים אחרים כבר לא מצפים לשמוע אותו מתמצל כי "זאת לא הדרך שלא, זה לא הוא".

ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד?

את מדברת על תופעה שכזאת נראה שבמובנים מסוימים אנחנו מדברים על 2 אנשים שונים. אין לי שום דבר אישי נגדך אני לא ממש מכירה אותך ויש לי המון דברים חיוביים כלפי קובי הוא אחלה בחור שזה כבר אומר באיזה אור את נמצאת ( למקרה שזה לא היה ברור בצד של החבר'ה הטובים) אני אמרתי שאולי יש סיבה לזה שהוא לא מפרגן ושרצוי שתתעמתי איתו פנים מול פנים כדי שאולי תחליטו ללבן את הנושא הזה סוף סוף אני לא יודעת איזה חתול שחור (יותר בגודל של פנתר) עבר ביניכם ומה הוא בדיוק אמר או לא אמר וזה לא משנה את יודעת הוא יודע תפתרו את זה בדרכים תרבותיות- אמיתיות ולא עם אישיות וירטואלית למרות שזה יותר קל

הממ... מעניין מי זה...

אני בטוח שהוא רושם פה... אגב.. הודעה יפה אהבתי אותה בלי להכיר בכלל אף אחד מהסיפור בהתחלה הסתכלתי על השורה האחרונה... וחשבתי שקובי נהיה רווק...

Zoharrr

New member
גמני חשבתי ככה לגביי קובי....

קצת נבהלתי בהתחלה... אתם כזה ה"זוג" של הפורם הזה....

liontamer

New member
יודע גם יודע

אני אחלק את התשובה לכמה חלקים, ואשתדל לגעת בכל מה שאמרת, למרות שלדעתי לא זה המקום, אבל אם זה מה שצריך בשביל לקבל ממך תשובה עניינית לגבי כל מה שקורה, סו בי איט.... לא שאני מרגיש איזושהו צורך להתגונן או להסביר את עצמי, אבל רק כדי לנסות לסדר לך טיפה את מה שעובר לי בראש... את העניינים ביני לבין קובי, ובכלל את העניינים ביני לבין חברים שלי, תודה רבה מאד על הרצון "לעזור", תשאירי לי... לא למדת איתי בעממי ולא סגרת לי את האפוד בצמ"פ ואכן, כמו שדנה אמרה, יש לי את הדרך, ואם הדרך שלי לא מוצאת חן בעינייך, אף אחד לא מכריח אותך להסתובב בחברתי... גם אם היו רגעים שעשיתי לחברים שלי את המוות לגבי נושאים מסויימים, והיו רגעים כאלה, זה בגלל שאני אוהב אותם, ואכפת לי מהם, ואדם אחר שיעשה את כל השטויות שבעולם וייפגע וייטעה כמה שבא לו... את האנשים שאני אוהב, אני אדאג להם בכל מחיר שרק צריך ולו רק שלא ייפגעו, גם אם באותו רגע זה בניגוד לדעה שלהם או של כל אחד אחר... כשאני טועה, ויש רגעים שאני טועה, גם אם לפעמים אני לא רואה את זה באותו רגע, גם אם התגובות שלי לפעמים אמוציונליות מדי וישירות מהבטן, ורק לאחר מכן אני מצליח להרגע ולראות את הדברים כמו שהם, תמיד, אבל תמיד אם אני מגלה שאני טועה אני בא ומתנצל, לא חושב שזה הופך אותי לפחות "גבר", אלא פשוט ליותר בנאדם. לגבי הנושא הזה שפגעתי בך ד'אז, עם השמות, התנצלתי על זה כבר אז כשהיינו בקורס, אבל אם את לא זוכרת, אז שוב, את צדקת וזה לא היה לעניין כל הסיפור הזה ואני מתנצל אם נפגעת... לא חושב שיכולתם לבקש חבר יותר מפרגן ממני, ואת כמות הפעמים שהפכתי את העולם בשבילכם והבלגתי על עוד הברזה, אי אפשר לספור לא באצבעות של הידיים ושל הרגליים גם ביחד... גם היום, כשנסעתם הבייתה לעניינים כל כך חשובים, אז דאגתי שהאוטו ייכנס למוסך, ואל תדאגו, כי אחיכם סוגר לכם את הפינה... אבל מסתבר שיש דברים שנראים טריוויאלים ,ולא משנה כמה דברים טובים תעשה, תמיד יזכרו לך רק את הרעים... לגבי כל הסיפור עם הבחורה כאן, עם כל הכבוד, יש דברים שהם פשוט לא עניינך, ואם כן רצית לעוץ עצה, שהייתה מתקבלת בברכה אם רק היית מוצאת את הזמן להסביר את עצמך ולא מציגה את זה כאקסיומה כמו איזו דיקטטורית... על כל מקרה, שוב, לא זה המקום לדסקס בכל הנושאים הנ"ל, ואם תרצי בכל זאת תשובות קצת פחות מבולבלות, את יודעת את הכתובת, אני אשב ואתעסק בענייני כרגיל, פשוט תדפקי בדלת ונלבן את העניינים לאון במקום בו יישרפו חזיות, שם ייפלו הציצים

Zoharrr

New member
לא משנה מי מכם צודק או מה הסיפור

ליאון צודק בזה שזה ממש לא המקום... מקווה שיתסדר לכם בסוף....

למעלה